seip prei posto dadesiu kad delados nerekomoneduociau.
kita istorija, gyzau i lt, uzakes i audi centra servisa savajai audi a6 remonta, paasikejo kad ta audi centras kai snekejome telefonu tai viskas o.k. bet kai atvykau, tai visai sneketis zmones nebenorejo, pamate kad neesu as gal kooks labai senis, o "jauni" su tokiom masinom nevazineja, kiek is ju supratau, tai supratau kad man masinos nesutvarkys nor ir pinigai buvo nemazi, nesispjaudziau ir nesikeikiau
o juk kupiura tokia pat kaip bankas dave, o servisas audi buvo uzsakytas pries 3 savaites!!! gyvenime ten nevaziuosiu ir aina jie sikti!!! mat gi gal akumas mano masinos issikroves kad nesikuria, lopai!
kita istorija, niekam nerekomenduoju vaziuoti i uab "DIZRITA" Taikos pr.104!!!! atveziau zmonems uzkurti savaja a6, mano manymu buvo sistema prigaudziusi oro, kita diena isvados bandeme orinti nepavyko, paziurejom su kompu siurblys nusproges, gerai atvaziavau aptarem kaina su dirzu pakeitimu ~3500lt viska daro vietoj, niekur neveza,siurbly remontuos vietoj ir pan. su tuo kuriuo snekejau buvo labiau suinteresuotas kaskam parsuoti kaskokia slangute uz 2.5lt negu paiimti mano audi ant remonto uz 3500lt nu ka palikau, bet uz val. apsigalvojau ir gryzau su traliuku atsiimti, apejas per masina suradau nauju ibrezimi, buferio imusima, galiniu dureliu isdraskuma (buvo nuimtos abloskes, varssteliai net nespeta susukti atgal, ko gi ten lysti i galines duris? keisti pagrindini dirza ar diagnostika atlikineti?) tolaiu per detuvias, bardazioka pereiata, iskuista, ko gi ieskojo, milijono? klausiau ar bandete orinti sistema, sake taip kaip nuveziau pas kita meistra jis to padaryti negalejo, nes atbulines kuro slangos angalis kur kisasi i kuro filtra kaskaip kiauras, tai kaip DIZRITA galejo nuorinti sistema? esme ta kad nieko nedare, negana to kaip nuemem siurbli ir nuveziau i "LBM electronic remontui sutikau tuos pacius DIZRITOS darbuotojus su kuro siurbliu kompais, kur neva vietoje savo servise tvarke kitoms masinoms kaip ir man "topo"vietoj turejo sutvarkyti! negana to kad nemoka aptarnauti, pakonsultuoti "mokius" klientus (kuriem svarbu, kad masina vaziuotu o ne kaina deretis!) nesugeba suteikti informacijos ir isvis kiek suprantu dirbti nemoka ir dar meluoja i akis! praradao daug pinigu ir aciu dievui kad pasiuos nepalikau tvarkyti savo a6
tokios tokeles per 2 lietuviskas dieneles.......