Technikos g.-kažkada buvau užsukęs paklausti,ar nepakeistų granatos gumos,tai kaip suburbeno,kad tik po 3 savaičių....Apsisukau,ir dar akmenų iš po ratų linkėjimais pasiunčiau
seip as juos galeciau tik geru zodziu pamineti, ypatyngai viena asmeny Tehnikos 27, 27 garazas, zmogelis zino ka daro, duoda patarimo, maladiec! aisku ir man pasiule po poros sav atvziuot, taciau po sav atlekiau, nes l.reikejo, pasitryniau pora val garaze ir prieme mano masiniuka
o apie servisus tai vapsie patilesiu... yra vaisvydavoje (kaune) priesasais degaline servisas, nuvaziavus, paprasiau kad aziuokle patikrintu, tai ko jie man neisvarde.... praktiskai visas dalis iskyrus galiniu salenblokus
as net issiziojau, paskaiciavao virs 2500lt! uzsimanau net parduot, pasakiau dalis supirskiu, tai net uzsiputojo! tipo jiems taip netinka, sakau jai jusu dalys tai garantija dalim duodat? sako ne
tik darbam.... dar man meistrelis aiskina priekiniai salenblokai, stabilizatoriaus gumos, keisti NAUJA sarnyra, o sake gera, paskaiciavo su darbais ir dalim viena sake 300lt tai jau tada as patilejau, kas blyn sarnyra nauja deda?
sake nauja su salenbokais ir gumom kainuoja 200lt grubei! krc nuvaziavau i kita servisa tai visas gedimas desines puses sarnyro guma iplysus! ir apsaugines gumos amortiku, tai tokia mano praktika is serviso
siuliciau patiems viska ziureti, nes jie sneketi graziai moka