Na praktika pakol kas nekokia... Kursiu gatvej yra garazai pirmi (vaziuojant nuo megos tilto), ten yra variklistas audrius, tai du kart tvarke, du kart nesutvarke bedos man. Toliau taisiau prie hales, ten tas pravaziaves kur i LRTC, pasuki i kaire per vartelius maziukus, ten yra balti garazai tokie, ten Nerijus lygtais dirba, tai ne tik kad panaikintu problema, dar daug vargu dadejo, kompiuterastas galvojo yra:D ( rakto chipa nueme, turejau parsitempt masina i SILAINIU KALNA! , plius veleneliui kazka padare), bet problemos taip pat nesutvarke ! O jei del vaziuokliu, tai vaziuokles labai liuksovai man visalaika tvarko Mindaugas, partizanu gatveje, tik isukus i ja is taikos prospekto, pirmas posukis i desine ir iki galo vaziuoji, tai ten super zmogus taiso, ir greit ir tikrai nebrangina, jei kam reikia pm, galiu numeri duoti

uz jo sienos dirba Saimonas, nesikreipciau i ta vyruka, nes taip, galbut jis ir gerai tvarko, taciau tikrai pridaro klaidu. Tik ivaziavos i tuos garazus yra posukis palei siena toks, palei elektrine stoti, ten uz kampo yra melynu duru garazas, ten dirba Jonas, zmogus labai gerai deda dujas, jokiu nusiskundimu del jo nei girdejes, nei gedimu jo mates, ir siaip patare kas kaip ka

o man yra tokia problema, su kuria kovoju dafiga laiko, bega tepalas... nei kur, nei kas neranda, keiciau stumokliu tarpines, kurios dedasi ant virsaus kazkaip, vistiek bega, keiciau veleneliu tarpinukes tas, nieko, tas pats s..., tvarkiau karteli, nes buvo itrukes, VISTIEK BEGA TEPALAI

! VYRAI, prasau patarkit gera motorista, kuris man tai sutvarkytu, nes jau ir pinigu ismelze daug, ir nebezinau nei kur kreiptis nei kur ka... SOS!