Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 468341 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #975: 2010 Lapkričio 10, 10:08:02 »
Pas Vilių gi ir tikrinama su "slankiojančiu" stendu,ne su laužtuvais.Ir tikrina tikrai ne 3 min.,pats nesenai po visų komandiruočių buvau pasitikrinti važiuoklės,"vaikė" po tą stendą gal 10min. pirmyn ir atgal,ir stabdžius iškratė (efektyvumą),ir išvartė kaip TA ant stendo,ir peržiūrėjo viską viską,apie ką buvau davęs pastebėjimus kad patikrintų,ir diagnostika 30lt. kainavo (mano Quattro).Ir remontavo,o po to dar ir garantiją restauruotoms dalims 50000 km. davė.Nėra ten "lievi" tie garažai,eilės ten jau nuo 08val. ryto prie remonto ir diagnostikos.  (+)
kas del remonto "pas Viliu" tai as visada darau taip: nuvaziuoju vaziuokle pasitikrint i technikos gatve, ir prasau, kad tikrintu cigonas (Algirdas), o ne tas nupiepes vaikis, kuris ziuri i isklerusi sarnyra, ir mato idialia vaziuokle... tada su lapu kas blogai, vaziuoju irgi "pas Viliu", tik ne technikos, o i draugystes g. uz Delados giliau i kiema. Ten vyriokai pastoviai tie patys, niekada nebuvo man taip, kad dirbtu su kvapeliu ar pamelusiom nosim... ko negalima pasakyt apie dirbancius toje pacioje imoneje technikos g.