Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 441666 kartus)

Neprisijungęs Garret

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.Gal kas zinot patikima dažytoja kaune kuris uzsiimtu nuo paruosimo iki dazymo? Butu gerai kad darbo brokas nepasimatu po menesio ar metu. Reikia nudazyti dvejas duris,bagazines dangty,sparna ir bampery

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
kai rasi ir man pasakyk :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
kai rasi ir man pasakyk :D

Ir mane i eile irasykit :-)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Greitu metu viena mašina važiuos į kamerą, jeigu gražiai nudažys ir nebus eilinis šūdarankių darbas, tai galėsiu numeriu pasidalint.

Neprisijungęs Garret

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Leopoldai busi draugas jeigu pranesi kaip kas :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Greitu metu viena mašina važiuos į kamerą, jeigu gražiai nudažys ir nebus eilinis šūdarankių darbas, tai galėsiu numeriu pasidalint.
ilgos eiles?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
ilgos eiles?
Prieš 1,5 savaitės susitarta, tai paims tik birželio pradžioj, sakė per dvi savaites padarys, tai turėtų būt birželio vidury gatava.

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
Pranesk ir man.Nes jau buvau pakliuves pas viena sudaranki, nudaze rudeni sparna, pries pora savaitciu pastebejau, kad pradejo listi brokas  :-{
Dar vienas klausimas, kur butu galima pasitikrinti vaziuokle, kad tikrintu ne su lauztuvo?Gal kas zino kokia vieta kur pastoviai vaziuoja ir nenusivilia?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Buba - tiesiog TA...
Leopoldai, jau radau - varysiu dazyti S6 pas Bruta ;)

Neprisijungęs Buba

• Žiūrėti profilį
O be TA, nes ten tikriausiai reiktu susimoketi, kaip uz tex apziura, ar jie teikia tokia paslauga tik vaziuokles tikrinima?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O be TA, nes ten tikriausiai reiktu susimoketi, kaip uz tex apziura, ar jie teikia tokia paslauga tik vaziuokles tikrinima?

Anksciau budavo 10 lt, bet stoveti tokias eiles nelabai apsimoka, tuo labiau ju patikrinimas labai pavirsutinis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jie turi puikius stendus pakabos patikrai. Masina nera pakelta, ratai nera nukare ir pasikabine, tad visa pakaba yra darbinej ir kasdieninej padetyje.
Normaliai paprasius - normaliai ir patikrina. Kainuodavo tai 20lt. Net AUDI centras siusdavo pakabas pasitikrinti i TA, nes jie tokiu stendu neturi.
Zinoma, ne stakles ziuri, o tai atlieka zmogus, tad rezultatu gali buti kaip ir visur...

Eiliu buna, nebuna, kaip pataikysi. Servise ir retai kada buna, kad sedetu visa imone ir lauktu to vienintelio atvaziuojancio :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jie turi puikius stendus pakabos patikrai. Masina nera pakelta, ratai nera nukare ir pasikabine, tad visa pakaba yra darbinej ir kasdieninej padetyje.
Normaliai paprasius - normaliai ir patikrina. Kainuodavo tai 20lt. Net AUDI centras siusdavo pakabas pasitikrinti i TA, nes jie tokiu stendu neturi.
Zinoma, ne stakles ziuri, o tai atlieka zmogus, tad rezultatu gali buti kaip ir visur...

Eiliu buna, nebuna, kaip pataikysi. Servise ir retai kada buna, kad sedetu visa imone ir lauktu to vienintelio atvaziuojancio :)

Kaip suprasti normaliai paprasius? :think:
Variau gal 2-3 kartus, viska istampe bet gedimo nerado, vienai amortikas buvo, kitai traversas atsileides, daugiau neprisimenu, senai buvo ir kaina tikrai 10lt, gal dabar pabrango.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na draugiskai paprasai kad paziuretu nuosirdziai, pagiri ju stendus, kad jie nepakartojami :D amortiku ir nematys jie, o kaina lyg vel padidejo, o gal ir klystu :)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
jo kaina dabar 30 lt man rodos

Neprisijungęs Buba

• Žiūrėti profilį
Aciu bajorai uz info, manau kad ten ir varysiu :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį

nu ne viska ir jie mato, kai kurie gedimai matosi tik pakelus masina, o man kai pries gera pusmeti TA variau, tai nemate, kad bmw e46 priekinis sailentblokas palaidas, ratas net apie 1 cm vaiksciojo i sonus, nei vieno menkiausio trukumo neparase ir TA praejau be trukumu  :D, paskui vaziuoju, ziuriu kad masina po kelia plaukioja, nuvariau pas draugeli, tas ant duobes nepakelta pakaba su montyruote rado klibanti nedaug vidini sarnyra ir sailenta palaida tos pacios puses

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš tik manau, kad jų stendai patikrai tinkamesni, o kaip žiūri, taip ir mato.
Buvę faktų ir Audi centre, kaip TT nemokėjo pakeisti galinių stabdžių kaladėlių (el.rankinis)... Taip kad visur visko pasitaiko :)

• Žiūrėti profilį
gerai pas viliu daro patikras jie ten, remontuoja irgi neblogai, jokiu nusiskundimu jau del 5 varomos masinos neturiu

Neprisijungęs capette

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
nori sugadinti masina varyk i servisa kur noresi sutaupyt :) nusipirkau ceske su pakeistais dirzais katik, viską ka ardė kreivai uždėjo. truko dirzas, plyso salnikai...

Neprisijungęs Gytis

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
Koks servisas Kaune galetu ant b4 su 2,3 motoru suremontuoti vakuumo pompa , nuluzes tas pirshtas ir kala dabar :) 
radau video kazkieno - pas mane taipat kalena  :) kazkas barska b4 2,3

• Žiūrėti profilį
pasiseke šu..ranki pasigauti, kai diržus kesti reikia, ai tik pas pažystamą variklistą varau

• Žiūrėti profilį
Koks servisas Kaune galetu ant b4 su 2,3 motoru suremontuoti vakuumo pompa , nuluzes tas pirshtas ir kala dabar :) 
radau video kazkieno - pas mane taipat kalena  :) kazkas barska b4 2,3

as manau ten ir pats gali ją susitvarkyti jei rankos auga iš ten kur reikia, o dalių tai reiks paieškot

Neprisijungęs algis07

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Parekomenduokit varikliu meistriuka, reikia perrinkti galvute 81KW, veiksmas Kaune.

• Žiūrėti profilį
Parekomenduokit varikliu meistriuka, reikia perrinkti galvute 81KW, veiksmas Kaune.

yra kaune, vilijampolej. Jei reikes kreipis per pm