Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 426366 kartus)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
keistai man toks variantas atrodo, o jei detales siektu tarkim 500 lt tai visvien 300 lt jis imtu?

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
Sweiki, zinau kad jau buvo klausta 1000kartu, bet ant greito nerandu :G Kas Kaune gerai tvarko turbinas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
Neblogus atsiliepimus radau apie meistrus Domeikavoje (868718830). Darbu kaina iskaitant ir detales (palieki sugedusia auto - atsiimi sutvarkyta) - 300Lt. Mano nuomone pasiulymas kaip ir neblogas... Kaip manot (gal kas turejo reikalu su siuo meistru)? :)
Esu turejas reikalu domeikavoje tik pas Sauliu. Kur garazuose isikure netoli daugiaauksciu, numerio neatsimenu. Remontavo  kurio siurbli(B4 , 1z varikliui) tai apie 350lt paeme, dar esu ten termostata keites. Abejais atvejais nusiskundimu neturiu.Termostata pries gerius 3 metus keite, iki siol temperatura uzkyla reikiama.  Siurbli pries 2 metus tvarke.

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
keistai man toks variantas atrodo, o jei detales siektu tarkim 500 lt tai visvien 300 lt jis imtu?

Na cia 300Lt butent siurblio tarpiniu keitimas (tai reikalingos detales - siurblio tarpines, ir jos iskaiciuotos i kaina). Jei kazka papildomai keist reiktu kaina tikrai keistusi.

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Esu turejas reikalu domeikavoje tik pas Sauliu. Kur garazuose isikure netoli daugiaauksciu, numerio neatsimenu. Remontavo  kurio siurbli(B4 , 1z varikliui) tai apie 350lt paeme, dar esu ten termostata keites. Abejais atvejais nusiskundimu neturiu.Termostata pries gerius 3 metus keite, iki siol temperatura uzkyla reikiama.  Siurbli pries 2 metus tvarke.

O kokios siurblio bedos buvo? Kuro prasisunkimas ar kazkas kito?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Gal yra teke paciam su jais susidurti?

Ir ne viena karta :-)

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
O kokios siurblio bedos buvo? Kuro prasisunkimas ar kazkas kito?
Virsutine siurblio tarpine leido dyzeli, apacioje kazkoks voztuvas sugedes. Visai degimo kampas nesireguliavo. Po remonto masina staigiau i viska regavo ir variklis normaliai dirbo. 

• Žiūrėti profilį
taikinuks vis dar negavau kontaktu

Neprisijungęs taikinukas

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
ieskau korteles vizitines jo, bet niekur nerandu ;/

Neprisijungęs vytautasxp

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Reiketu meistrelio kaune kuris galetu kaune A4 1999m 2.5TDI Quatro varikli paziureti, varva tepalas, lyg ir pro karterio varztelius, dingsta ausinimo skystis, bet lyg ir bakelio apacia slapia ir daviklis apacioj tai lyg pro bakeli leidzia ir atrodo kad trauka suprastejo ypac ant didesnio greicio vaziuojant 5-6 pavara, tai gal kas pasiulytumet meistreli koki? Jei dirbtu sestadieniais isvis butu pasaka. Isanksto dekoju.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Manai per šeštadienį viską pavyks sutvarkyti?

Neprisijungęs vytautasxp

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
As ne del sutvarkymo o del atvarymo palikti, nes darbo dienom labai suspaustas grafikas.

Neprisijungęs Andrius_834

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Apturėjau "džiaugsmo" - nubrauktas buferis ir iskiles - apie 10cm itrukimas. Kiek tas reikalas gali pakainuot - 200lt uztektu susitvarkymui?

Gal žinot, kur kreiptis - dažytojas, plastmasistas?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 25, 22:23:22 sukūrė Andrius_834 »

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Ne visai į temą, bet: kur Kaune gerai plauna mašinas ir daro salono cheminius?

Anksčiau labai smagiai plaudavo ties partizanų ir kovo 11 g. sankryža, bet kai pakėlė kainą iki 20 litų, tai kokybė nepakilo, tik nukrito  (n) O ir įvažiavimas į aikštelę nesutvarkytas -- daugumai apačias siekia.
Taigi, pasidalinkit patirtim. Ačiū

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Gal būt ir brangu, bet norint gerai atlikto darbo ir nesubraižyto automobilio renkuosi švaros brolius, tikrai nenuvylė, o jeigu kažką praleido parodžius be jokiu klausimų išvalo.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Garnis

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Man tai visai nieko Aleksote prie Moki vezi. Bent jau anksciau kolektyvas per daug nesikeite, tai tvarkingai dirbo. Tik kad kainos uzkilo pavasari - 25lt su sausinimu.ff Bet siaip gerai dirba. Nuplauna masina, veliau isvarius i lauka dar apeina nusausina, ploveju sefas apziuri ar viskas tvarkoje (jeigu ka velniu israso :D)...
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 29, 22:02:35 sukūrė Garnis »

Neprisijungęs saulius kaunas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Informacija pasalinta.Del reklamos prasome kreiptis i klubo administracija.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 30, 00:28:48 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs andriuslink

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Re: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #1744: 2013 Balandžio 01, 22:48:09 »
Ne visai į temą, bet: kur Kaune gerai plauna mašinas ir daro salono cheminius?

Anksčiau labai smagiai plaudavo ties partizanų ir kovo 11 g. sankryža, bet kai pakėlė kainą iki 20 litų, tai kokybė nepakilo, tik nukrito  (n) O ir įvažiavimas į aikštelę nesutvarkytas -- daugumai apačias siekia.
Taigi, pasidalinkit patirtim. Ačiū

Man taip pat labai aktualu cheminis salonovalymas. Gal kas rekomenduos ką nors, kas puikiai dirba?

Neprisijungęs Giedriuzzz

• Įrašai: 528
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1745: 2013 Balandžio 08, 21:13:55 »
sveiki, gal kas zino kur nebrangiai ar kokia akcija yra kns kur padangas montuoja?Reikia 4vnt permontuot,aciu uz info

Neprisijungęs taikinukas

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1746: 2013 Balandžio 08, 23:54:16 »
Sveiki. Apturėjau "džiaugsmo" - nubrauktas buferis ir iskiles - apie 10cm itrukimas. Kiek tas reikalas gali pakainuot - 200lt uztektu susitvarkymui?

Gal žinot, kur kreiptis - dažytojas, plastmasistas?
Sveikas, gerai buferius daro lazunu gatvej Kaune, man dare senesniai audiniai tai be priekaistu viska padare, o dazo silainiuose, prie antros ligonines, tik negaliu tiksliai pasakyt adreso, jei reikia tai galesiu vaziuoti paieskoti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1747: 2013 Balandžio 15, 11:24:00 »
kolektyvas patarkit, kur galeciau pasikeisti c4 salenblokus pigiai ir gerai (detales turiu, tik pakeisti reikia)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1749: 2013 Balandžio 15, 12:38:26 »
geras pasiulymas, tik netaip mane Ricardai supratai, man reikia kad pakeistu. laiko truksta paciam keistis, o savaitgaliais jau ir taip perdaug veiklu, norisi pailseti. bet dekui tau uz toki pasiulyma, gal reiks kada pasinaudoti juo ;)