Nu cia irgi variantas nors man nesuprantama kaip galima vaziuot suvedima darytis su netvarkinga vaziuokle
Visad varau suvedima darytis tik ta pacia arba sekancia diena po nauju detaliu instaliavimo ir visada stoviu salia ir ziuriu kas kaip "neatsisuka".
kokia dar netwarkinga waziuokle ??? o kam tu manai as naujas padangas pirkau pries suwedimo daryma ?? ?? ??
man net baisu pagalvot kas pas tave pries tai per padangos buvo
)))) 200 ratai plysta tu medyje
jei masina netvarkinga, tik seimininkas kaltas, o ne servisas... dziaukis, kad lietuvoj gyveni, vokietijoje butu tave is serviso isvare ir pasake, kad nusipirktum masina ... vat servisam tokie ziopliai atsiprasant ir daro antireklama, atvaziuoja su uzmusta masina, nepriziureta apvemta ir po to verkia, kad ant remonto 100 litu isleido... jei neturi pinigu ar tau ju gaila nevazinek su masina, tada neverksi, kad uz remonta reikia moketi...
man idomu kas man uz 40 litu suvedima padarytu, kai greiciu dezes remontas 8000 lt kainavo
as jau senai sakiau, kad lietuviai auto transporto priziureti ir eksplotuoti nemoka... ir nezinia kada mokes... aisku yra isimciu (zmones kurie myli masina)...
JEI AS SU AUDI A8 WAZINECIAU TIKRAI NET NEBUCIAU UZSIMINES APIE TA SIMTA LITU
! Bet taip nera,masina nera is brangiuju ir kai is tawes daugiau nulupa negu priklauso taj ir ima piktumas.
o tu ziuriu vel sapalioji apie netwarkinga masina,auksciau pasiskaityt postus...
iswis nerwas pradeda imt kai cia tokie kaip tu trigrasi pradeda kis kur nereikia ir giriasi mano masinai greiciu deze 8000 lt kainavo...but nulupe 10000 ne za chuj ir pats tada kitaip kukuotum !
nieks cia niekur nesikisa, gyvenk toliau ir neverk. As tau tik pasakiau palyginimina, kad tu del 40 litu verki, o man del tiek reikejo nusizudyt tada pagal tave...