Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1526670 kartus)

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #10350: 2011 Sausio 20, 17:00:11 »
Sveiki visi, šiandiena apsilankiau tik nesenai atsidariusoje Gitanos parduotuvėje (UAB "Gitana" skyrius
Pramonės pr. 63, 50391 Kaunas), ir jie turėjo nemažą krūvą kalendorių su blondine ir makitos, hitachi įrankiais. Dalino juos nemokamai ,formatas panašus i a2 lapą, gal kam į garaža tiktu  :D

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10351: 2011 Sausio 20, 17:01:36 »
Na jokio skirtumo ar tai linux ar win, man reikia kad kas parasyta tas ir veiktu, o ne stebuklai darytusi. Kas prase open office padaryti "save" mygtuka nepaspaspaudziama jeigu nepadarei jokios operacijos, o gal as noriu isitikinti kad viskas issaugota ir megstu spausti 10 kartu :) vat taip.
Man patinka valdomi ir pastovus procesai, vat windows niekados niekados nepadaro to pacio.
pvz atsisiunciau sena gera nfs porsche, ir vienoje trasoje ties ta pacia vieta nuluzta, kad nenuluztu ieinu i meniu ten per kelis punktus pasivaikscioju ir vaziuoju toliau, viskas neluzta.( iki sekancios "slaptos luzimo vietos kuri kaip taisykle dazniausia buna kazkur tais prie finiso :D )  Kas cia do stebuklai m ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10352: 2011 Sausio 20, 17:02:31 »
Sveiki visi, šiandiena apsilankiau tik nesenai atsidariusoje Gitanos parduotuvėje (UAB "Gitana" skyrius
Pramonės pr. 63, 50391 Kaunas), ir jie turėjo nemažą krūvą kalendorių su blondine ir makitos, hitachi įrankiais. Dalino juos nemokamai ,formatas panašus i a2 lapą, gal kam į garaža tiktu  :D
Prasau paaiskinkite kodel tikram "vyru" garaze visada turi buti nuogos bobos ?
Vakar gavau sita klausima is savo antros puses tad noreciau suzinoti jusu nuomone :)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10353: 2011 Sausio 20, 17:06:35 »
Pramonės pr. 63, 50391 Kaunas), ir jie turėjo nemažą krūvą kalendorių su blondine ir makitos, hitachi įrankiais. Dalino juos nemokamai ,formatas panašus i a2 lapą, gal kam į garaža tiktu  :D

Turiu ir aš jų nemažai, tiksliau jau beveik visus išdalinau, ir koks garažas be nuogo kalendoriaus?  (!?)

Neprisijungęs Aalgirdas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10354: 2011 Sausio 20, 17:12:03 »
Prasau paaiskinkite kodel tikram "vyru" garaze visada turi buti nuogos bobos ?
Vakar gavau sita klausima is savo antros puses tad noreciau suzinoti jusu nuomone :)

Neturiu nuosavo negaražo, nėturiu ir kalendoriaus su pusnuogėmis merginomis  :D. Pats nekabinčiau ant sienos, nebent šalia būtų , graži klasikinė mašina, tada dar pagalvočiau :)

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8762
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10356: 2011 Sausio 20, 17:13:19 »
Noreciau didelio plakato su Audi garaze ;)

Neprisijungęs mazhylis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10357: 2011 Sausio 20, 17:13:35 »
P.S Mini meet kaip visada tuo paciu laiku toje pacioje vietoje:0

Neprisijungęs Aalgirdas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10358: 2011 Sausio 20, 17:17:52 »
Gaila negalėsiu atvažiuoti, stringa galinis suportas ir kaista stapdziai, bei pats ratlankis. Ryt audine keliaus pas "Chirurga"  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10359: 2011 Sausio 20, 17:19:22 »
kuvalda turėtu padėti :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10360: 2011 Sausio 20, 17:25:40 »
Na jokio skirtumo ar tai linux ar win, man reikia kad kas parasyta tas ir veiktu, o ne stebuklai darytusi. Kas prase open office padaryti "save" mygtuka nepaspaspaudziama jeigu nepadarei jokios operacijos, o gal as noriu isitikinti kad viskas issaugota ir megstu spausti 10 kartu :) vat taip.
Man patinka valdomi ir pastovus procesai, vat windows niekados niekados nepadaro to pacio.
pvz atsisiunciau sena gera nfs porsche, ir vienoje trasoje ties ta pacia vieta nuluzta, kad nenuluztu ieinu i meniu ten per kelis punktus pasivaikscioju ir vaziuoju toliau, viskas neluzta.( iki sekancios "slaptos luzimo vietos kuri kaip taisykle dazniausia buna kazkur tais prie finiso :D )  Kas cia do stebuklai m ?

