Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 439860 kartus)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
Re: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #900: 2010 Rugpjūčio 06, 14:13:19 »
ka galiu pasakyti apie servisus seip kas liecia varikly deagnostika dyzeliniu audi pats vazineju su a4 85kw tdi tai galiu pasakyti tik viena kas liecia vaziuokle remontuoju technikos gatveja pas viliu ten kainos geros kokybe normali tik reikia ieskoti dvieju meistru gedo ir kitas borlis nepamenu kaina uz visa vaziuokles remonta kainuoja iki 600lt plius garantija metam arba 50 000km teko remontuoti kemi sudejau naujas traukes visas sumokejau 2400lt ir pamanykit po 20 000km paisleido o vazineju tik asfaltu po kauna ir seip kur toliau nuvaziavau pas juos sakau kaip supratsi tai durnium isvadino vos nesupyzdinau to serviso priemejo sake ka cia isigalvji ir t.t dabar viskas atrestauruota pas viliu nuvaziava 20 000km jokiu bildesiu ar kazko esu patenkintas taip pat ten remontavau savo kita audi a6 96m 103kw keiciau priekiniu sakiu sailenblokus stabilniko gumas sarnyrus tas malonumas atsistojo man 150lt o servise butu 400lt mazai, bet kas liecia visa varikli deagnostika tai vaziuoju tik i TMT prie zemkes ten kainos didesnes bet dirba atsakingi ir kopetentingi meistrai kurie pasako viska ir padaro ka reikia ten buvau su a6 ten vaziuoju ir su a4 tikrai rimtas servisas randa visus galus ir kolektyvas ten seniai isidirbes

:))))))

kaip tau vaziuokle gali atlaikyt 20k km lietuvos keliais ? ;)