Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 426695 kartus)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
Nu pas mus kedainiuose gali tik uzsnargliuot, tai ir noriu kad koki gera meistriuka uzrodytumet kaune.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nežinau, neturiu ką patarti, nes sau pats susivirinu viską su TIG'u, bet gal pagooglinus nesunkiai rasi kas su jais dirba ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nu pas mus kedainiuose gali tik uzsnargliuot, tai ir noriu kad koki gera meistriuka uzrodytumet kaune.

Vytoksui moco kojelę virinom, tai kaip ir patenkintas buvo, paklausk jo nuomonės.

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
sveiki kolegos. turiu problema su kondiske. gal kas zino kur gerai tavarko kondiskes kaune? reikalingi bus popieriai (saskaita faktura)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
sveiki kolegos. turiu problema su kondiske. gal kas zino kur gerai tavarko kondiskes kaune? reikalingi bus popieriai (saskaita faktura)
man kaip freona pilde,ziurejo ar nieko neleidzia ir pan .tai dare cia kur varztu pasaulis jonavos gatveje .

Neprisijungęs raima

• Įrašai: 2158
    • Žiūrėti profilį
man kaip freona pilde,ziurejo ar nieko neleidzia ir pan .tai dare cia kur varztu pasaulis jonavos gatveje .
reiks uzsukt.

Neprisijungęs rx4

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Ka galit rekomenduoti, kad sutvarkytų kondicionieriaus siurblį? (kažkas stringa, nutruko diržas)

P.S A4 - 1.9TDI - 85kW

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Servisų pilna, tik kad pas normalius ir eilės normalios, ypač kai tokie orai dabar  :goodboy:   O siurblį keisti bus kur kas paprasčiau, nei kad kažką dar remontuoti ;)

Neprisijungęs Andrys93

• Įrašai: 131
    • Žiūrėti profilį
gal zinot kas galetu idet webasta i a6/c4 2.5 TDI? butu gerai kas nors ismanantis ka daro, nesinori siekiant naudos prisidaryt problemu :D eile nebaisu, iki ziemos dar toli :DDD
girdejau kad kazkas is paciu klubo nariu tikrai tuo uzsiema, tik nick'o nezinau :)))

Neprisijungęs magman

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Auto a6 c6 2005m 2.7tdi, reikia pakeisti dešinės pusės įtempėją. Gal kas Kaune ar aplinkui keitė ir galėtų rekomenduoti kokį servisiuką, kad betkur nevaryt :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Kur Kaune turi vibracinį stendą, jau metai neišlenda gedimas pats, kažkas barška, bet barška tik važiuojant per "tarką", smulkius nelygumus

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Kur Kaune turi vibracinį stendą, jau metai neišlenda gedimas pats, kažkas barška, bet barška tik važiuojant per "tarką", smulkius nelygumus
pas mane irgi pan situacija su c4 .Ant nuleistos tikrino viskas ok,tai galvoju ,gal koks traukes antgalis ar atraminiai kokie?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Auto a6 c6 2005m 2.7tdi, reikia pakeisti dešinės pusės įtempėją. Gal kas Kaune ar aplinkui keitė ir galėtų rekomenduoti kokį servisiuką, kad betkur nevaryt :)
Jei rasi už gerą kainą - pranešk, nes Šiauliuose chebra už ~200lt atlieka šį darbą.

