Sveiki. Lyg ir buvo blogus atsiliepimus turinčių servisų tema, bet ar čia aš kažką įsivaizduoju, ar jos tikrai nebėr? Natai rašau čia.
Vis nerodžiau, nepostinau (kas norėjo gyvai pamatyt - pamatė), bet štai kaip dažus parinkinėja ir dažo
UAB AUTORAMIKSAS Kaune
. www.autoramiksas.lt Apie paruošiamuosius darbus prieš dažymą iš viso net neverta pradėt rašyt. Vieną kart sutvarkė kai buvo visi galai apibadyti pirštais, ale peršpakliavo ir perdažė. Bet jau toks atmestinumas , kad net nežinojau kur dėtis. Trečiam kartui, bendravimui patapus konfliktiškam jau nebenorėjau palikt mašinos, nes neįsivaizdavau ką ten gali su mano mašina nuveikt, todėl pinigus kaip ir atidavė, bet menka paguoda, nes iki šiol toks važinėju (visas galas toks). Ten buvo atlikti ir virinimo darbai. Sakykim jie, atrodo , kad lyg ir neblogai atlikti , išskyrus tam tikras vietas, bet dabar ne apie tai.
Teisintasi buvo tuo, kad "sakėm , kad spalva skirsis nedarant perėjimo"ir "ko tu nori už tokią kainą" . O paskui pradėjo aiškint, kad skirtingose pusėse pas mane skirtingi atspalviai(mašina kažkada buvo nuvemta dažais visa vienodai, todėl tiesiog negali skirtis atspalviai), tai maždaug kokiu tau atspalviu vaikėze reikėjo dažyt. Nu žodžiu bandė pasiaiškint, bet bėda, kad nepataikė nei į vieną pusę, nei į gretimai stovinčią mašiną. Su tėčiu juokavom , kad tuo metu lyg stovėjo panašaus atspalvio Transporteris ar kažkas ten dažomas, gal nuo to nupylė dažų ir nudažė. Juokas pro ašaras.
Ten toks dirbantis Gintas(gal jis ir dažė) tai iš viso psichinis. Kai buvo nuimtos visos durys ir tvarkomi slenksčiai, durys be nieko buvo rėmais tiesiog atremtos į sienas rudom pusėm - jokio patiesimo, nieko. Kažkada kai buvau užsukęs darbų eigos pažiūrėt ir pamačiau , iškart pareikalavau atsakingiau į tokius dalykus žiūrėt, nes originaliai rudi V8 durų rėmai nesimėto ant kiekvieno kampo, o subraižius reikalausiu perdažyt. Buvau palydėtas "na.xui čia tuoj iš viso visą tavo mašiną išmesiu iš dirbtuvių su visom dalim ir t.t." Tai buvo perduota direktoriui, direktorius priėmė žodinį skundą lyg ir normaliai, ir perdavė tam ligoniui. Kitą kart buvau užsipultas, kad ką čia jį šmeižiu , kas čia mane n.x siuntė ir t.t., kad neprisivaigčiau", tai po tokio veidas į veidą rėkimo ir koliojimosi, tas kad nusiramintų, direktoriaus akivaizdoj mane n.x pasiuntė ir nuėjo laimingas (tokiom psicho akim).
Žodžiu, postas mano gal kiek emocingas, bet dabar bandau viską prisimint kaip ten viskas vyko (prieš metus), tai taip nesmagu darosi. Tiesiog norėjau paprašyt visų nuoširdžiai - aplenkite šitą kontorą iš tolo, iš tolo.