Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 437816 kartus)

Neprisijungęs Artaida

• Įrašai: 1415
    • Žiūrėti profilį
kuom jie tave nuvile taip ?

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
kas del 4.2 mane irgi yra truputi nuvyle(svelniai pasakiau truputi :D )

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Kur Kaune pigiausiai įsigyt centravimo žiedus ratams? Aleksote? Radau prie turgaus mašinų, 20lt/4vnt, pigiau nebus jaučiu :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kur Kaune pigiausiai įsigyt centravimo žiedus ratams? Aleksote? Radau prie turgaus mašinų, 20lt/4vnt, pigiau nebus jaučiu :V

Pirkau aleksoto turguje, kaina lyg tokia pati buvo, tik gerai, kad visokių diametrų turi.

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Carlos, pigiau jau vargiai berasi, cia gera kaina.

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Supratau. Dabar kitas klausimas - ar daug reikalų pervirint bėgelius sėdynių? Noriu kažką įdomiau pritaikyt Audi Coupe :V

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Audicoupe.net -> takumi (manau ir sitam forume yra). Kaip tik nesenai imete foto su pervirintom sedynem kupetai. Jei nerasi mestelk pm, atsiusiu link kai busiu prie pc

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Imi kempa arba tig'a ir privirini naujus begius, joks ten stebuklas, kur kas ilgiau uztruksi kol senus ispjausi :)

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 917
    • Žiūrėti profilį
Du klausimai: gal kas rekomenduotu gera meistriuka kuris galetu susiausti ir supoliruoti automobili (gerai supoliruoti)
Kitas klausimas, galvoju pasinaudoti http://www.pleveles.lt/lt/ paslaugom ar teke ka nors blogo girdeti apie ju darbus?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Du klausimai: gal kas rekomenduotu gera meistriuka kuris galetu susiausti ir supoliruoti automobili (gerai supoliruoti)
Kitas klausimas, galvoju pasinaudoti http://www.pleveles.lt/lt/ paslaugom ar teke ka nors blogo girdeti apie ju darbus?
Poliruot vis žadėdavau čia, bet taip niekad ir neskambinau http://www.imantopoliravimas.lt/page3.php

Kas dėl plėvelių, tai jokių blogu atsiliepimų negirdėjau, man jų darbas patiko, onlyAudi berods irgi teigiamai atsiliepė.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
kas galėtų Kaune pakeisti aušinimo skysčio temperatūros daviklį, padaryti diagnostiką ir radę kitų gedimų juos sutvarkytu arba patartų kur tai padaryti?
"4.2" netinka daugiau ten nenoriu.....
kas del 4.2 mane irgi yra truputi nuvyle(svelniai pasakiau truputi :D )
Gal galima plačiau kas atsitiko ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Poliruot vis žadėdavau čia, bet taip niekad ir neskambinau http://www.imantopoliravimas.lt/page3.php
Nuvariau V8 po dažymo, sakau reikia labai gerai. Kaina ~250lt su tais priedais, sluoksniais. Padarė gerai, efektas matėsi.
Nuvariau C6, sakau man reikia gerai. Kaina ar apie 400lt ar daugiau net :think: Nu blin, mintis tik viena - kaina priklauso nuo masinos vertes rinkoje, bet tiek to, padare ana karta gerai, lai daro. Padare, efekto jokio, spindesio jokio, tos pasakos kad neplauk sepeciais, tik kercheriu nusiplauk ir purvas nesilaikys - buvo nesamone, nes purvas, dulkes lieka. Kur kas dideni efekta gavau nuvaskaves http://daswax.lt/produktai/super-doublecoat-wax-lt.html be to ir laike ilgiau net naudojant specius ir agresyius sampunus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Kas dėl plėvelių, tai jokių blogu atsiliepimų negirdėjau, man jų darbas patiko, onlyAudi berods irgi teigiamai atsiliepė.

