Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 459798 kartus)

Neprisijungęs andriuslink

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Jei galit patarkit gerą servisą, kuriame dirbtų normalūs meistrai. Ne tokie kuriems tik pirštu badyt ką reik pakeist, o tokie kurie ir nustatyti gedimą sugebėtu.

Gedimai susiję su varikliu ir elektra.

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
koks variklis bent ir kas darosi ?

• Žiūrėti profilį
koks variklis bent ir kas darosi ?
A2 1.4tdi

Darosi daug kas. Nuo paprastų dalykų kaip važiuojant (net ir riedant) atgal kas kelis metrus kažkas sutrakši. Egr reikia pravalyt, žėrutyje po generatoriaus įtempėjo pakeitimo atsirado jo vibravimas ir triukšmas (iš kur triukšmas išsiaiškinau pats, nes parvarius jiems atgal sakė viskas čia OK).

Su elektra čiūdai. Vėjelis šaltu metu įkaitęs ir pučiant stipriau pradeda tokiu pulsavimu dirbt, net šviesos prigęsta nežymiai. Webasto be reikalo dirba per daug, dabar išvis nebedirba (galbūt kad atšilo). Ryte kuriant atrodo kaip akumas pasėdes, sunkiai starteri suka, bet akumas geras ir galingas. Šeip reikia nuskaityt ar klaidų nėra.

Kuro mišriu rėžimu valgo 6-8 litras, kas tikrai nenormalu tokiai mašinai.

Na ir dar pasikonsultuot norėtusi ir kad žmogus sutvarkytu iki galo, kadangi mašina skirta sau, nesinori lipdyt, norisi su protingu žmogum turėti reikalų.

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
Gal audi nekokia pasiemei? Dazniausiai zmones tiek bedu neremontuoja, o kaip tikri lietuviai parduoda :bedantis:
Nemanau kad rasi viena (visu galu meistra),cia atskiros sritys: vaziuokle, elektra variklio, skyrius.
O is tavo tokio pasakymo "Jei galit patarkit gerą servisą, kuriame dirbtų normalūs meistrai. Ne tokie kuriems tik pirštu badyt ką reik pakeist, o tokie kurie ir nustatyti gedimą sugebėtu." Tai manau kad pats esi visu sriciu specas. Tad nebadyk pirstu o imk raktus i ranka. Burtininku nebuna kad vintyli pasukiojo ir gavo info is kosmoso kas tam automobiliui.

Neprisijungęs dmc

• Žiūrėti profilį
P.S rekomenduoju kur nevaryti "ZERUTIS" :goodboy:

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
P.S rekomenduoju kur nevaryti "ZERUTIS" :goodboy:
no zerutis ten geri dirba :) bangini mersa s500 buvau nuvares  posukei neveike  ir sedyniu sildimas pralaike visa diena ir nerado gedimo :) buvo nuvaryta pas garazini kalpoko g. per 30min gedima sutvarke :-]

Neprisijungęs egidijus 40

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
i Rokra silainiuose nepatarciau....kaimynui c 4 greiciu deze keite,tai patingejo duslintuva atsukt,tai nupjove :E...po poros menesiu purpti pradejo..viena sutvarkai,tai kitas gedimas po serviso atsiranda :-] zmonos auto bandziau lempas atreguliuoti,tai ir nepavyko...tik beda ta kad kiek nevaziuoji pro sali tai auto visada ten pilna.... :E

Neprisijungęs dmc

• Žiūrėti profilį
O kur cia ta rokra kad neusokciau?:)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
i Rokra silainiuose nepatarciau....kaimynui c 4 greiciu deze keite,tai patingejo duslintuva atsukt,tai nupjove :E...po poros menesiu purpti pradejo..viena sutvarkai,tai kitas gedimas po serviso atsiranda :-] zmonos auto bandziau lempas atreguliuoti,tai ir nepavyko...tik beda ta kad kiek nevaziuoji pro sali tai auto visada ten pilna.... :E

O kur tada vaziuosi, reikia dziaugtis , kad servisai sutinka senesnes is viso remontuoti. Juk jeigu nutruktu visos ivores, juk nenoretum moketi papildomu pinigu uz kolektoriaus nuemima, sriegiu nauju daryma.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
O kur tada vaziuosi, reikia dziaugtis , kad servisai sutinka senesnes is viso remontuoti. Juk jeigu nutruktu visos ivores, juk nenoretum moketi papildomu pinigu uz kolektoriaus nuemima, sriegiu nauju daryma.
nu jo kolika nusukt dazniausia yra ka veikt :think:bet yra ir tokiu servisu teke trumpam turet v8 tai netoli namu yra servisiukas uzejau sakau audi v8 reik pakeist tepalus tai man sako kokia v8 nera tokios :D :D :D :Dpoto sako gal a8 su v8 motoru :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Linksmiau būna kai kapota bando atidaryti, nes tik pastarasis modelis taip atsidaro, niekas daugiau kitas iš audi ten neturėjo atidarymo :D (nebent aš nežinau) :)

