Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 441610 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Paskutintą auto dariau Minkovskių g.servise. Šneki konkrečiai su meistru, pirmiausiai išardo kolonėlę, tada paskambina ir svarstomi galimi variantai. Sumokėjau už kolonėlės pilną restauravimą 800lt. keitė visą slieką, ryte atvežiau po pietų pasiėmiau, skysčiai, apsauginės naujo gumos, viskas ieina į kainą, niekuo rūpintis nereikia.

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Kazkoks kosmosas... Tikiuosi a6 c4 remontas bus pigesnis.  :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
O jie restauruoja isimta, ar patys isima? Ir kiek mazdaug tau kainavo? Tevuko kolonele leidzia, tai domisi jis dabar.
P.s. apie domeikava, jei apie tuos pacius aisku snekama, tai keite jie man vairo stiprintuvo siurbli, nieko nepagerejo, vakar 4.2 keiciausi skysti vairo st. tai sake buvo raudonas skystis supiltas... Aisku tiksliai nezinau, apie kuriuos snekama, mano masina buvo http://www.vairokoloneles.lt/
JIe kažkodėl pila raudoną skysti, jau ne pirmas kartas, bet kaip skambinau sakė, kad pagal specifikacijas. O vairo kolonėlių remontas jeigu daroma viskas kas priklauso nesvarbu kokia mašina kainuoja nuo 600 iki 1300Lt(tam tikriems BMW)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
O jie restauruoja isimta, ar patys isima? Ir kiek mazdaug tau kainavo? Tevuko kolonele leidzia, tai domisi jis dabar.
P.s. apie domeikava, jei apie tuos pacius aisku snekama, tai keite jie man vairo stiprintuvo siurbli, nieko nepagerejo, vakar 4.2 keiciausi skysti vairo st. tai sake buvo raudonas skystis supiltas... Aisku tiksliai nezinau, apie kuriuos snekama, mano masina buvo http://www.vairokoloneles.lt/
sitiems skambinausi del a6 c4 vairo stiprintuvo restauracijos,sake nerestauruojamas jis.buvau asigalio gatveje irgi tokiai masinai nelabai nori daryt,mykia ir pan.nieko konkretaus nesako,bet kaina apie 400-500lt ir sako pasidaro.o kiek tu palikai uz vs siurbli?

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
Nusileidus nuo baltu Pr kalno, po dešne yra nuosavas namas, jame restauruoja ir tvarko kolonėles, pries 60k/km restaravo 4 golfui, iki šios dienos problemu neislindo
gal galima tikslesni adresa arba tel nr jei turi?

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Google maps isijunk ir pamatysi. Nusileidus nuo kalno po desine puse, reklamu daug.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
gal galima tikslesni adresa arba tel nr jei turi?
Google maps isijunk ir pamatysi. Nusileidus nuo kalno po desine puse, reklamu daug.
Žinau tiek kiek CFD parase :)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
ok reiks prasukt pro juos.

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Parasyk man privacia zinute, papasakosi kokia problema jiems iskelei ir ar emesi kazkokiu darbu. Planuoju ir as pas juos vaziuoti, patikrinsime.  ;)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
gal kas pazystat zmogu kaune kuris galetu man paziuret, zodziu abieju priekiniu dureliu spynos neatsidaro is lauko kai atrakini , is vidaus viskas gerai, srote spynos po 150lt girdejau kad padeda isvalymas ju geras, gal kas zinot zmogu kuris uzsiema tokiais dalykais ? ff  beje auto vw passat b6

Neprisijungęs waidukaz6020

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
sveiki kur kaune geriausiai butu diegnostika pasidaryti kad paskytu del ko turba atjunge prie 140?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sveiki kur kaune geriausiai butu diegnostika pasidaryti kad paskytu del ko turba atjunge prie 140?

http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=5
Tik kitą kartą bent modelį ir metus nurodyk.

Neprisijungęs Jigiritsu

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Nesenai isigyjau audi b5 avant 1996m 1.9tdi 81kw. Gal parekomenduotumet Kaune gera serviziuka kokybes ir kainos santykiu kur galeciau pasikeist visus filtrus, tepalus, kaip priklauso isigijus automobili?:-)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Nesenai isigyjau audi b5 avant 1996m 1.9tdi 81kw. Gal parekomenduotumet Kaune gera serviziuka kokybes ir kainos santykiu kur galeciau pasikeist visus filtrus, tepalus, kaip priklauso isigijus automobili?:-)
tai kad čia manau beveik belekur normaliai padarytų, kad ir tas pats 4,2 servisas, bet tokiem paprastiem darbam gali būti gaaaal kiek brangoka pas juos, jei biudžetas aktualu labai, o vat specifinius darbus ten apsimoka daryt.

Kas žinot kas šiandien palygintų man bamperio laikiklį, reikia atitempti, gal net pavirinti. taip nenoriu be bamperio važinėt

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
kur kaune galima rakta pasigamint su imobilaizeriu, gal kas esat susidure su tuo ?  auto Honda 2009. hondos atstovybej nuo 850 lt ....biski brangoka ..

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
Tarp šilainių ir slabotkės, ant 3 vėjų kalno viršaus, man dėjo praeitą vasarą žmogus, kainavo 250 su senosios išmetimu, bet ten toks bardakas buvo..
8 698 18 053
Bardakas su nauja istatya ar sena signalizacija?:-D

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
Ir dar viena bedele. Nedega priesrukiniai gale, a4 b5 96m avant. Saugikliai, lempute sveiki. Reikia elektriko. Kontaktai kurie buvo palikti keleta psl atgal - rytoj uzimti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O kas čia keisto kad užimti normalūs meistrai :think: Eilės yra normalus dalykas

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
O kas čia keisto kad užimti normalūs meistrai :think: Eilės yra normalus dalykas
Nieko keisto, tiesiog kuo greiciau reikia susitvarkyti, atsibodo su tranzitiniais vazineti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nieko keisto, tiesiog kuo greiciau reikia susitvarkyti, atsibodo su tranzitiniais vazineti.

Toto iš forumo skambink, gal apsiims be eilės.

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
Toto iš forumo skambink, gal apsiims be eilės.
Aciu labai, susitariau! (y)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Bardakas su nauja istatya ar sena signalizacija?:-D
sena, sena :D vokietis prijungęs buvo tai da nu.. :))

Neprisijungęs Jigiritsu

• Žiūrėti profilį
Apsilankiau pas Toto elektros klausimais. Greitai ir šauniai dirba, malonus. :)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Apsilankiau pas Toto elektros klausimais. Greitai ir šauniai dirba, malonus. :)
Kur jis bazuojasi?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kur jis bazuojasi?

Šilainiai,lyg Kuršių g.