Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 426214 kartus)

Neprisijungęs tuomelis

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
gal kas patars koki surbliu meistriuka ? :-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Taikos pr. Uz masinu turgaus kiek pavaziavus dar, bus garazu masyvas po desine (vaziuojant link ateities pr) matysi reklama. Gerai atkande dantis jie.

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
o kur buvai? Nes daug kur patys neremontuoja, o išima dėžę ir veža kitiems, kurie specializuotai dirba (žinoma tai geriau, nei patys eksperimentus darytų).
Adresų nežinau, google manau atsakys greičiau už mane ;)

dekui uz patarima. svogeris mano remontuoja dezes aleksote, bet pas ji eile tai nu i ..... o man smagratis barska, tai nelabai malonu vazinet. pas ji laukiau eiles, bet 3 savaites jau laukiu ir dar mano eiles nesimato

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
dekui uz patarima. svogeris mano remontuoja dezes aleksote, bet pas ji eile tai nu i ..... o man smagratis barska, tai nelabai malonu vazinet. pas ji laukiau eiles, bet 3 savaites jau laukiu ir dar mano eiles nesimato

Tai tu kaip ir gimine, reiskias nieko nemokesi, tau eile dar ilgai uzsites :-] Kokiu adresu jis dirba, nes kazkaip aleksote neteko girdeti, kad butu deziu meistru.

• Žiūrėti profilį
veiveriu 51a, ten kieme jie giliai isikure

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
ai tai va kur jie. Čia vienas veikėjas iš forumo minėjo kad iš Panerių 1a "mega sportas" visi geri meistrai išlėkė į aleksotą, tai turbūt ten. O pats mega sportas tai savo laiku labai rimta kontora buvo, buvau pas juos konsultacijai, tai matos kad gudri. Anot jo dabar iš jų nieko gero nelikę.
Taikos pr. Uz masinu turgaus kiek pavaziavus dar, bus garazu masyvas po desine (vaziuojant link ateities pr) matysi reklama. Gerai atkande dantis jie.
gal kas patars koki surbliu meistriuka ? :-)
jop, ten buvau, 100lt ir siurblys atrestauruotas.
Tiktai Bajorai reikia pabrėžti kad ten benzo siurblių meistras (na arba dyzelių kur siurbliukas bake), bet ne dyzelinių tandeminių siurblų. Edgarai tai ir nepasakei kokiam kurui reikia

• Žiūrėti profilį
ai tai va kur jie. Čia vienas veikėjas iš forumo minėjo kad iš Panerių 1a "mega sportas" visi geri meistrai išlėkė į aleksotą, tai turbūt ten. O pats mega sportas tai savo laiku labai rimta kontora buvo, buvau pas juos konsultacijai, tai matos kad gudri. Anot jo dabar iš jų nieko gero nelikę.jop, ten buvau, 100lt ir siurblys atrestauruotas.
Tiktai Bajorai reikia pabrėžti kad ten benzo siurblių meistras (na arba dyzelių kur siurbliukas bake), bet ne dyzelinių tandeminių siurblų. Edgarai tai ir nepasakei kokiam kurui reikia

jo tie patys, dabar  Gintaras ten kaip ir vadovauja ar kazkas pan. O seip jo, galvas jie turi, tik kaip giminaiti tai ir stumia i eiles gala :-{

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
gal zinot kur tvarko webasto? manasis webasto Z/C-D nebeveikia :(
P.S. autokurtas netinka

• Žiūrėti profilį
kolegos, patarkit kur isideti signalizacija i auto kaune? reiktu kad ne kosmosa kainuotu, bet kad ir normaliai idetu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kolegos, patarkit kur isideti signalizacija i auto kaune? reiktu kad ne kosmosa kainuotu, bet kad ir normaliai idetu

865257780

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Meskinas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Kur kaune galėtų sutvarkyti imobilaizerį? pradėjo ne iš pirmo karto kurtis a6c4, bet lemputė jokia su raktu nedega :/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai ir palik ta imobilaizeri ramybej ;)

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
gal zinot kur tvarko webasto?

Neprisijungęs haisas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
Sveiki .Truputi apie servisa y kury gyvenime daugiau negrysiu.
Po auto pastebejau tepalo balute,patraukiau atgal,kita diena diena tas pats.Tepalas is automatines dezes,tai nusprendziau nejuokaut.
Pagooglinus radau neblogai isireklamavusy servisa "auksciausia pavara" Kalvarijos 11, Kaunas .Paskambinau ussiregistruot vieta kaip nekeista gavau is karto.Sutartu laiku nuvykau "meistras" apziurejas pasake,kad tarpine po karteriu.Nu viskas ok viskas tvarkoj smulkmenos tiek to sumokejau 300lt. gryzau namo ,jau po masina net neziuriu bet po poros dienu isvaziuojant zmonai is kiemo ziuriu tepalo visa bala o ten pasirodo sstovint bega ant apsaugos o pradejus vaziuot jau liejas visas esantis turinys.Greit nuemu apsauga ziuriu ,akurat sena tarpine uzdeta ant hermetiko.As skambinu y servisa taip sutinka istaisyt savo klaida jei ju kalte.Klausiu jau to sefo ,kodel tarpine sena ant hermetiko pasodinta ,o jis
-Tai o ka tu norejai? Tai klausiu o kodel ne nauja?
(dabar susimastykit!!!!!!!!!!!)---Nauja pakais,sukietes ir ir vel leis tepala o hermetiku uzsodinta sena zymiai geriau(!?)Taip ir uzsikirtau.Ir prajejo noras vaziuot ten ir 100% be mentu butu nesibaige.Uzsireginau Daivanta Pagiriu k., 53282 Kauno r.
( 200m nuo Garliavos Marijampolės kryptim) ir uz 230lt pakeite tarpine po karteriu,ypilimo ta suduka su tarpine ir tarpine kur laidai y deze ateina.Ir jokio laselio pakaolkas nematyt.(Nu gal kol tarpine sukietes:-]:-]:-])

