Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 437754 kartus)

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Bajorai, atidumo! Pakaitimo zvakes kiek zinau buna tik dyzeliniuose varikliuose.  :-]  2.5 tdi 103 kW. :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
dyzelis dyzeliui nelygus :bedantis:  yra tokių dyzelių, prie kuriu 4/5 garažų net nekiš nagų :-]

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Na, tai zinote kokiu meistru ar nelabai? :D Kartoju A6 C4, 2.5 tdi, 103 kW, reikia meistro ar meistru, kurie galetu suremontuoti vaziuokle, pakeisti dirzus ir t.t.  :-]  Nesiulyti tokiu, kurie nuo jaunystes remontuoja laivu variklius ir galvoja, jog a6 c4 tas pats kas dyzelinis laivas... Buvau pataikes viena kart ant tokio.  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 21, 23:15:25 sukūrė Audrius G »

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
galiu parekomenduoti manau geresni zmogu pakabos darbams, zmogus niolika metu tik tame specializuojasi, rankas turi, bei yra labai krupstus. Audi klubas jam zinomas, tad taip gali ir prisistatyti. 8 677 07381 Dangis. Rasi ji Elektrenu g.
Vaziuokles darbams si bajoras yra rekomendaves.

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Vaziuokles darbams si bajoras yra rekomendaves.
Dekingas, pabandysime susidraugauti su juo. (y) O varikli taisanti meistriuka rekomenduosit?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Del pakabu tikrai rekomenduoju Dangi, kruopstus zmogus su labai gera patirtimi. Dirba sau ir pats savo rankomis todel ir rezultatas yra atsakingas.

O dar vieni mano akimis ir patirtimi yra labai atsakingi, tai sis servisas, cia kalbu apie po kapotu darbus, tik darbu pas juos buna daug eileje, tad gali tekti palaukti savaite ir ne viena, kaip jau pasiseks http://www.automobiliuremontas.lt/kontaktai Audi klubas jam ir zinomas ;)

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
Dekingas as Jums! Gal kada alaus atveziu.  :-]

Neprisijungęs Andrys93

• Įrašai: 131
    • Žiūrėti profilį
sveiki, gal zinot kas galetu padaryt ratu suvedima normaliai, nes kiek buvau susidures, tai kazkaip nenudarydavo vis... A6/C4

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
auto akstėj darau pas Kęstą visada, rekomenduoju.

Neprisijungęs Andrys93

• Įrašai: 131
    • Žiūrėti profilį
aciu :)

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Kur Kaune turbinas tvarko normaliai? Reikia Wastegate kojelę pakeist arba įtempt.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bandyk čia manau https://www.google.lt/maps/@54.913322,23.999383,3a,75y,191.98h,80.82t/data=!3m4!1e1!3m2!1sUQT107i26XwBsabZqYixGQ!2e0!6m1!1e1

visą linką kopijuok

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kur Kauniuky varyt geram, kokybiskam cheminiam valymui?  Reiktu sviesia, geltona oda isvalyt, nekalbant apie visa salona..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tas pats, kas tu klaustum - kur gerai poliruoja? :)
Aptingai ar tokiais reikalais niekad ir neužsiimdavai, kaip salono blizginimas? :)

Bijau aš tau net ką rekomenduoti :bedantis: :goodboy: (8-) :-]

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
salonu as niekad nedariau.. na, tik sau :) O cia su mano esamom priemonem per daug darbo ir laiko ta oda islaizyt, tai man rodos, kad greiciau ir geriau butu nuvaryt padaryt uz ten salyginai +-100Lt, kad bent ta oda durna kiek imanoma isvalytu, kad jau po to as pratesciau valyma :)

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
salonu as niekad nedariau.. na, tik sau :) O cia su mano esamom priemonem per daug darbo ir laiko ta oda islaizyt, tai man rodos, kad greiciau ir geriau butu nuvaryt padaryt uz ten salyginai +-100Lt, kad bent ta oda durna kiek imanoma isvalytu, kad jau po to as pratesciau valyma :)
Garliavoje, Liepu gatves gale ties KAMESTA bachuriukas daro neblogai cheminius. Buvau nuvares a6 c4 tai isblizgino visa konkreciai. Ten ir naujas masinas pas ji varo ir busiukus ir furas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Klaustai, jei išbandysi juos, pranešk bent privačiai ar iš tiesų jie geresni už vidutinius? :)
Tavo kompetencija pasitikiu pilnai tokiais klausimais :bedantis:

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot koki zmogu, kad tvarkytu stabdzius? kazko suportas stringa ir kaista. Derpus tik ryt ryte gali paiti :-{

Neprisijungęs vyras16

• Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Ku patartumet ratus lygint Kaune? Kalbejau su vienu sake ten prie ziedu kur kryziai netoli megos kur yra nezinai kaip tiksliai ivardint, bet sake ten gerai daro. Gal kas bandet ir koki atsiliepimai?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei apsiribojant iki R18, tai VI forto žiede rekomenduočiau. Nebrangūs, daro gerai, jei pataikysi be eilių, tai greit ir padarys

Neprisijungęs vyras16

• Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
R17. Na taip ten ir siule man reikes nuvezti, dekui :)

Neprisijungęs Andrius_834

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Dar gerai lygina Kalvarijų g., Aleksote, sumokėjau 50lt už R15. Tik kiek susireikšminę - jaučiasi :D bet matomai neveltui ten eilė dažnai būna..

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Jei apsiribojant iki R18, tai VI forto žiede rekomenduočiau. Nebrangūs, daro gerai, jei pataikysi be eilių, tai greit ir padarys

situs ir as galiu rekomenduot, puikiai vyrai dirba (+) (y)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
VI forte už 50lt mokant ratas turėtų būti jau labai kiaušinio formos :) 30-40lt dažniausia kaina :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dar gerai lygina Kalvarijų g., Aleksote, sumokėjau 50lt už R15. Tik kiek susireikšminę - jaučiasi :D bet matomai neveltui ten eilė dažnai būna..

Dirbtų normaliai nebūtų ten jokių eilių, bet abudu tinginiai :-]