Kad nelabai aš šitą firmą žinau (-) , gal greičiau apie šitą kalbėjau http://www.spec.lt/katalogas/imone/asa_uab_1902/
Bet dabar Edgaras varė i Šiaurės pr. ten dauguma iš klubo tamsino, sakė kokybė labai gera.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Su tuo poliravimu tai daug niuansų, pirmiausia Narkozei reikia , kad sušiauštų,tiksliau su škurke sušveistų visus subraižymus, dar būna , kad nori sutvarkyti paliktus dažymo brokus, dažų perėjimo kantus ir t.t. Toks darbas užtrunka iki 3 dienų ir kaina apie 500-600lt. Kitas reikalas šviežiai nudažyta, kur tik šiukšles sušveitei ir viskas, o blizgesys ir taip yra , tada ir kaina mažęsnė. O žinant , kad senus paviršius nelabai kas nori vargti su škurke, tai įbrėžimus tik užkaitina, tam kartui pastų privaro , po mėnesio jau nulis rezultato. Ne paskutintas reikalas, kad tas poliravimas, šūdinas darbas, jeigu gerai daryti, darbo labai daug ir kruopštaus, tada ir mokėti normalių pinigų nelabai kas ir nori.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad nelabai aš šitą firmą žinau (-) , gal greičiau apie šitą kalbėjau http://www.spec.lt/katalogas/imone/asa_uab_1902/
Bet dabar Edgaras varė i Šiaurės pr. ten dauguma iš klubo tamsino, sakė kokybė labai gera.
Tai čia ta pati firma, kur narkozė įdėjo nuorodą, dėl langų :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai čia ta pati firma, kur narkozė įdėjo nuorodą, dėl langų :)

Taip, kažkaip suplakiau į bendrą su tuo poliravimu :-] , net nepažiūrėjau apie ką šneka  :facepalm:

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
del langu, tai nuvaziuokit i siaures pr. uz tanagros po kaire gale ten yra Egis, jo tel 8 699 93641 daro labai gerai ir kaina zemesne

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
del langu, tai nuvaziuokit i siaures pr. uz tanagros po kaire gale ten yra Egis, jo tel 8 699 93641 daro labai gerai ir kaina zemesne
as galvojau ir apie langus ir apie kebulo plevele, vadinama wrappingu... Sukasi mintis pakeisti spalva masiuniuko ir tuo paciu ir kebulas bus apsaugotas, nes juoda spalva ziaaaaauriai lepi.... Patryniau su skudureliu valydamas kazkokia siuksle ir jau matosi kad trynta ir nepasinaikina...:A

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
as galvojau ir apie langus ir apie kebulo plevele, vadinama wrappingu... Sukasi mintis pakeisti spalva masiuniuko ir tuo paciu ir kebulas bus apsaugotas, nes juoda spalva ziaaaaauriai lepi.... Patryniau su skudureliu valydamas kazkokia siuksle ir jau matosi kad trynta ir nepasinaikina...:A

gal skudurelis su svitriniu sumaisei? (8-) ;)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
gal skudurelis su svitriniu sumaisei? (8-) ;)
ne, taip buna kai varnos šūdą bandai nuvalyt pridžiūvusi, bet ne skudurėliu, o vienkartine nosinaite.

Neprisijungęs Ugnė.

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį

asmeniskai man Egis yra pats geriausias, tiek kaina tiek darbu kokybe.
ir garantija israso (+)

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ne, taip buna kai varnos šūdą bandai nuvalyt pridžiūvusi, bet ne skudurėliu, o vienkartine nosinaite.
kaip pirstu i aky :D del shudo :D bet skudurelis buvo labai geras ir minkstas bet patryniau irgi ne su maziuku pirsteliu. Galvoju susitvarkyti kapitaliai visus subraizymus nes ju yra tikrai nemazai ir mesti plionke. http://youtu.be/2hTfX95ejVY

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tarp kitko del Shudo, sia sav buvo toks atsitikimas servise.
Vienu zodziu apshiko zuvedra nesenai perdazyta 2008 m pasata, plovejas nuvare i plovykla nuplauti sh, nuplove sh kartu su dazais, vienu zodziu dazytojai sako, blogiau uz zuvedros kakuti nieko nera...
Nezinau kuo jie te shika...

Neprisijungęs Ugnė.

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
as galvojau ir apie langus ir apie kebulo plevele, vadinama wrappingu... Sukasi mintis pakeisti spalva masiuniuko ir tuo paciu ir kebulas bus apsaugotas, nes juoda spalva ziaaaaauriai lepi.... Patryniau su skudureliu valydamas kazkokia siuksle ir jau matosi kad trynta ir nepasinaikina... :A

man sitas zmogus klijavo plevele visam automobiliui, likau patenkintas rezultatu, 8674 I2742
dare 1 kartos bmw is baltos i melyna

ir dar, tam video toki S.... mala su klijavimu, bet neturiu kantrybes tiek rasyti kas negerai  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Birželio 14, 00:08:58 sukūrė Ugnė. »

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Del wrapinimo tai labiau noreciau krieptis i ASA nes buna islenda brokai arba kaip atsala orai, pradeda trukinet, tad kaip klijuoja "zmogus" tai nera jokiu garantiju ir nera ka na... pasiusti, o ta imone girdejau, kad suteikia visas garantijas.