Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 441230 kartus)

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Greiciausiai ruoskis ABS smegenu keitimui. Radau tokia kontora, paslaugomis naudotis neteko, bet gal pravers ir dar galesi man papasakot. http://www.autoabs.lt/

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
modelis avatare matosi, o seip passatas b6, kur tuomet nuvaryt kad normaliai paziuretu ?

Pasakyk geriau savo meistrui, kad abs daviklio varžą tikrintų jau prie abs bloko, važiuojant pažiūrėtų visų ratų greitį ir t.t. Tik tema šita ne tam skirta , baigiam floodą. Meistrus Bajoras kažkokius pigius žino pašilės g. ir petrašiūnuose .

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
modelis avatare matosi, o seip passatas b6, kur tuomet nuvaryt kad normaliai paziuretu ?
atvaziuok kada iki manes, bent kompa normaliai pasismeige pakalbesime ;)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
atvaziuok kada iki manes, bent kompa normaliai pasismeige pakalbesime ;)

joo, reiktu apsvietimo man ff

Neprisijungęs ere5

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal zinote kaune kas tvarkingai dazo? Siandien biski teko stulpa apsikabinti (ledas)
Reikia pakeisti kelias dalis (sparnai, bamperis) ir viska nudazyti.

Kiek toks malonumas galetu kainuoti?

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal zinote kaune kas tvarkingai dazo? Siandien biski teko stulpa apsikabinti (ledas)
Reikia pakeisti kelias dalis (sparnai, bamperis) ir viska nudazyti.

Kiek toks malonumas galetu kainuoti?
(H-):think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Einu pasiimti savo krikstolini rutuli, pasakysiu kokia zmogaus masina, kiek darbo, kiek lankstyta, bei nori gerai ar bile nudazyta :D

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Koks klausimas toks ir atsakymas  :-/

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
idomu kas kaune uzsiema tokiais dalykais, man reikia nuimti vaira, airbag, pakeisti fyske vairo padeties daviklio, pats rakto neturiu, realiai kas dares toki bairi tai ten juoku darbas turetu buti :think:

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
kai kada juoku,kai kada ir pasi... reikia.galiu nuimt.

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
sveiki,kas gali apie zerucio servisa ka pasakyt?auto po ivykio,draudimas dengs islaidas.ar verta rinktis si servisa?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 09, 23:54:04 sukūrė gramelis »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sveiki,kas gali apie zerucio servisa ka pasakyt?auto po ivykio,draudimas dengs islaidas

Bent forume atsiliepimai tik neigiami (n)

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
aciu, (h) ka rekomenduotumet kitko?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Pats nesikreipiau, bet iš kitų tik geri atsiliepimai http://www.zukauskas.lt/ Visą laiką keikiau lampėdį, dabar atvarė mano buvusią A4, padaryta be priekaištų, gal jau išmoko daryti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sveiki,kas gali apie zerucio servisa ka pasakyt?auto po ivykio,draudimas dengs islaidas.ar verta rinktis si servisa?
tragiskesniu servisu kaip zerutis ir aramesta nezinau. Totalios saraskinu kontoros :D

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį

autofortas silainiuose (+)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Čia jau nuo meistro priklauso kuris paims daryti, siaip 2009 daziau visa automobilį zerutyje, tai padare idealiai, šiai dienai kokia padėtis neaisku. Plius pas kiekviena supratimo lygis kitoks apie gera kokybe.
Čia pagal kiekvieno iskrypimo laipsnį :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Čia jau nuo meistro priklauso kuris paims daryti, siaip 2009 daziau visa automobilį zerutyje, tai padare idealiai, šiai dienai kokia padėtis neaisku. Plius pas kiekviena supratimo lygis kitoks apie gera kokybe.
O as apie 2008 metais daziau buferi žerutyje. Sugebėjo tempimo kilpos dangtelį uzspakliuot ir uždažyt :D po savaitės pastebėjau, kad tiesiog nėra kur tempimo kilpos isukt... toje vietoje kur turėjo būti dangtelis - lygus, nudažytas paviršius. :D :D aisku, kad informacija labai sena, bet nuo to laiko tos vietos vengiu....

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O as apie 2008 metais daziau buferi žerutyje. Sugebėjo tempimo kilpos dangtelį uzspakliuot ir uždažyt :D po savaitės pastebėjau, kad tiesiog nėra kur tempimo kilpos isukt... toje vietoje kur turėjo būti dangtelis - lygus, nudažytas paviršius. :D :D aisku, kad informacija labai sena, bet nuo to laiko tos vietos vengiu....

Na taip, čia neeilinis bajeris :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, reikės man kažkada greitai tiesiai iš meistrų varyt mašiną daryt antikorozinio. Patarė važiuot į "UAB Autotranzitas, Kalvarijos g. 28a", kur apibūdinta kaip "antikorozinis centras dirbantis pagal DINITROL® technologiją". Tačiau buvo ir kas blogai atsiliepė. Gal kas galit patart - čia gera vieta darytis antikorozinį ar yra geresnių Kaune? Ačiū labai, nes tikrai reikia  (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Atvarius dažyti mašiną (ne iš salono) ji tiesiog nenudažyta, o nutapšnota, paklausus wtf - atsakyta kad atsiknisk. Masina ne nauja, tad ko tu nori, kad butu dalis nudazyta gerai ir lyg naujos masinos?
Nu nafik :-]
(cia viena is smulkmenu)
O del taves gal nusisamde tikra dazytoja, o ne tapsnotoja, nes zinojo kad kitu atveju jie eis velniop su visu savo "servisu" :-]

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Atvarius dažyti mašiną (ne iš salono) ji tiesiog nenudažyta, o nutapšnota, paklausus wtf - atsakyta kad atsiknisk. Masina ne nauja, tad ko tu nori, kad butu dalis nudazyta gerai ir lyg naujos masinos?
Nu nafik :-]
(cia viena is smulkmenu)
O del taves gal nusisamde tikra dazytoja, o ne tapsnotoja, nes zinojo kad kitu atveju jie eis velniop su visu savo "servisu" :-]
Servisai tie kurie yra zinomiausi, tai ir mane zino, vieniems teko masina antra karta dazyti, vien del to,kad stiklu neispjove ir paliko zymes prie gumu,kad buvo dazyta :) kitus visus kartus buna is anksto susitarta,kad padarykit taip,jog nereiketu perdaryti :)
Kazkaip susikalbedavom

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Apie ka ir kalbu, kad tai turbut atveza normalius meistrus, nes zino kad teks perdaryti, o gal cia ne mokejime, o poziuryje esme. :D

Neprisijungęs Andrius_834

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
kažkur forume matyta c6 ***015 mane persekioja. Atvažiuoju į kiemą po darbo - stovi tokia visai graži. Atvažiuoju pas Dangį mašiną palikt - ir ten ji stovi :D

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kažkur forume matyta c6 ***015 mane persekioja. Atvažiuoju į kiemą po darbo - stovi tokia visai graži. Atvažiuoju pas Dangį mašiną palikt - ir ten ji stovi :D
Ričeko :)