Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 440115 kartus)

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
nebrangiai ir gerai nebuna :D galiu viena pasiulyt, nesenai pradejes dazyt, bet jei nereikia idealaus nudazymo tada tiks, ima nedaug, bet ir nebus kaip is gamyklos

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
nu 2006 m. masinai nenoriu kad nupeckiotu, bet seip ir nenoriu permoket. O tas nebrangei, tai labai saliginis dalykas, neprasau kad nudazytu uz pidisoka, bet ir nenoriu kad paimtu kokius 300-400 lt vien uz darba

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
nu jo, 2006 metu tai jau nesinori nesamoniu, as kai pas ji savo senute ceske variau tai net nesukau galvos del kokybes, gavos gana neblogai ir fsio, aisku siuksliu smulkiu prigaudyta biski, bet dar susipoliruos kazkiek :) o del idomumo galiu pasakyt kad man uz detale eme po 100lt su paruosimu, tai manau cia kapeikos, na aisku ir mano detales gana geros bukles buvo, nereikejo spakliaus kalno ir sveist pora dienu :)

• Žiūrėti profilį
kaina gera, bet jei atrodys kaip nedazyta tai .....

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
kokiose plovyklose ir kur plaunat masinas ? kad normaliai nuplautu ir vidu isvalytu ta toki bazini plovima, kazkaip visada savitarnos naudojausi paslaugom arba automatine plovykla, bet kai isgirdau kad uz 15lt nuplauna masina ir dar vidu isvalo tai priverte susimastyt, pasidalinkit :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
na už penkiolika tai ne, bet už 27 tai žinau kur, panerių plovykla, kaina galioja plaunant + valant vidų, dažnai ten būnu

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
na už penkiolika tai ne, bet už 27 tai žinau kur, panerių plovykla, kaina galioja plaunant + valant vidų, dažnai ten būnu

koks tikslus adresas ar site ?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
Naudojuosi naudojuosi :)

• Žiūrėti profilį
jo, pas juos ten eile pastovi. As plaunu dar kreves pr. autosvaris ar kaip ten, pas juos brangu bet gerai dirba

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
man sake prie bazes kazkokia plovykla yra gera, prie paskutinio ivaziavimo nezinau ten kas per..

• Žiūrėti profilį
ten nemeginau, kazkaip keista ji man ten :-]

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
kur tas autosarvis  ar kazkas ? koks tikslus pavadinimas ?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Nežinau, aš plaunu ant muravos sankryžos, šalia humel parduotuvės. Visai patiko kaip nuplauna ir nusausina. Vidaus pas juos dar nevaliau. Bet reiks paneriu pabandyt, ne iš vieno girdėjau, kad gerai dirba.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal kas žino kur dyzelio purkštukus patikrint ant stendo gali ir kokios maždaug kainos? 81kw.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Kur tvarkote vairo kaloneles,vairo stiprintuvo siurblius? audi a6 c4 2.8 susukus kazkiek vaira visa zyzia ar kaip kitaip vairo stiprintuvas,beto sunkus vairas visada buna tai butu idomu aisku nuvaryt pirma pas meistrus ,kad pasakytu kas per diagnoze.Domina ir plius minus kainos.Kiek teko dabar pramesti google tai vieni  daro domeikavoje,vandziogalos pl 106b atrodo ir duoda dvieju metu garantija,gal kas lanketes tenais?

Neprisijungęs B3 dohc

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
Gal kas žino kur dyzelio purkštukus patikrint ant stendo gali ir kokios maždaug kainos? 81kw.
salia vimotos http://www.autura.lt/lt/kontaktai
draugas e46 2d 100kw tikrino tai 10 ar 15lt/vnt.

Neprisijungęs Dimis

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Sveiki (h) Gal galit parekomenduot firma ar zmogu Kaune arba apylinkese pachipuot audute :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
C3 ar C7?

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kur Kaune remontuoja greiciu dezes? A6 c4 2,5 tdi, 6 pavaru mechanine. Jungiant begi is 1 i 2 ir is 2 i 3 pasigirsta negarsus dungtelejimas, atrodo taip, lyg greiciu dezej tarp krumpliaraciu butu laisvumas. Garsas pasigirsta tik tuo met, kai begiai isjungiami arba ijungiami. Letejant ir mazinant begius, pasalinio garso nesigirdi.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Kazka buvau nuvazeves tai dar tvarke vilijampoleje ,vaziuojant krantine kur yra futbolo stadijonas tai tuose garazuose,toliau kiti varo y alytu.Kazko konkretaus pasiulyt negaliu.

• Žiūrėti profilį
Veiveriu 51 a tvarko dezes ir gerai jie tvarko, tik kainos gali neptikt, dar gali pasneket su servisas 007

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
dezes tvaarko ipolito servisas domeikavoj, po to auksciausia pavara aleksote.

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Dekingas. (y)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
salia vimotos http://www.autura.lt/lt/kontaktai
draugas e46 2d 100kw tikrino tai 10 ar 15lt/vnt.
Ačiū, žinoma kontora, kažkadaise tvarkiau dyzeliuką ten :)