Na jei jau prakalbot apie nezymetas masinas, papasakosiu antradienio ivyki:
Apie 14val.00min. nusileidziu nuo Eiguliu kalno i Jonavos gatve ir ties "Silu" suku i kaire...... Greitis apie 55-60km/h. Is galo prisistrojina tas pats zymus jau passatas ir vaziuoja prilipes. Ziuriu per veidrdzius zmoniu nematyt, hmmm reiskias "niauktas" truputi paspaudziu..... aha grotelese matosi mirgalkes.... Nu galvoju "As jum ne grobis....." Taip privaziuojam sviesofora prie "Nestes" kur prie Helio ratu, tvarkingai dirza uzsiseges greicio nevirsiju, sustoju 2 juostoj pats pirmas, super duper passatas is paskos. (Vis dar tikisi......)
Raudona...tyliai groja radijas.....taciau vis garsiau girdisi N-1 ismetimo garsas.... Oo) Ir ka Jus galvojat... Pirmoje juostoje sustoja "tiurlinginis" civikas Ant sonu lipdukai pradedant "MOMO" ir baigiant "NOS"
Sedi du vyrukai (panasiai mokyklinio amziaus nu gal baige ka tik 12), snairai ziuri i mano puse ir tampo civika rankini uztrauke, mol davai padesim tave su ta tavo karve (A8). Man sypsena veide atsirado Oo) Nu galvoju reik pamokyt.......... Uzsidega zalia, spaudziu gaza, nu kur tau lygintis
4.2 su kokiu 1.3
nu gerai 1.5 doch
ZOdziu pasiekiu greiti apie 55-65 km/h ir pristabdau.... Civike isijunge matyt Nos'as.
Vyrai pilni laimes mane "deda" ir nuruksta smagiai ne maziau kaip 80-90km/h. Tuo metu passatas vis dar tikedamas kad "leksiu" as ir vaziudamas paskui mane antra juosta, staigiai rodo desni posuki ir paskui jaunuosius Shumaherius....... Sekantis vaizdas as suku pas Narkoze i serviziuka, o passatas matyt jau rodo filma "Fast and Furious in Kaunas", ties "Senukais"
Tai vat tokia istorija
Beje visus su PERGALE