Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 426053 kartus)

Neprisijungęs ramzasv

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
spėju šitas https://www.google.com/maps/@54.9054249,23.9143067,3a,75y,121.97h,67.83t/data=!3m4!1e1!3m2!1snMCJRcFIw3k0s48s0QIvmA!2e0
plasmasiu remontas P.Kalpoko gatveje.Pridedu  tel numeri jeigu kam reiktu. 860092870
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 05, 17:31:35 sukūrė ramzasv »

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
Saulius domeikavoj.
8601-75002
o nezinai gal numeris kitas ar gal adresa turi nes telefonas vis isjungtas?:-/

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
senai buvau, bet visada kai problemos su dyzeliniu varikliu budavo pas juos visada pataisydavo geriausiai ;)
http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=495508;6091981;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=495609,6091962&z=1000&lrs=hybrid,stops,zebra

Neprisijungęs egidijusj

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Reikia žmogaus Kaune, kuris sugebėtų audi a3 8p įjungti lauko temp./datos rodymą. :smoke:

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Reikia žmogaus Kaune, kuris sugebėtų audi a3 8p įjungti lauko temp./datos rodymą. :smoke:
Sveiki, pasiskambinkite mums 8-37-206767. Manau galėsim pagelbėti.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Edmundas 74

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot Kaune kur geriausia keicia dirzus?audi A6 2.5 tdi 103kw 1995 metu ir dar reiktu pakeist siurblio tarpine.                                                                                                                                                               Rydienai sutariau vienam servize Kaune Savanoriu 64 ten kazkur prie Prisikelimo baznycios gal kas lanketes ten ir gal ka galetumete patart kaip ten meistrai?isanksto dekoju
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 09, 14:38:16 sukūrė Edmundas 74 »

Neprisijungęs SuBa

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ieskau geometrijos meistro/meistru, reikia atstatyti geometrija kebulo, Kaunas. Būtų gerai, kad kainos būtų ikandamos studentui ir eileje nereiktu laukt ilgiau menesio. Ačiū

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Dar pasakyk kad ir gerai turi padaryti :bedantis:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot Kaune kur geriausia keicia dirzus?audi A6 2.5 tdi 103kw 1995 metu ir dar reiktu pakeist siurblio tarpine.                                                                                                                                                               Rydienai sutariau vienam servize Kaune Savanoriu 64 ten kazkur prie Prisikelimo baznycios gal kas lanketes ten ir gal ka galetumete patart kaip ten meistrai?isanksto dekoju

Jeigu čia pas http://www.audiklubas.com/forumas/uab-remonto-centras-remonto-dirbtuves-4-2/1-apie-mus/  , tai klausimas visai ne vietoje, kažin ar iš viso kas Kaune daugiau už juos žino

Neprisijungęs SuBa

• Žiūrėti profilį
Irgi neblogai butu :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Irgi neblogai butu :D

Nieko, jauniems naivumas išgaruoja su patirtimi :D
Bet kadangi nieko konkretaus nenurodei, manau patarimų ir nesulauksi. Vieniems tik bulkas galima duoti lyginti, kiti senesniu kaip 2010m neima ir eile menesiais su didele kaina pas tokius.

Neprisijungęs SuBa

• Žiūrėti profilį
A4 B6, mazdaug 15cm stumtas variklis, desine puse praktiskai sveika, tik sparnas ko tai siek tiek pakrypes, kaireje liudniau visas susiglamze iki dureliu. A4 2002m. O koks tas brangmas, eileje laukt galiu, bet 2k be dazymo nenorčiau moket

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
man darė toks lyg Laimis?, bet ne dėl daužimo, tai nežinau, visi jį giria, telefono numeris bardačioke už daug km, pats nebuvau, nuvarė ten mano auto, jei domina užklausk šito žmogaus, jis man jį užrodė http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=817

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
A4 B6, mazdaug 15cm stumtas variklis, desine puse praktiskai sveika, tik sparnas ko tai siek tiek pakrypes, kaireje liudniau visas susiglamze iki dureliu. A4 2002m. O koks tas brangmas, eileje laukt galiu, bet 2k be dazymo nenorčiau moket

O kaip galima paskaičiuoti net nemačius ir kiek ten darbų? Kitas dalykas,Bajoras teisingai sako, kokio lygio reikia, kai paskui dažytojas sakys nesuvedu kantų, lėksi atgal , bet būsi mokėjęs pigiai ;) Aš pvz. visą laiką skaičiuoju, jeigu iki mėnesio palaukti tai normalus laiko tarpas.