ten ne stebuklas,o ten turbut ivyko automatinis issaugojimas, jei gerai tave supratau. Ir ta automatini issaugojima turi ir Microsoft'o gaminys ir kaip as drystu spet, tas "netyciukas" issaugojimas nelaiku nepasitaike unt microsofto gaminio, nes butu ivyke lygiai tas pats kaip ir ant OpenOffiso.
Del zaidimo... o tu esi garantuotas, kad tai del Windows pakinba zaidimas ? Iskart viska nurasai ant windows ? :) Beja, su Linux gali but lygiai tas pats.

as nei uz Windows, nei uz Linux. Gyvenau as ilgai su Linux, zaidziau visokiom komandom. Pamenu dar seniai seniai, kai linux grafines terpes nebuvo taip istobulintos kaip dabar, kiek vargo buvo kol sugebejau paleist tinkamai grafine terpe, poto dar ilgai knisausi kol apsikrtai paleidau tinkamai vaizdo plokstes GPU ir .t.t. t.. Pamenu tai pirmas linux'o distribucija tai buvo Mandrake pas mane isbandyta. Ten viskas paprasta. Poto dar buvo Debian'o distribucija, poto buvo linksmiausi "gentoo". Va ten tai reikalas, kai visa instalecija reikia surasyt rankytemis. Ir galiauisiai sedziu sian su Windows ir labai juo patenkints savo poreikiams.
 Nemanau, kai visur aplinkui Windows, reikia apsikraut bereikalingai save problemomis. Ir kai tai atnes kazkoki dokumenta ir tiesiog paprasys  - Tadai, atspauzding man prasau spalvotu lazeriiniu printriu si dokumenta. Nu tai tikriausiai paimsi ta dokumenta, atsidarysi ji su linuxo OpenOffisu ir ten viskas bus iskraipyta, stiliai, grafines linijos del galimo nesuderamumo su Microsofto word'o, kur man jau nnnn kartu taip buvo ;)

Jei butu Lietuvoj bent kas 3-tas su Linux'u tada kas kita. Suprantu imones, kai yra aktuolu nemoket kosminiu saibiu Microsoftui ;) bet ir tai kazin ar tokiu imoniu yra dauk ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 20, 17:40:13 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Dima`

• Įrašai: 327
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10361: 2011 Sausio 20, 17:53:07 »
pvz atsisiunciau sena gera nfs porsche, ir vienoje trasoje ties ta pacia vieta nuluzta, kad nenuluztu ieinu i meniu ten per kelis punktus pasivaikscioju ir vaziuoju toliau, viskas neluzta.( iki sekancios "slaptos luzimo vietos kuri kaip taisykle dazniausia buna kazkur tais prie finiso :D )  Kas cia do stebuklai m ?

ten ne stebuklas,o ten turbut ivyko automatinis issaugojimas, jei gerai tave supratau. Ir ta automatini issaugojima turi ir Microsoft'o gaminys ir kaip as drystu spet, tas "netyciukas" issaugojimas nelaiku nepasitaike unt microsofto gaminio, nes butu ivyke lygiai tas pats kaip ir ant OpenOffiso.
Del zaidimo... o tu esi garantuotas, kad tai del Windows pakinba zaidimas ? Iskart viska nurasai ant windows ? :) Beja, su Linux gali but lygiai tas pats.

