Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 474255 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Audi S8 D2 2001 metų automatinė pavarų dėžė. Reikia pakeisti dėžės tepalus. Permečiau trijų metų postus, tai Kauno apskrityje "Pas Ipolitą" arba "Aleksandras iš Aleksoto" tik tam tinkamas, teisingai? Nieko naujo nesate atradę?

Dar ne ff

Neprisijungęs saurisas

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
Radau :)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 09, 12:09:52 sukūrė saurisas »

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Labas, Dagis yra pakabu guru ;)
O numeris tas pats.
O suvedima daro?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
O suvedima daro?

suvedimo, kiek pamenu, nedaro, bet jei reikia, galiu duoti kontakta gerai darancio suvedima ;)

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
Duok, pravers. Jei ne kosmonautas su kainom :)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
vyrai, kas kaune uzsiema su auto navigaciju/tv tvarkymais ?
reiketu bmw ccc navi perlituoti..

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį

Labas, Dangis yra pakabu guru ;)
O numeris tas pats.

Aciu, Ricardai, uz puikaus meistro kontaktu platinima :) Likau patenkintas tiek paslauga tiek jos kaina.

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
kur kaune dazo salono apdailas? gal turit rekomendaciju ?

Neprisijungęs Gedutis

• Įrašai: 314
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, forumiečiai. Gal yra susidūrusiu su šiais elektrikais Kaune - Carelectric.lt? Gal turite kokių pastebėjimų, patarimų susijusių su jais? Vienu žodžiu - Atsiliepimai apie juos? :)

http://www.carelectric.lt/

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, forumiečiai. Gal yra susidūrusiu su šiais elektrikais Kaune - Carelectric.lt? Gal turite kokių pastebėjimų, patarimų susijusių su jais? Vienu žodžiu - Atsiliepimai apie juos? :)

http://www.carelectric.lt/
atsiliepimai geri.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Cia tie patys kur pasiles gatveje buvo isikure?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia tie patys kur pasiles gatveje buvo isikure?
Taip.

Neprisijungęs Daren

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
Kur rekomenduotumėt tvarkyti kėbulą nemažai paveiktą rūdžių? Reikia meistro, kad ir pavirint kur reikia galėtų.

Neprisijungęs hdainius

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Kur rekomenduotumet smeliuot ratus kaune ?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kur rekomenduotumet smeliuot ratus kaune ?
o tai ne visur vienodai smeliuoja? http://lmgtfy.com/?q=smeliavimas+kaune

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Reikia pirichodo (projektas) puse priekio pervirinti ir siek tiek bagazineje pavirint. Gal Kaune galite rekomenduoti gerus meistrus, kurie tuo uzsiimtu?
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 20, 13:52:40 sukūrė CFD »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Lyg ir buvo blogus atsiliepimus turinčių servisų tema, bet ar čia aš kažką įsivaizduoju, ar jos tikrai nebėr? Natai rašau čia.

Vis nerodžiau, nepostinau (kas norėjo gyvai pamatyt - pamatė), bet štai kaip dažus parinkinėja ir dažo UAB AUTORAMIKSAS Kaune. www.autoramiksas.lt    Apie paruošiamuosius darbus prieš dažymą iš viso net neverta pradėt rašyt. Vieną kart sutvarkė kai buvo visi galai apibadyti pirštais, ale peršpakliavo ir perdažė. Bet jau toks atmestinumas , kad net nežinojau kur dėtis. Trečiam kartui, bendravimui patapus konfliktiškam jau nebenorėjau palikt mašinos, nes neįsivaizdavau ką ten gali su mano mašina nuveikt, todėl pinigus kaip ir atidavė, bet menka paguoda, nes iki šiol toks važinėju (visas galas toks). Ten buvo atlikti ir virinimo darbai. Sakykim jie, atrodo , kad lyg ir neblogai atlikti , išskyrus tam tikras vietas, bet dabar ne apie tai.