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Paskaiciau ir supratau, kad zmogus nesusidures su geometrijos darbais. Jei variklis paejes, tai ten lanzeronas bus linkes o gal net luzes, tai 2000 lt uz tokius remontus mazi pinigai. As kai tiesinau pries gerus 5-6 metus masinas, tai kai pasukdavo ir pasakydavo panasius variantus, iskart sakydavom kad be 1k euro nepradesim

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Paskaiciau ir supratau, kad zmogus nesusidures su geometrijos darbais. Jei variklis paejes, tai ten lanzeronas bus linkes o gal net luzes, tai 2000 lt uz tokius remontus mazi pinigai. As kai tiesinau pries gerus 5-6 metus masinas, tai kai pasukdavo ir pasakydavo panasius variantus, iskart sakydavom kad be 1k euro nepradesim

Tikrai tiek nereikėdavo, priekio atstatymas, lanžerono keitimas telpa iki 1200lt, nors aišku kaip kada, nematant tik spėliojimai. Jeigu variklis paėjęs , reikia žiūrėti ar pertvara neliesta, ją lyginti labai durnai, kaina iš karto kyla.

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Tai, kad visas kebulas pabega nuo tokio musimo. Norint ji atitampyt normaliai, reikia lupt stiklus lauk (dazniausiai skyla jei pallieki) salono geriausia kai nebuna, kai reikia sutampyt atgal i vietas, daznausiai kazkas nenori pasiduoti, o ir auksciai kai stumdosi yra ka veikt. Bet seip teisingai sakai, reikia matyti kas ir kaip, nes dazniauisiai tik isardzius pasimato viskas

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Kazkur ties vairo kolonele bega tepalas, sunkiai sukinejasi vairas, tad gal galite patarti gera servisa, kuris remontuoja vairo koloneles?

Aciu!

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Kazkur ties vairo kolonele bega tepalas, sunkiai sukinejasi vairas, tad gal galite patarti gera servisa, kuris remontuoja vairo koloneles?

Aciu!
Nusileidus nuo baltu Pr kalno, po dešne yra nuosavas namas, jame restauruoja ir tvarko kolonėles, pries 60k/km restaravo 4 golfui, iki šios dienos problemu neislindo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nusileidus nuo baltu Pr kalno, po dešne yra nuosavas namas, jame restauruoja ir tvarko kolonėles, pries 60k/km restaravo 4 golfui, iki šios dienos problemu neislindo

Pusė Kauno meistrų kurie skelbiasi, kad tvarko stiprintuvus, realiai veža jiems , atlieka tik tarpininko vaidmenį. Viena kas pas juos blogai, bent jau anksčiau būdavo, iš servisų ima be eilės, o privačius tik kai turi laiko.

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Labai dekingas!!!  (but)

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
dar lyg ir domeikavoj ten kur ipolito poliravimas daro ir asigalio paciam gale - teko pas abu lankytis ir abu nenuvyle (+)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį

O jie restauruoja isimta, ar patys isima? Ir kiek mazdaug tau kainavo? Tevuko kolonele leidzia, tai domisi jis dabar.
P.s. apie domeikava, jei apie tuos pacius aisku snekama, tai keite jie man vairo stiprintuvo siurbli, nieko nepagerejo, vakar 4.2 keiciausi skysti vairo st. tai sake buvo raudonas skystis supiltas... Aisku tiksliai nezinau, apie kuriuos snekama, mano masina buvo http://www.vairokoloneles.lt/

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
O kas vairo kolonelese sugenda? Tarpine sutrukineja ar kas? Beje, restauravimo orientacines kainas gal zinote?

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
O jie restauruoja isimta, ar patys isima? Ir kiek mazdaug tau kainavo? Tevuko kolonele leidzia, tai domisi jis dabar.
P.s. apie domeikava, jei apie tuos pacius aisku snekama, tai keite jie man vairo stiprintuvo siurbli, nieko nepagerejo, vakar 4.2 keiciausi skysti vairo st. tai sake buvo raudonas skystis supiltas... Aisku tiksliai nezinau, apie kuriuos snekama, mano masina buvo http://www.vairokoloneles.lt/

taip, butent pas juos buvau su vienu aftamabiliu (+) na pas mane visos bedos issiprende tvarkingai ir dbr jau ~metai ir viskas ok.