Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 440092 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
kadangi mano brangioji kompo iki ryt nematys, tad si naktis tikrai ne ant grindu :-]
o toliau... bus matyti :bedantis:

Neprisijungęs Ursa

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
kadangi mano brangioji kompo iki ryt nematys, tad si naktis tikrai ne ant grindu :-]
o toliau... bus matyti :bedantis:
tik gera numeri duok , nes paskui tarsis su manim del diagnostikos :D

Neprisijungęs Evie

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
O man nesvarbu su kuo tartis, svarbu su mano mašinuku susibendrautų ir partemptų tuos 100 pabėgusių arklių... :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O man nesvarbu su kuo tartis, svarbu su mano mašinuku susibendrautų ir partemptų tuos 100 pabėgusių arklių... :D

Tau nesvarbu, o mums kolegos gaila, kaip matau prisisnekejo Bajoras del siltos nakties, ryskiai nusimato naktis be patogumu  :bedantis:

Neprisijungęs Evie

• Žiūrėti profilį
Tau nesvarbu, o mums kolegos gaila, kaip matau prisisnekejo Bajoras del siltos nakties, ryskiai nusimato naktis be patogumu  :bedantis:
Niu čia požiūrio klausimas - audinę turi,oras atšilo - visi patogumai :D

Neprisijungęs Ursa

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
Bukit ramus del savo kolegos , miega su patogumais jis :) man dziugu kad jis padeda , o juo labiau ner blogiau kai audi negaluoja ;)

Neprisijungęs Evie

• Žiūrėti profilį
Bajoro diagnostika (beje, labai dėkui) nustatė galimą ligą - pavarų persijunginėjimo lagas, stadija - dar neremontuojama (turbūt teks laukti, kol bus "jau neremontuojama"... ):D Tiesa, šiandien pusėtinai ir elgėsi mašinukas, nesijautė taip žiauriai.
Dar kartą labai dėkui (ir už palydėjimą namo ;) ) :)

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį
Sveiki rybetos.
Patarkit, gal kur galima būtų nuvaryti savo audi a6 2,5 tdi pasikeisti termostatą. Bandyčiau pats, bet užteko Bajoro video pažiūrėti ir kažkaip nesinori pasižerti viso priekio. Gal kas žinot kokį meistriuką, kuris už gerą kainą ir kokybiškai padarytų šitą darbą.

p.s.: jei kam teko keisti, kiek tas malonumas Jums kaštavo?

Dėkoju už info :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 09, 21:26:44 sukūrė Tomasinas »

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
Autodraugija, kolkas dar nenuvyles servisas, ir kas svarbiausiai nebranginykai. 867076369 ju tel.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet prieki imti vis tiek reiks, tad darbu kiekis vos ne toks pat, kaip kad keistis ir dirzus :)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Prie dainavos komisariato yra KEMI, ten ir galiu pliusa deti. Gerautus - venk, nes stendas mandras, o sugebejimai nuliniai. A1 ir neturek minciu vaziuoti. Olmio ir turejo gera meistra, bet neber jo.
gal galima tikslu andresa?cia kazkur taikos 115?tas komisariatas kur prie baziu ziedo? ten daro quattro?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 10, 16:30:23 sukūrė vytiokx »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nezinau tikslaus adreso, bet taip - ten. KEMI uzrasas didelis. Quattro daro. Reiktu varda man ryt patikslinti, kuri meistra rekomenduociau.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
Jeigu iseis tai pasitikslink del visa ko,nes buvau dares gerautus,tai ten kaip ir sakiai visiskai tiesa,tiesa ten lankiausi pernai vasara.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Ten prie triju berželių turbūt tas KEMI.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jeigu iseis tai pasitikslink del visa ko,nes buvau dares gerautus,tai ten kaip ir sakiai visiskai tiesa,tiesa ten lankiausi pernai vasara.
Svarbu garsiai rekti kad 3D stendas! O kad meistras toks labai seipsau, juolab paskui problemu sprendimas katastrofinis - tas dzin :D
Ten prie triju berželių turbūt tas KEMI.
tep, prie triju ;)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
turbut ten,nevietinis esu tai nezinau jusu tu pavadinimu.Jeigu vaziuojant nuo Neste oil degalines kur savitarnos plovykla yra ant taikos ziedo,tai vaziuojant link baziu gaunasi po kaire puse turbut apie ta kemi ir komisariata snekam :-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ryt imesiu nuorodas, nes per telefona - kruva reikalu :D

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
ok,dekui ;)

Neprisijungęs Giedriuzzz

• Įrašai: 528
    • Žiūrėti profilį
arteja salti orai, atrodo paprastas dalykas nbet kur kaune butu galima pasitikrint ausinimo skyscio uzsalimo temperatura, nes auto neseniai pirktas tai nezinau kas ten kaip :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
4.2 remonto centras tikrina (įskaičiuota į kainą, nu tipo nemokamai) jei ką kitą daraisi :)

Neprisijungęs Giedriuzzz

• Įrašai: 528
    • Žiūrėti profilį
4.2 remonto centras tikrina (įskaičiuota į kainą, nu tipo nemokamai) jei ką kitą daraisi :)
o nesvarbu kad ne audi? kokia kaina jei nieko nedarau?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
paklausk/paskambink, nemanau kad daug kainuos, aš tik klientas

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Prie dainavos komisariato yra KEMI, ten ir galiu pliusa deti. Gerautus - venk, nes stendas mandras, o sugebejimai nuliniai. A1 ir neturek minciu vaziuoti. Olmio ir turejo gera meistra, bet neber jo.

Dainavos kemi ir as variau savo auto, likau tikrai patenkintas, padare labai gerai, o ir sumokejau manau normaliai - 60lt. (cia fwd audi)  (y)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Regio ieškoti ten reikia, žmogus mano akim dirba labai gerai, stendas gal ne super duper NANO in 3D super Technology, bet rezultatu lenkia visus tuos burtininkus kreivarankius.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
Regio ieškoti ten reikia, žmogus mano akim dirba labai gerai, stendas gal ne super duper NANO in 3D super Technology, bet rezultatu lenkia visus tuos burtininkus kreivarankius.
Dekui Rycka tada,reiks tada 1-2 savaiciu begyje kaip pasveiksiu tenais apsilankyt. Cia zmogaus vardas REGIO?Taip ir kreiptis ir ieskot?