as nei uz Windows, nei uz Linux. Gyvenau as ilgai su Linux, zaidziau visokiom komandom. Pamenu dar seniai seniai, kai linux grafines terpes nebuvo taip istobulintos kaip dabar, kiek vargo buvo kol sugebejau paleist tinkamai grafine terpe, poto dar ilgai knisausi kol apsikrtai paleidau tinkamai vaizdo plokstes GPU ir .t.t. t.. Pamenu tai pirmas linux'o distribucija tai buvo Mandrake pas mane isbandyta. Ten viskas paprasta. Poto dar buvo Debian'o distribucija, poto buvo linksmiausi "gentoo". Va ten tai reikalas, kai visa instalecija reikia surasyt rankytemis. Ir galiauisiai sedziu sian su Windows ir labai juo patenkints savo poreikiams.
 Nemanau, kai visur aplinkui Windows, reikia apsikraut bereikalingai save problemomis. Ir kai tai atnes kazkoki dokumenta ir tiesiog paprasys  - Tadai, atspauzding man prasau spalvotu lazeriiniu printriu si dokumenta. Nu tai tikriausiai paimsi ta dokumenta, atsidarysi ji su linuxo OpenOffisu ir ten viskas bus iskraipyta, stiliai, grafines linijos del galimo nesuderamumo su Microsofto word'o, kur man jau nnnn kartu taip buvo ;)

Jei butu Lietuvoj bent kas 3-tas su Linux'u tada kas kita. Suprantu imones, kai yra aktuolu nemoket kosminiu saibiu Microsoftui ;) bet ir tai kazin ar tokiu imoniu yra dauk ;)

Gal tau cia tokia nostalgija tiesiog del senu laiku kai reikejo daug krustis prie Linuxo, kad kas nors veiktu.. Siuo metu bent jau man viskas paprasta. Naudoju Ubuntu 10.10 , dar nesusiduriau nei su hardwaro problemom, nei su driveriais. Vienas momentas buvo su pele, bet tiesiog nuejau i googla, jis man dave komanda, ipastinau ja i terminala ir problema isspresta. OpenOfisas veikia kitaip negu ant windowsu. Dar nesusiduriau, kad ka nors iskraipytu kas buvo sukurta su wordu, gal man sekasi  :) Visa kita man labai patinka, reik programos eini i ubuntu centra ir po dvieju mygtuku paspaudimu tu jau ja turi suinstaliuota. Turi ir linuxas bugu, bet kol kas man bent jau jie nereiksmingi ir streso nesukelia.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10362: 2011 Sausio 20, 18:00:58 »
naudoju kartais ir as linux'us taip pat ir siuo metu naudoju taipogi Ubuntu. Siai dienai tai turbut draugiskiausia distribucija eiliniam vartotojui. Zinoma, dabar jau viskas pasikeite, patobuleja, bet hardwariniu bedu tikrai pasitaiko ir gan dar daznai. Gal but kaip sakant tavo kompo agregatai yra suderinti su Linux'u. As pvz ant laptopo biskiu pavargau ir su tapacia Ubuntu, kad ji atpazintu viska taip kaip windows  ;) Cia dar kaip pasitaikys.
O su OpenOffisu nesuderimamumu buvo n pavyzdziu. Ypac kai tarkim dokumentas ruostas su senesniu wordu kaip 2003 metu ;)
Ir pasakyk tu man dabar, tu visa laika naudoji tik linux ? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10363: 2011 Sausio 20, 18:02:35 »
Jeigu pažystate moteris kurios nukentėjo pataruoju metu Eigulių rajone nuo jaunuolio plėšiko, praneškite joms, kad policija prašo atsiliepti nukentėjusias. Vagis pagautas.
http://www.policija.lt/index.php?id=11472

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10364: 2011 Sausio 20, 19:03:25 »
Man labiau patiktu jei tokie "netycia" dingtu be zinios. Nes kai griztant is darbo tavo draugei sulauzo nosi atima rankine, tai... 6 metai per mazai.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10365: 2011 Sausio 20, 19:08:24 »
Ką šiandien?  (h) busit kasnors?

Neprisijungęs Lukelius

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10366: 2011 Sausio 20, 20:17:38 »
Jeigu pažystate moteris kurios nukentėjo pataruoju metu Eigulių rajone nuo jaunuolio plėšiko, praneškite joms, kad policija prašo atsiliepti nukentėjusias. Vagis pagautas.

