Maciau www.asto.lt stogus darytus maciau kaip atrodo uz kelis simtus
Stogas krenta ne del atiklijavusiu klijų - juos dar uzsikniste imdami. Esme ta kad subyra paralonas tarp lubu ir medziagos, jis plonas ir visokie cheminiai agresyvus valymai, bei vanduo juos pavercia kone miltais. Tad pirkite kokius norite klijus - kol nebus normaliai paruostas pagrindas, bei paimta nauja medziaga - nieko nebus. Tada pamatysite sugaista laika, rezultata kuris gali buti ir kaina - stai ir rezultatas.
Asto tiems kam reikia kokybes, huinia kokybe jie neuzsiimines. Jei reikia piguvos, pas juos nesikreipkite
ASTO gal ir daro neblogai, bet poziuris i klientus visiskai by** deja, daviau audi skydelius nuo saules ir alkantara, kad aptrauktu, reikejo gan greitai, tai sutarem, kad per mazdaug savaite padarys ir paskambins, nebuvo laiko ta diena ir uzmirsau as juos, paskui isvaziavau i uzsieni, atsiminiau, skambinu po keliu dienu, nekelia rago, parasiau per tinklapi, neatraso, nu galvoju, grysiu uzsuksiu bus padare, tai po dvieju menesiu uzsuku as pas juos, o jie ziuri akis ispute, net nepradeje daryt
, pazadejo pirmadieni bet kokiu atveju padaryt(buvau ketvirtadieni) ir paskambint, tai nuo to laiko jau geras menuo praejo, kaip jie man "skambina"
tai kaip man elgtis tokiu atveju, kai terminas is savaites tampa 3 menesiai ir dar nepadaryta? tikrai nerekomenduoju, melagiai