Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 437400 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
as dyzridoj tvarkiau siurblio elektronine daly, tai tikrai esu patenkintas... padare kai priklauso + garantija... o kaip minejai del kazkokios slangutes, tai jei tas zmogus stovi eileje pirmas ar jau kalba su juom, tai negi mes viska ir puls prie taves... nesusireiksmink taip... visi vienodi..

klysti Arvi, klysti :D as eilej buvau vienas, tam ofisiuke vienas buvau ir bandziau aiskinti jiems problema, bet ilekia kitas zmogus ir iskarto jis klausia kito laisvo pardavejo ir tada visi 3 jam bando padeti! :D kokia gi ten slangute :D reiketu buti salia ta akimirka kad matytumete situacija :) o siurbly sutaise gerai delto kad jie tik tavo siurblio kompiuteri atsuko nuo pacio siurblio ir nukirpo laidus, nuveze i LBM electronic ir meistrai ten jie sutvarke :D jie elektronines dalie netvarko, sakau pats buvau nuvezes savo siurbly i LBM Ir sutikau tuos pacius pardavesjus is DIZRITOS kurie pasieme 3 siurbliu kompus visi NUKIRPTAIS laidais :) aisku juos sulituos, bet jie to remonto savo servise NEATLIEKA, nes kai mes buvos tas pardavejas atpazino mus nes kaip tik ir man siurblys buvo sutaisytas ir taip sutapo, kad teko atsiimti kartu, tai kai uzklausiau "tai tipo pas save servise tvarkot kompus, tas syptelejo, galva nuleido ir isbego :) as turiu savo nuomone! ir zinau ka sakau, kai tvarkiau savaja audi, aplaksciau daugybe parduotuviu, daug servisu ir zinau kur man patiko ir kur zmones i akis meluoja!

tai ka galiu pasiuliti

ABS ir Siurbliu  remontas tik LBM electronic (manau kaune jie yra vieningteliai kurie tuo uzsiema, Siurbliu tai tikrai vieninteliai! o servisai visi veza pas juos remontuot.

TMT Servisas labai geras, greitai kokybiskai dirba, zmogui paaiskina kaip kas ir kodel, 110% konsultacija + plius susitelkia i tavo problema.

ir DYZELVITA irgi man patiko, tik te tokia problema ta kad jai pats nezinos kas atsitiko tai jie greiciau to ir nepadarys, tempia labai guma, seip ta pati daro TMT servisas ir gersiau ten lekt :)

ne nu jei tokia situacija tada jo :) nezinau gi visu detaliu kaip kas buvo :) o is esmes kas del dyzridos, tai jei matei kaip viskas vyksta tada atsiprasau uz pasikarsciavima ;)