Neprisijungęs dmc

• Žiūrėti profilį
Blemba kur ta rokra gal prie iki Baltijos g.? Ten man omegai dirza dejo, tai itempeja su lauztuvu uzlauzinejo kad dirzas uzsidetu (musiau ne laiku uzejau) (z)

• Žiūrėti profilį
kas nedirba,tai tam nieko ir nenutinka...nutruksta tie varztai visose auto,pasikrusi truputi ir sutvarkai,ne sventieji puodus lipdo... :)o Rokra tai ta pati Baltijos g. netoli koloneles ant ziedo.... (+)

Neprisijungęs ignukass1

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
sveiki, gal nelabai cia i tema, bet gal kas dirba servise kokiam ar keitesi patys. kokia kaina a4 99m sedanui, ne quatro pakeisti visas 4 spyruokles?
nes nemazai ten darbo tingiu tiek knistis

Neprisijungęs tuomelis

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal kaune kas zino elektrika kuris galetu paziureti lempas priesrukines kazkudel viena visada dega...ir abs pazetu

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
laba.
gal kas galetu parekomenduoti mestra kuris tvarko webasto?
P.S.autokurte buvau, jie remontu kaip sake neuzsiima.

• Žiūrėti profilį
laba.
gal kas galetu parekomenduoti mestra kuris tvarko webasto?
P.S.autokurte buvau, jie remontu kaip sake neuzsiima.

www.tavo-auto.lt

Neprisijungęs braske

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
ieskau Kaune konsultanto, kas galetu patarti ar reikia dazyti detale ar ne (r) vakar iriedejo i galini bamperi kitas auto..realiai lyg ir nieko baisaus, bet ar neprades dazai atsokti,,,,noriu, kad kas realiai apziuretu (r)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dažai jei neatšoko, tai ir nėra ko jiems ir atšokti ;)
Įdėk foto ir eGzpertai tau viską pasakys :D

• Žiūrėti profilį
Paimi 200 lt is to zmogelio ir vazineji sau toliau,jei atsoks turesi uz ka nusidazyti...o jei neatsoks,tai bus kaip moraline kompensacija... :)p.s.nes jeigu pats netycia kam ivairuotum,tai is taves butinai paims...tokia realybe (+)

Neprisijungęs braske

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
200 nedave (-), forminom ivyki. draudimas siulo 400 lt. bet audi nera sena, tai ar uz tiek gerai sutvarkys man jeigu ka (r)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nematant nėra ką pakomentuoti, gali gauti ir 1000lt ir 1500lt ir 200lt ...

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Gal kas žino kokį meistrelį, kuris galėtų atidaryti bagažinę ir pakeisti greičiausiai spynelę? Nes nebeatsidaro bagažinė, nors ji atrakinta. Audi 100 c3 sedanas.

Neprisijungęs taikinukas

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
Na praktika pakol kas nekokia... Kursiu gatvej yra garazai pirmi (vaziuojant nuo megos tilto), ten yra variklistas audrius, tai du kart tvarke, du kart nesutvarke bedos man. Toliau taisiau prie hales, ten tas pravaziaves kur i LRTC, pasuki i kaire per vartelius maziukus, ten yra balti garazai tokie, ten Nerijus lygtais dirba, tai ne tik kad panaikintu problema, dar daug vargu dadejo, kompiuterastas galvojo yra:D ( rakto chipa nueme, turejau parsitempt masina i SILAINIU KALNA! , plius veleneliui kazka padare), bet problemos taip pat nesutvarke ! O jei del vaziuokliu, tai vaziuokles labai liuksovai man visalaika tvarko Mindaugas, partizanu gatveje, tik isukus i ja is taikos prospekto, pirmas posukis i desine ir iki galo vaziuoji, tai ten super zmogus taiso, ir greit ir tikrai nebrangina, jei kam reikia pm, galiu numeri duoti :) uz jo sienos dirba Saimonas, nesikreipciau i ta vyruka, nes taip, galbut jis ir gerai tvarko, taciau tikrai pridaro klaidu. Tik ivaziavos i tuos garazus yra posukis palei siena toks, palei elektrine stoti, ten uz kampo yra melynu duru garazas, ten dirba Jonas, zmogus labai gerai deda dujas, jokiu nusiskundimu del jo nei girdejes, nei gedimu jo mates, ir siaip patare kas kaip ka :) o man yra tokia problema, su kuria kovoju dafiga laiko, bega tepalas... nei kur, nei kas neranda, keiciau stumokliu tarpines, kurios dedasi ant virsaus kazkaip, vistiek bega, keiciau veleneliu tarpinukes tas, nieko, tas pats s..., tvarkiau karteli, nes buvo itrukes, VISTIEK BEGA TEPALAI !!! VYRAI, prasau patarkit gera motorista, kuris man tai sutvarkytu, nes jau ir pinigu ismelze daug, ir nebezinau nei kur kreiptis nei kur ka... SOS!

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na jo... Išsamu, bet 1,6 ir 6,0 varikliai tikrai skiriasi, tad jei bet kuris moka tvarkyti 1,6, tai tikrai ne bet kuris mokes sutvarkyti 6,0 varikli ;)