O stai sis januolis pries gerus 8metus buvo labai kulturingas ir tik keike tokius kokiu dabar patapo pats :D

Neprisijungęs Giedriuzzz

• Įrašai: 528
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10367: 2011 Sausio 20, 20:37:33 »

O stai sis januolis pries gerus 8metus buvo labai kulturingas ir tik keike tokius kokiu dabar patapo pats :D
taip, kiek zinau ir seima turejo ir darba normalu

Neprisijungęs mazhylis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10368: 2011 Sausio 20, 21:15:58 »
Seip pagrindiniu IT rinkos zaideju vizija yra Virtualizacija ir dideli duomenu centrai, mokesim ne uz programos pirkima o uz nuoma jos tarkim 3$ i men ir naudosimes visom pagrindiem microsoft programom, aisq per kiek tai laiko ateis iki musu cia jau kitas klausimas, bet virtulizacija jau ganetinai pazengusi:)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10369: 2011 Sausio 20, 21:58:01 »
pvz atsisiunciau sena gera nfs porsche, ir vienoje trasoje ties ta pacia vieta nuluzta, kad nenuluztu ieinu i meniu ten per kelis punktus pasivaikscioju ir vaziuoju toliau, viskas neluzta.( iki sekancios "slaptos luzimo vietos kuri kaip taisykle dazniausia buna kazkur tais prie finiso :D )  Kas cia do stebuklai m ?

Nemanau, kai visur aplinkui Windows, reikia apsikraut bereikalingai save problemomis. Ir kai tai atnes kazkoki dokumenta ir tiesiog paprasys  - Tadai, atspauzding man prasau spalvotu lazeriiniu printriu si dokumenta. Nu tai tikriausiai paimsi ta dokumenta, atsidarysi ji su linuxo OpenOffisu ir ten viskas bus iskraipyta, stiliai, grafines linijos del galimo nesuderamumo su Microsofto word'o, kur man jau nnnn kartu taip buvo ;)

O linuxui nereikia moket uz supporta ? :) isvis linux'as tik servam, paprastam kompe paprastam vartotojui, jie yra visiskai nereikalingi :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10370: 2011 Sausio 20, 22:33:51 »
O linuxui nereikia moket uz supporta ? :)

sita, o jei firmoje yra vienas PC arba du, nu tiekto tegul buna 4, sujungti apskritai per "durna" switch'a tinkle tai tokiu atveju irgi reikia moket uz kazka ?

isvis linux'as tik servam, paprastam kompe paprastam vartotojui, jie yra visiskai nereikalingi :)

tai apie ka ir noriu pasakyt tais visais postais auksciau, kad eiliniam, vartotojui jie visiskai nereikalingi... Nebent siaip is pazaidimo ar pasidomejimo apie linux bendram isprusimui turet kaip antra operacine. Pas mane irgi yra kaip antra operacine, bet jei ne sitos kalbos tai ir dabar nebuciau net isijunges po puses metu :D

P.S. tai popierkunu pasakysi kas ten per kapitonas kosminio erdvelaivio toks ??
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 20, 22:36:20 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs @sesute@

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10371: 2011 Sausio 21, 00:18:06 »

maziau zinai geriau miegi, isidemek  :D

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10372: 2011 Sausio 21, 00:36:46 »
O linuxui nereikia moket uz supporta ? :)

sita, o jei firmoje yra vienas PC arba du, nu tiekto tegul buna 4, sujungti apskritai per "durna" switch'a tinkle tai tokiu atveju irgi reikia moket uz kazka ?

isvis linux'as tik servam, paprastam kompe paprastam vartotojui, jie yra visiskai nereikalingi :)

tai apie ka ir noriu pasakyt tais visais postais auksciau, kad eiliniam, vartotojui jie visiskai nereikalingi... Nebent siaip is pazaidimo ar pasidomejimo apie linux bendram isprusimui turet kaip antra operacine. Pas mane irgi yra kaip antra operacine, bet jei ne sitos kalbos tai ir dabar nebuciau net isijunges po puses metu :D

Uz viska reikia moketi, anksciau ar veliau :)

O erdvelaivio kapitonas yra - 06 04 03 08 18

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10374: 2011 Sausio 21, 09:33:23 »
Kauno miesto savivaldybės aplinkosaugos skyriaus vedėja  :-]
http://www.youtube.com/watch?v=DMZ8iTOZ6FQ