Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 467981 kartus)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Re: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #2475: 2014 Lapkričio 12, 11:24:41 »
ASTO gal ir daro neblogai, bet poziuris i klientus visiskai by** deja, daviau audi skydelius nuo saules ir alkantara, kad aptrauktu, reikejo gan greitai, tai sutarem, kad per mazdaug savaite padarys ir paskambins, nebuvo laiko ta diena ir uzmirsau as juos, paskui isvaziavau i uzsieni, atsiminiau, skambinu po keliu dienu, nekelia rago, parasiau per tinklapi, neatraso, nu galvoju, grysiu uzsuksiu bus padare, tai po dvieju menesiu uzsuku as pas juos, o jie ziuri akis ispute, net nepradeje daryt :-(, pazadejo pirmadieni bet kokiu atveju padaryt(buvau ketvirtadieni) ir paskambint, tai nuo to laiko jau geras menuo praejo, kaip jie man "skambina" :O tai kaip man elgtis tokiu atveju, kai terminas is savaites tampa 3 menesiai ir dar nepadaryta? tikrai nerekomenduoju, melagiai
Nu ka Siomka, teks su buteliu vaziuoti pasiimti kazerioku, nes jie jau senai padaryti, o tu neatvaziuoji.
Kiek zinau tau kazkas kitas pridare chalturu su tuo stogu ir issiprasei,kad tau jie dabaigtu, tau minejo, kad nenori apsiimti, nes tokiom smulkmenom neturi laiko. Bet turbut pats itikinai,jog neskubu.
Kodel tie kurie tau dare stoga ju napadare? Nes nemoka? Taip ,kad imk buteli ir vel vaziuok nuleides galva ju pasiimti, o ta savo smeizta klubo forume taisyk!!!!! Negrazu taip!!!!