Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 448465 kartus)

Neprisijungęs Sauliavas

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #150: 2007 Gruodžio 11, 21:54:59 »
Zinoma kad tokio chato nera( as tai pirmas turejau tai parasyt ne tu:) ), pagrindine bedele ta kad dabar ryt noredamas pamaty dar kokio veikejo komentara, nes kaip supranti as pats zinau kas mano karietai daros, o jus man nieko nepatariat. Tai va jei ryt ar uz keliu dienu atesiras koks zmogenas kuris gali savo patarimu pagelbet gali issvis mano pasiskymo nerast arba  reiks nuo koturiolikto iki dvylikto puslapio ieskot O GAL KAS MAN ATRASE! Kur logika? Kvailas laiko gaisimas ir t.t Manau kad nera juk sudetinga paprogramint visa chata, pvz  as turiu beda su reduktorium, lyg ir nieko blogo tuo labiau naujo, tu man nieko neparasai, lyg nezinotum... O gal pries du men 6 psl. buvo aptarti jurgeliai meistrerliai kas gali apsiimt siuo remontu, o gal ir ne tai va bent pagrindines temos turetu buti isskaidytos, 'modernai' jas redaguoja, trina lauk rakina ir t.t. Dabar galima pagalvot kad si tema neipradzios nei galo neturi.