Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 441220 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
kažkur forume matyta c6 ***015 mane persekioja. Atvažiuoju į kiemą po darbo - stovi tokia visai graži. Atvažiuoju pas Dangį mašiną palikt - ir ten ji stovi :D
Kazi kas ka persekioja? :D ji ten jau antri metai stoviniuoja. Dangio rankos auksines pakabos darbuose, buvau atvares profilaktikai ir smulkenoms  (y)

Neprisijungęs Deivydas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Turiu klausima, kur galeciau rasti pleveles ar zmoniu kurie tamsina langus veidrodine plevele bet su perejimais spalvu. Is apacios(sidabrine) i virsu(sidabrine-juoda) ir butu veidrodis.... Nelabai moku paaiskinti gal supratot bet ft internete  ir nlb randu

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
bet kas kas tamsina langus tau ta gali padaryt, paskaityk sita tema, tikrai rasi kontaktu. Kelis puslapius atgal yra tikrai rekomendacijos geru tamsintoju (+) netingek paieskot :V

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Info ateiciai -> A6 C4 vairo koloneles restauravimas ~650 lt. Servise, kuris yra tik nusileidus nuo silainiu kalno.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, bandau dar kartą...

Reikės man kažkada greitai tiesiai iš meistrų varyt mašiną daryt antikorozinio. Patarė važiuot į "UAB Autotranzitas, Kalvarijos g. 28a", kur apibūdinta kaip "antikorozinis centras dirbantis pagal DINITROL® technologiją". Tačiau buvo ir kas gerai , ir kas blogai atsiliepė. Gal kas galit patart - čia gera vieta darytis antikorozinį ar yra geresnių Kaune? Ačiū labai  (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Asmeniškai neturiu ką patarti. Procesas geras ir tikrai sveikintinas, bet paskutinį kartą tuom domėjosi turbūt tik mano tėvas su žiguliais :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Keista, beveik visus servisus aplinkui žinau, bet apie tokį pirmą kartą girdžiu  :think:

Neprisijungęs Andrius_834

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Help! a4b5 81kw nuspjove generatoriaus diržą - matosi įtempėjas nulinkęs, teko ant akumuliatoriaus važiuot  :-{

Koks garažinis rekomenduotinas Kaune?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Keista, beveik visus servisus aplinkui žinau, bet apie tokį pirmą kartą girdžiu  :think:
:V http://www.dinitrol.lt/lt/kontaktai.php

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
:V http://www.dinitrol.lt/lt/kontaktai.php

Jeigu neskubu, galėsiu vietinių meistrų jų kaimynų užklausti, kas per kontora.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jeigu neskubu, galėsiu vietinių meistrų jų kaimynų užklausti, kas per kontora.
Na, manau kitos savaitės gale reikėtų, ar dar kitos pradžioj. Ačiū, lauksiu :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
O būtinai kaune? Žinau kas krown.lt darė, kaina pigiau truputį nei dinitrol, lyg ir ok viskas, mašina jau ketvirti/penkti metai lietuvoje ir nepūna :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
kokia mazdaug kaina to antikorozinio padengimo, jei visa masina darant ir kokios dalys ten darosi ?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kokia mazdaug kaina to antikorozinio padengimo, jei visa masina darant ir kokios dalys ten darosi ?
Labai neklausinėjau per daug - kaip supratau dugnas, durys, bagažinė. Bet man kolkas svarbiausia dugnas. Kaina kažką minėjo apie 700lt lyg (H-)

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
ne i tema as,bet idomu kazkaip pasidare,naxer toki darbai reikalingi,nu kam?volgas,zigulius smaluodavo,ko tik nedarydavo...nu dabar atvarineji 5-7metus,ir ta auto sugrabeja ar taip ar taip,verte stipriai praranda...ar ten bus padengta nuo korozijos ar nebus,vistiek gi norisi naujesnes auto...gi nevazinesi 10-15 metu su ta masina tikrai :H

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
grameli, tiek quattro tiek siomka turi ekskliuzyvines audi ~1990 metų, todėl tavo komentaras ne į temą.

daugumai kitų - taip tas galioja

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
tada nebent (+)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
grameli, tiek quattro tiek siomka turi ekskliuzyvines audi ~1990 metų, todėl tavo komentaras ne į temą.

daugumai kitų - taip tas galioja
Ačiū ff

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Paklausiau grynai jų kaimynų, atsiliepimai tai šiaip sau ,nieko įpatingo,yra kas geriau daro. Antras serviso meistras,pats siuntė pas jį mašinas, sakė tikrai išpurškia gerai (remontuoti paskui tragedija, viskas smaloje), medžiagas naudoja tikrai geras, bet jeigu tikiesi , kad jie lups seną dangą ar tvarkys parudijimus, tai labai abejotina, bet pats padengimas tikrai geras.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Paklausiau grynai jų kaimynų, atsiliepimai tai šiaip sau ,nieko įpatingo,yra kas geriau daro. Antras serviso meistras,pats siuntė pas jį mašinas, sakė tikrai išpurškia gerai (remontuoti paskui tragedija, viskas smaloje), medžiagas naudoja tikrai geras, bet jeigu tikiesi , kad jie lups seną dangą ar tvarkys parudijimus, tai labai abejotina, bet pats padengimas tikrai geras.
Pasijautau visai susikonfūzinęs (z)

Neprisijungęs sekretar

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas iš savo patirties gali rekomenduoti poliruotojus, kurie kokybiškai supoliruotų visą automobilį? :)

Neprisijungęs kenkejas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
atlieka auto diagnostika   visom markem  kaina vos 5 eu   kaunas pagal susitarima atvaziuoja
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 27, 14:12:54 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
atlieka auto diagnostika   visom markem  kaina vos 5 eu  kaunas pagal susitarima atvaziuoja

Pradžiai žodinis perspėjimas, čia ne reklamos tema.Dar toks postas ir Ban.

Neprisijungęs Ryckutis1

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
klausimas, kur gali pravalyt peciuka a4b5? kaune ir kokios mazdaug kainos, kad orientuotis

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
klausimas, kur gali pravalyt peciuka a4b5? kaune ir kokios mazdaug kainos, kad orientuotis
seip http://www.automobiliuremontas.lt/termostatas gali pasiteirauti. kiek zinau jie plauna peciukus