Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1464064 kartus)

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #27525: 2016 Gegužės 15, 00:48:20 »
Sąskaitas sudegino :) o tai kaip apskaita pas juos vyksta? :D
Nezinau, kokia pas juos apskaita vyksta, buhalteriniai reikalai manes nedomina. Siaip nieko pries as juos neturiu, tiesiog mano pastebejimai ir tiek.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 15, 01:14:53 sukūrė CFD »

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27526: 2016 Gegužės 15, 00:51:19 »
Zinau kaip buvo su šita istorija, prieš pilant šudais, reikia išklausyti abi puses, žiauriai negražu is tavo puses, netokius faktus pasakoji!
Gerbiamasis, as turiu teise issakyti savo nuomone. Jeigu matei, tai buvo parasyta "asmenine mano nuomone ir pastebejimai", o ne kazkokie uzgauliojimai, kad esat lievi, ikisot lievas detales, apgavot ir t.t. Nepainiok by... su pirstu. Todel dabar bandyk atsisaudyti. Papildomai paaiskinsi, kodel isoriniu agregatu dirzas ar naujai keistas rolikas (po remonto) kartkartemis cypia.  Ismanieji telefonai turi daug funkciju, is kuriu viena - pokalbiu irasymas, jeigu kiltu labai didele diskusija, manau rasciau visus Jusu paaiskinimus telefonu ir atsiusciau pasiklausyti. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 15, 01:25:42 sukūrė CFD »

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27527: 2016 Gegužės 15, 01:51:05 »
Juokinga skaityt, kai pilstomi šūdai. O tai kiek paėmė už darbą?

Neprisijungęs ESC

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27528: 2016 Gegužės 15, 01:53:28 »
Tiesiog tau buvo pasakyta, atvažiuok isardom ir jei bus nepakeistas, pakeisim.
O jei bus naujas susimokesi uz keitimą. Bet tau tas netiko.
Ir visose paslaugu sferose, jei ateina žmogus su akiniais žinokit bus nesusipratimu :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27529: 2016 Gegužės 15, 02:03:01 »
Ir visose paslaugu sferose, jei ateina žmogus su akiniais žinokit bus nesusipratimu :D
:bedantis: (y)

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27530: 2016 Gegužės 15, 11:54:57 »
Jeigu bus nepakeistas, pakeisim. :goodboy: Perdaug hiperbolizuoji. Kodel netiko, jau paaiskinau. Faktas tas, kad krupsciai nedirbote, o darete bet kaip. Todel gali nemeluoti, kad viska, ka parasiau yra netiesa. ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 15, 13:50:59 sukūrė CFD »

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27531: 2016 Gegužės 15, 12:16:31 »
Tai kiek pinigų paėmė?

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27532: 2016 Gegužės 15, 12:20:48 »
100 Eur. darbas + ~198 detales.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27533: 2016 Gegužės 15, 14:33:58 »

Jeigu meistrui rankos auga iš subinės ir nesugeba net tvarkingai padaryti, kokio velnio ten vėl važiuoti . Nežinau kaip tu su tuo servisu susijęs , bet paskutintas sakinys daug ką atsako, man asmeniškai visiškai nesvarbu koks tas klientas, kaip apsirengęs ir ką nešioja, aš žinau, kad iš jo gaunu pinigus, o visa kita pofik.

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27534: 2016 Gegužės 15, 14:37:44 »
bet klausimas, ar nebuvo verta su paciu Tomu pasneketi ir manau labai greitai viskas aisku butu.....
Man kiek teke susidurti su jais, tai tik geri atsiliepimai, nors ir su mano bedom labai daug kantrybes paciam Tomui labai daug reikejo. Galejo siusti jis mane na.... ir nesikankit, bet iki galo kantriai sprendem visas bedas

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27535: 2016 Gegužės 15, 14:54:47 »
bet klausimas, ar nebuvo verta su paciu Tomu pasneketi ir manau labai greitai viskas aisku butu.....
Man kiek teke susidurti su jais, tai tik geri atsiliepimai, nors ir su mano bedom labai daug kantrybes paciam Tomui labai daug reikejo. Galejo siusti jis mane na.... ir nesikankit, bet iki galo kantriai sprendem visas bedas

Kodėl jis turi su kažkuom dar aiškintis? Jis išsakė savo nuomonę apie suteiktas paslaugas ir viskas. Čia tokia tema, kaip ir kas geriau benzinas ar dyzelis :D, pilna keistų klientų, pilna blogų meistrų, o kartais ir keistų automobilių, kaip jį tvarkingai betaisytum, bėdos lenda viena po kitos ff. Bet , kad klientas su akiniais , tai problema, čia jau topas :-]

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27536: 2016 Gegužės 15, 15:02:34 »
Manau jis susijes taip - tai asmuo, su kuriuo bendravau automobilio remonto metu. Nezino, kaip atsimusti, tai ir stumia. Vien zo, parodo, kad intelekto ne prudai pas tamsta. ;)  Vertetu baigti diskusija sia tema.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 15, 15:07:54 sukūrė CFD »