Neprisijungęs Garret

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Geriau ant milikoniu kalno,tai tuose garazuose pacioje pabaigoje kur trijuose garazuose dirba su vaziuoklem.Ir dirba gerai ir kainos protingos.
Gal iseitu nuoroda numest per maps.lt kurioje tiksliai vietoje?Nes ir man reiketu bet neesu vietinis :)

Neprisijungęs tylei

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
bandžiau šiandien technikinę varyt ir susidūriau su visais naujųjų pakeitimų malonumais, savam krašte meistrų galinčių padėti neradau, tad gal galit pasakyti kur rekomenduotųte kreiptis dėl šių problemų Kaune

Auto: a3 97m tdi

1. Dešinė lempa neturi lygio reguliatoriaus, reiktų įdėti, ar gal dėl to net visą lempą reiktų keisti, nežinau, su kairiu viskas ok. Tikriausiai reiktų ieškot šrotinio kokio..
2. Kuriant variklį neįsijungia Airbag'o lemputė
3. Variklio apsukos tepasiekia ~4.7, nei nepradėjo matuot dūmingumo, sakė reiktų kad bent 5.2 pasiektų, ir kažkas gali būt negerai su siurblio smegenim.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai kas per variklio bukle, kad nepasiekia Redline (z)
Airbag lempute isidek arba pasikeisk
Lempos aplamai pas tave reguliuojasi? Gal tik zibinto auksti susireguliuok, o ne zibinta keisk

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Lempos aplamai pas tave reguliuojasi? Gal tik zibinto auksti susireguliuok, o ne zibinta keisk

Sviesos diodas ten, greiciausiai su izoliacija uzdengtas :-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
greičiausiai, bet gal lemputė, nes ją lengva išmušti, priešingai nei diodu kruštis :D

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Gal iseitu nuoroda numest per maps.lt kurioje tiksliai vietoje?Nes ir man reiketu bet neesu vietinis :)
Koordinates :54.920483,23.89023 (h)

Neprisijungęs tylei

• Žiūrėti profilį

Dėl airbag lemputės tai čia klausimas ar ji sugedus, kuro lemputė šalia daug dažniau įsijunginėja ir jai viskas ok :)  gal kompu kas nugesinta ir to airbag'o gal ten visai ir nėra jau :)

Na reguliuojasi prie šviesų, vienu ratuku reguliuojasi dačikų apšvietimo ryškumas, o kitu pasirodo lempos yra 0-III padalos, prie kairės lempos yra kažkoks daikčiukas tą darantis prie dešinės nieko nėra, o su pačiu šviesų aukščiu po dviejų metų baladojimo viskas ok kaip bebūtų keista.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 22, 22:47:45 sukūrė tylei »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kai eini TA - turi buti ant 0... jei taip yra - niekas ten nesukioja, nebent tau tiesiog nepasiseke ;)

Neprisijungęs tylei

• Žiūrėti profilį
kai eini TA - turi buti ant 0... jei taip yra - niekas ten nesukioja, nebent tau tiesiog nepasiseke ;)

na tu gal neėjai TA po pakeitimų, pristumia prie kiekvienos lempos aparatą ir prašo pasukiot nuo 0 iki III, man anksčiau ir dūmingumo netikrindavo ir airbago lemputė buvo. Tai dabar išlindo tokios trys bėdos, netgi tepalai niekur nesisunkia, o šitą visada įrašydavo :D

Aišku kauniečiai būtų mieliau sulaukti patarimų kur galima kreiptis su tokiom bėdom

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dėl airbag lemputės tai čia klausimas ar ji sugedus, kuro lemputė šalia daug dažniau įsijunginėja ir jai viskas ok :)  gal kompu kas nugesinta ir to airbag'o gal ten visai ir nėra jau :)

Na reguliuojasi prie šviesų, vienu ratuku reguliuojasi dačikų apšvietimo ryškumas, o kitu pasirodo lempos yra 0-III padalos, prie kairės lempos yra kažkoks daikčiukas tą darantis prie dešinės nieko nėra, o su pačiu šviesų aukščiu po dviejų metų baladojimo viskas ok kaip bebūtų keista.

Ne tam skirta si tema, baigiam tersti.