Teisintasi buvo tuo, kad "sakėm , kad spalva skirsis nedarant perėjimo"ir "ko tu nori už tokią kainą" . O paskui pradėjo aiškint, kad skirtingose pusėse pas mane skirtingi atspalviai(mašina kažkada buvo nuvemta dažais visa vienodai, todėl tiesiog negali skirtis atspalviai), tai maždaug kokiu tau atspalviu vaikėze reikėjo dažyt. Nu žodžiu bandė pasiaiškint, bet bėda, kad nepataikė nei į vieną pusę, nei į gretimai stovinčią mašiną. Su tėčiu juokavom , kad tuo metu lyg stovėjo panašaus atspalvio Transporteris ar kažkas ten dažomas, gal nuo to nupylė dažų ir nudažė. Juokas pro ašaras.

Ten toks dirbantis Gintas(gal jis ir dažė) tai iš viso psichinis. Kai buvo nuimtos visos durys ir tvarkomi slenksčiai, durys be nieko buvo rėmais tiesiog atremtos į sienas rudom pusėm - jokio patiesimo, nieko. Kažkada kai buvau užsukęs darbų eigos pažiūrėt ir pamačiau , iškart pareikalavau atsakingiau į tokius dalykus žiūrėt, nes originaliai rudi V8 durų rėmai nesimėto ant kiekvieno kampo, o subraižius reikalausiu perdažyt. Buvau palydėtas "na.xui čia tuoj iš viso visą tavo mašiną išmesiu iš dirbtuvių su visom dalim ir t.t." Tai buvo perduota direktoriui, direktorius priėmė žodinį skundą lyg ir normaliai, ir perdavė tam ligoniui. Kitą kart buvau užsipultas, kad ką čia jį šmeižiu , kas čia mane n.x siuntė ir t.t., kad neprisivaigčiau", tai po tokio veidas į veidą rėkimo ir koliojimosi, tas kad nusiramintų, direktoriaus akivaizdoj mane n.x pasiuntė ir nuėjo laimingas (tokiom psicho akim).

Žodžiu, postas mano gal kiek emocingas, bet dabar bandau viską prisimint kaip ten viskas vyko (prieš metus), tai taip nesmagu darosi. Tiesiog norėjau paprašyt visų nuoširdžiai - aplenkite šitą kontorą iš tolo, iš tolo.

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 26, 18:24:07 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parasyk ir cia http://rekvizitai.vz.lt/imone/autoramiksas/atsiliepimai/  didesnis rezultatas bus, negu tik forume paviesinti.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu žiauriai čia nepataikė... o tai kas tau rekomendavo šitą servisą?

Neprisijungęs Clon

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Galėtu būti nauja tema " Nerekomenduojamos firmos - servisai" Manau daug kam praverstų, kurių firmų vengti. :)

Neprisijungęs Demolition

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Re: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #2970: 2016 Balandžio 02, 10:14:39 »
Sveiki, gal kas parekomenduotumet Kaune servisą ar žmogų, kuris apsiimtų dureles pareguliuot? Nes pučia baisiai vėjai važiuojant nuo 90km/h ar tai per duris, ar per stiklą. Pats tik su pritraukėjo durų padėtim reguliavau tai ne kokie rezultatai.

Neprisijungęs _Akordas_

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2971: 2016 Balandžio 03, 18:47:14 »
Kur kaune kokybiskai sviecia ir slifuoja galvas? Gerai butu adresas ar kontaktinis nr. :-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2972: 2016 Balandžio 03, 18:53:00 »
Kur kaune kokybiskai sviecia ir slifuoja galvas? Gerai butu adresas ar kontaktinis nr. :-)

Neturiu nei adreso nei telefono, tik galiu nuotrauka imesti kuris namas Alsenu g. Aleksote. Pas ji visada slifuoju, dazniausiai prie pacio uzdeda ir nuslifuoja , puikiai matai eiga ir kiek reikia nuimti, kaina aisku irgi mazesne negu firmose, tik, kad paskui paciam issiplauti reikia.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2973: 2016 Balandžio 03, 18:59:49 »
As veziau y raudondvario pl.99 slifavimas,plovimas ir patikrinimas 17euru kainavo, be patikrinimo kainuotu 9eurai.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2974: 2016 Balandžio 03, 19:22:02 »
As veziau y raudondvario pl.99 slifavimas,plovimas ir patikrinimas 17euru kainavo, be patikrinimo kainuotu 9eurai.

Tai cia pas armena, nebloga iranga turi ir darbus rimtus daro, tik pas ji eiles,o dazniausiai norisi isardai ir atgal surinkineti,o ne laukti kelias dienas. Siaip ir kaina labai gera (y)