Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 441560 kartus)

Neprisijungęs Artaida

• Įrašai: 1415
    • Žiūrėti profilį
Re: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #1150: 2011 Balandžio 18, 22:45:41 »
sveiki gal galit parekomenduot gerus dujininkus kaune?

Tik nevaziuok pas tuos kur  ant milikoniu kalno garazuos ,dauk kas gire juos buvau nuvazeves tai po ju darbo spjaudziaus teko jieskot kitur .

kaip tik ten man buvo patare vaziuot tipo ale gerai dirba. man reikia kad dujas gerai sureguliuotu nes pas vienus nuvaziauoji 1kontakto zvakiu reik pas kitus 3kontaktu reik ir pas visus skirtingai nesuprasi kartais ko jie nori
                        zvakes tai vieno kontakto su dujom vazinejant o meistrai tai zinai ten dar gerai kad nesiunte i baltu garazus degima lik pasiziuret nes dauk ka siunce jis i ten ir pats isitikinau pacem liepe vaziuot ir kol laukiau dar kelis siunte ten vaziuot ir kai soko apsukos pas mane tai issigando kas pasidare nes nezinojo kas yra pasimete net  ir koks suregulevimas jei trauka dingo ant benzo tvarka o dujom ne i kalna net neuzkilau kai liepe pabandit tai po to sake pavazinek atvaziuosi jei kas nes nebezinojo ka darit daugiau tai po to vazevau asigalio gatven lik kur buves troleibusu debas eiguliuos sale stambegabariciu atlieku surinkimo garazuos ten sutvarke dujas ir apsukas