Pades tie, kurie turi "amortiku" stenda, nors amortikus spyga ant tokio stendo patikrinsi, bet pavibruoti gales :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 28, 11:26:07 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
vytiox, tikrai ne tokie dalykai. Pas mane jie keiciami jau buvo, ir gal net po kelis kartus. Galas barska del atramos, ji tvarkys man, iki tol noriu issiaiskint kas prieki barska, kad sutvarkyt viska kartu, erzina, nes vos vos tyliai, ir vaziuojant per nelygumus, akmenkeli. TA tampantis stendas neisprovokuos to garso. Bajorai dekui uz info, gal visgi iki t/a varyt teks

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pas V8 buvo šakėje ar traverse akmuo įlindęs - idealaus dydžio kad neišlystų. Zaraza barškėjo daug metų, kol netyčia buvo rastas :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
TA amortiku patikroj priekines asies dampinimo rezultatai nelabai geri, 67 ir 71 proc, keisti 2010 metais
galine 79 ir kitas 77 gal, tai ok, bet jie keisti 2011, nauji buna 85 :) tai kolkas nedarysiu nieko, nes vaziuoja normaliai

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tik nepriimk rimtai tų jų durnų testų. Tau mašiną kalatoja su visa pakaba, visais sailentblokais kurie taipogi amortizuoja, bet ir padangos.
Tad norint normaliai tikrinti amortikus - juos reikia tikrinti išėmus, o čia jų testu gali lyginti visos pakabos amortizacijos išsidėvėjimą lyginant dešinę pusę su kaire - ne daugiau... :)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
kur Kaune rekomenduotumete persiuti odini vaira?  :think:  zinau kad gerai daro prie gelezinkelio stoties,gal kas kontaktus turit?

Neprisijungęs Daren

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
kur Kaune rekomenduotumete persiuti odini vaira?  :think:  zinau kad gerai daro prie gelezinkelio stoties,gal kas kontaktus turit?
Rekomenduoju Prancūzų gatvėje bibliotekos kiemelyje +37064668746, pats siuvausi kažkada, tai padarė puikiai.
https://www.google.lt/maps/place/Pranc%C5%ABz%C5%B3+gatv%C4%97+53,+Kaunas+44434/@54.8897541,23.9446588,19z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x46e722812a62e8cf:0xf72a308b9dc28f6f
Reikia tartis iš anksto, man gal savaitę reikėjo laukti kol galėjo priimti. Bet jei gerai dirba, tai nuostabos nekelia (8-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Rekomenduoju Prancūzų gatvėje bibliotekos kiemelyje +37064668746, pats siuvausi kažkada, tai padarė puikiai.
https://www.google.lt/maps/place/Pranc%C5%ABz%C5%B3+gatv%C4%97+53,+Kaunas+44434/@54.8897541,23.9446588,19z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x46e722812a62e8cf:0xf72a308b9dc28f6f
Reikia tartis iš anksto, man gal savaitę reikėjo laukti kol galėjo priimti. Bet jei gerai dirba, tai nuostabos nekelia (8-)

Džiaukis , kad nepataikei kai jis zapojuje, greitai nuomonę pakeistum.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Džiaukis , kad nepataikei kai jis zapojuje, greitai nuomonę pakeistum.
As isvis ten nevezciau, vien del odos kuria naudoja :)
Oda ne karves, o kiaules ir ne paprastos kiaules, o kur po miskus laksto, tokia juoda :D šerno randuoto :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
gal zinot kas galetu idet webasta i a6/c4 2.5 TDI? butu gerai kas nors ismanantis ka daro, nesinori siekiant naudos prisidaryt problemu :D eile nebaisu, iki ziemos dar toli :DDD
girdejau kad kazkas is paciu klubo nariu tikrai tuo uzsiema, tik nick'o nezinau :)))

http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=23955

Neprisijungęs vyten

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas galetu parekomenduoti elektrika kaune kuris pakonsultuotu kablio elektros prijungimo prie CAN klausimais, ar  apsiimtu tai padaryti ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas galetu parekomenduoti elektrika kaune kuris pakonsultuotu kablio elektros prijungimo prie CAN klausimais, ar  apsiimtu tai padaryti ?

Rašyk pagal modelį naują temą apie pajungimą, ten ir pakonsultuosim.

Neprisijungęs Aud1666

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
A6 c5 priekines vaziuokles sakes restauruoti ar deti naujas? Ir kur kaune pigiau galima rasti atlikti darbams