Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 437828 kartus)

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Džiugu kad patiko ir tau :) Man kai pasatui restauravo pakabą, tai rado senų klientų jau išmestas svirtis, restauravo jas, nes pačios svirtys buvo gero gamintojo. Na o mano svirtys suėjusios buvo kažkokio mėšlo gamintojo, tai kad ir restauravimui, tačiau pats parinko iš ko geriau restauruoti. Plius atrestauravo minkštai, o ne užkalė kietai kaip kad kiti daro (!?)

Siandien ir man teko apsilankyti vaziuokles patikrai. Zmogus ismano savo darba + malonus bendravimas. Rekomenduoju! :)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Gal kas žino kur iškart padarytų ratų suvedimą, o ne po savaitės? Vakar kiek pravažiavau nieks nedaro, šiandien kiek skambinu, nieks negali paimt...

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Taigi, papasakokit kas kur kiek kainuoja salona apsiut oda Kaune, bukit zmones :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Vien tik odos pasirinkimas gali įtakoti kainą ne vieną kartą... paskui kokybė, tavo norai ir t.t. Tad verta kalbėtis tiesiogiai su tais, kurie tai atlieka, juolab įvardinant ko nori :)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
http://forumas.bmwfan.lt/viewtopic.php?f=22&t=91155&hilit=virinu
Uzmaciau internete, gal kam kada reiketu kazko panasaus, tegu buna cia nuoroda

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
itariu prisireiks man automatines dezes meistru,ka rekomenduojat?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
veiveriu 51a nuvaziuok, pagelbes

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Šiaurės prospekte kur daro ratų suvedimą, šią savaitę užsigrūdęs darbais, o po to 2 sav. išeina atostogų.

Kažkada dariau čia Aleksoto gale kur buvęs autoremontas/autosabina.
Ten iš vidinės dalies įvažiavus daro vienas žmogus.

Gal kas nors kokių atsiliepimų? Nežinau ar laukt tas 3 savaites dabar..  :think:

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Šiaurės prospekte kur daro ratų suvedimą, šią savaitę užsigrūdęs darbais, o po to 2 sav. išeina atostogų.

Kažkada dariau čia Aleksoto gale kur buvęs autoremontas/autosabina.
Ten iš vidinės dalies įvažiavus daro vienas žmogus.

Gal kas nors kokių atsiliepimų? Nežinau ar laukt tas 3 savaites dabar..  :think:
Aš irgi kai ieškojau tai nieks negalėjo padaryt tą pačia dieną ar ant rytdienos. Negi taip kasdien visi suvedimus daro nuo ryto iki vakaro? Kaip aukso kasyklos.

O jeigu prie reikalo, tai dariausi aleksote, gerauto ar kažkas panašaus. Nepatiko tik tai, kad uždarė serviso vartus ir neleido bent iš tolo stebėt darbą. Iš kur man žinot ar ant atnešto popieriuko nupaišyti skaičiukai yra mano auto ir išvis ar padarė tą suvedimą. Na, bet padaryt, padarė, ratai nebecypia ant posūkio, mokėjau 60lt.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Turėjau problemų su Gerautos, susigundžiau ale tuo blatnesniu 3D stendu, tačiau teko suprasti, kad stendą gali turėti bet kokį, tačiau jei meistras prastas - rezultatas bus baisus. O kai temos pradėjo suktis apie subtilybes, bei reikėjo ieškoti trūkumų priežasčių, apturėjau karčią patirtį tiek man, tiek piniginei.

Prasti meistrai, labai.... ir personalas ne koks.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
ratų geometrija bandyta giratėj su liniuotėm, nepatiko, paskui šiaurės pr servise, bet reikėjo maldaut kad senai auto darytų, antrą kartą nesarys tipo, dabar gal tris metus iš eilės akstėj taikos / garažų gatvėj pas Kęstą, anas man patinka, dirba normaliai, paaiškina, pabendrauja.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Bajorai o ta Gerauto ir yravta prie Sabinos/autoremonto? Ten uz maximos link TIR pasukus?

Domai gal gali kontaktą numest? Uzsiregistruociau
Aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Bajorai o ta Gerauto ir yravta prie Sabinos/autoremonto? Ten uz maximos link TIR pasukus?

Domai gal gali kontaktą numest? Uzsiregistruociau
Aciu

Gerauto, per endokrininių kiemą ivažiavimas, apie tą kur tu kalbi prie sabinos, kur viduje kieme, pats nebuvau, bet iš pažystamų kiek varė, kokybę nesiskundė.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Jo as ta Kesta irgi rekomenduoju (y) Gal kas pasiulys zmogeli, kuris netingi krapstytis prie menknekiu ir uz tai neplesia milijonu? :) Noreciau kolektoriu issivalyt (isdegint tepalus), patikrint oro sistema, ar niekur neleidzia, nu pofilaktiskai, nes toks vaizdas kad nevaziuoja kaip turi buti (gal daugiau moralinis :)) Taip pat reik geros diagnostikos, bet cia jauciu kai bus laiko i Bajora kreipsiuos  (h)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Turėjau problemų su Gerautos, susigundžiau ale tuo blatnesniu 3D stendu, tačiau teko suprasti, kad stendą gali turėti bet kokį, tačiau jei meistras prastas - rezultatas bus baisus. O kai temos pradėjo suktis apie subtilybes, bei reikėjo ieškoti trūkumų priežasčių, apturėjau karčią patirtį tiek man, tiek piniginei.

Prasti meistrai, labai.... ir personalas ne koks.
Apie si servisa as irgi nelabai patenkintas ,dare mano c4 quattrinei tai po kiek laiko pastebejau,kad padangu krastus vistiek eda,seip darbu buvau nepatenkintas,pasakymas sena masina ir normaliai nepasidaro ir pan.manes tai netenkino :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
šiaip jau tokį dalyką išgirdus kad nepasidaro, manau reikia kuo toliau bėgti

suprantu, kai auto žemintos, bet kad senos, ankščiau pasidarė, dabar ne. Žinau kad darbo daugiau su senom, bet tegu ir ima atitinkamai, o neverkia kad nepasidaro

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
šiaip jau tokį dalyką išgirdus kad nepasidaro, manau reikia kuo toliau bėgti

suprantu, kai auto žemintos, bet kad senos, ankščiau pasidarė, dabar ne. Žinau kad darbo daugiau su senom, bet tegu ir ima atitinkamai, o neverkia kad nepasidaro

Kas ta sena tada? Nuvariau a4b6 sako sena viskas uzkepe, neatsisuka, vairo traukiu nesugebejo is viso atsukti.
Nuvariau sekancia a6c6, vel tas pats viskas uzkepe, audi inzinieriai dalbajobai, kaip sitaip galine pakaba padaryti, kad neimanoma prieiti prie varztu ir t.t.
Cia daugiau verksniai tie musu meistrai, atvaryk jam ismiklinta ir sutepta vaziuokle, nuimk visas apsaugas ir tai manau prisikabins , kad varztai nepaauksuoti.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu. kad dėl b6 c6 išsidirbinėtų - neteko girdėt, čia jau tikrai uber alles

mano abi auto iki 90 metų imtinai, tai jas tikrai mažai kas daro

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai, kad dabartiniai "meistreliai" nori nieko nedarant uždirbt, viskas turi but nepriekaištingai švaru, pramankštinta, idealu. Teisingai onlyAudi sako. Tokius vadinu šūdarankiais, kurie bijo rankas susitept dirbdami.

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
snd kaip tik bratkio lagunai dariau suvedima olmio,kaip nekeista jokiu eiliu...padare,bet minimalus traukimas i kaire likes,sukeisiu ratus vietom.jei ne-atgal teks gryzt...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Olmio turėjo gerą meistrą (didokas žmogus, plikas, lyg koks baikeris :D ) bet jis išėjo. Tuomet OLMIO liko ant ledo ir netrumpą laiką. Tas žmogus buvo (y) o OLMIO kaip kad vienetas man vertas nulio, gal ir eilių todėl nėra :D

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Olmio turėjo gerą meistrą (didokas žmogus, plikas, lyg koks baikeris :D ) bet jis išėjo. Tuomet OLMIO liko ant ledo ir netrumpą laiką. Tas žmogus buvo (y) o OLMIO kaip kad vienetas man vertas nulio, gal ir eilių todėl nėra :D
Jis dabar subaru centre dirba.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Va kur važiuoti reiks :bedantis:
Radai jį (y)

Neprisijungęs rx4

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
kas galėtų Kaune pakeisti aušinimo skysčio temperatūros daviklį, padaryti diagnostiką ir radę kitų gedimų juos sutvarkytu arba patartų kur tai padaryti?
"4.2" netinka daugiau ten nenoriu.....