Neprisijungęs ESC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27537: 2016 Gegužės 15, 15:17:23 »
As visiškai nesu susijęs su servisu, tiesiog man daug ka darė, ir viskas buvo labai gerai, tarp kitko vakar kalbėjau ir priminiau šita situacija, ir man paaiškino šita situacija.
Mano automobilio irgi apsauga dėjo ir paklausė kas ja pries tai buvo nuėmes, taigi Dangis.
Sake belekaip buvo uždėta.
Bet juk nesaukiu, jog Dangis blogas.
Ant visu gali apšikti!
Ir dar cia Kauno tema ir visiškai su tuo nesusijusi, rašykit i blogu ir geru meistriuku tema.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27538: 2016 Gegužės 15, 18:36:32 »
Kodėl jis turi su kažkuom dar aiškintis? Jis išsakė savo nuomonę apie suteiktas paslaugas ir viskas. Čia tokia tema, kaip ir kas geriau benzinas ar dyzelis :D, pilna keistų klientų, pilna blogų meistrų, o kartais ir keistų automobilių, kaip jį tvarkingai betaisytum, bėdos lenda viena po kitos ff. Bet , kad klientas su akiniais , tai problema, čia jau topas :-]

nu del akiniu, tai ir mane prajuokino :-]
O seip tiesiog buvo idomu ar snekejo su paciu vadovu, nes sneka su meistru del negerai atliktu darbu lygi nuliui. Neis gi meistras vadovui del savo kliurku prisipazinti :V

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27539: 2016 Gegužės 15, 19:07:13 »
Pats matai, kad cia absoliuciai viska zinantis pilietis apsireiske, net ackariku spalva atsimena po dvieju su puse men., bet kaip jis sako, jis ne meistras tik siaip pro sona ejo ir viska girdejo. :-] Atsiemus automobili, iskart del roliko kalbejau su paciu meistru. Del ikirtimu variklio bloke, velgi, kaip mazylis sake "buna ir keistu automobiliu", galbut tikrai kazkas nenusieme, netycia kazkuo pataike ir pan., nes nemanau, kad sugalvotu siaip su kokia bulgarke paslifuoti variklio bloka ir paziureti, kaip kibirksciuoja. Meistru garaze buvo kokie 3-5, todel lazinuosi, kad automobili remontavo, net ne tas meistrelis is kurio ji priemiau po remonto, nes ko paklausi to negausi. Po keliu savaiciu nuvaziaves pas Dangi ir pamates, kaip prikabinta apsauga, kad visokiu verzliu prikrite ant jos ir kad praejus kelioms dienoms po atsiemimo pradejo kartakrtemis cypti isoriniu agregatu dirzas... Ka as buciau pasakes tam Tomui? Kad atliktu darbu kokybe kelia abejones? Butu sakes, viska mes padarem gerai, apsauga atsikabino eksploatacijos metu, verzliu pats primetei, kazka remontaves ir t.t. Reikejo iskart varyti automobili i garaza, imti variklio ir greiciu dezes apsaugas, paskirstymo dirzo apsaugas, radiatorius ir tyrineti ar keite, ar ne. Ir tada skambinti Tomui bei dometis atliktais darbais. Maza pamoka ir man bus. :-)  Nes pasitiketi siais laikais negalima niekuo.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 15, 19:40:05 sukūrė CFD »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27540: 2016 Gegužės 15, 20:08:39 »
Kas nedirba - tas neklysta. Turėjome, žinojome, turime ir žinome daug servisų. Idealių nebuna del anksciau mazylio isvardintu priezasciu. Sutinku ir del abieju medaliu pusiu - jei kam isgryninta tiesa rupi, taciau akiniai - nu cia ziaurokai... Ir dar taip iseina kad atstovauji 007 servisa? Nemanai kad toks atstovavimas tik blogai daro?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27541: 2016 Gegužės 15, 20:21:33 »
nu del akiniu, tai ir mane prajuokino :-]
O seip tiesiog buvo idomu ar snekejo su paciu vadovu, nes sneka su meistru del negerai atliktu darbu lygi nuliui. Neis gi meistras vadovui del savo kliurku prisipazinti :V
Geras ir atsakingas darbuotojas nemeluoja savo vadovui ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27542: 2016 Gegužės 15, 20:23:26 »
Geras ir atsakingas darbuotojas nemeluoja savo vadovui ;)

tik nereikia lia lia, turime servisa ir jei kazka prichalturina, retas kuris prisipazysta :goodboy:

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27543: 2016 Gegužės 15, 20:25:31 »
tik nereikia lia lia, turime servisa ir jei kazka prichalturina, retas kuris prisipazysta :goodboy:
Tada toks verslas tik vienkartinius klientus turi ;) aš niekada neslepių kliurkų savo, kas nedirba, tas tik klaidų nedaro, o kai pats pasakai tai mažiau bėdų, nes patykėk kai iš šono išgirsta būna blogiau ;) man tokia etika verslo etika priimtina, jei tau šaraškino kontoros tai linkiu sekmės ;)

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27544: 2016 Gegužės 15, 20:34:33 »
Tada toks verslas tik vienkartinius klientus turi ;) aš niekada neslepių kliurkų savo, kas nedirba, tas tik klaidų nedaro, o kai pats pasakai tai mažiau bėdų, nes patykėk kai iš šono išgirsta būna blogiau ;) man tokia etika verslo etika priimtina, jei tau šaraškino kontoros tai linkiu sekmės ;)
(y)

Neprisijungęs Garbaciovas

• Įrašai: 155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27545: 2016 Gegužės 16, 00:17:01 »
Sveiki, gal kas is kaunieciu turite juoda cabrio b4 ? su ta ir draudimu ? Aciu uz info. jei turite ar zinote, btukstelkite i pm.

Neprisijungęs ESC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27546: 2016 Gegužės 16, 00:30:24 »
Kas nedirba - tas neklysta. Turėjome, žinojome, turime ir žinome daug servisų. Idealių nebuna del anksciau mazylio isvardintu priezasciu. Sutinku ir del abieju medaliu pusiu - jei kam isgryninta tiesa rupi, taciau akiniai - nu cia ziaurokai... Ir dar taip iseina kad atstovauji 007 servisa? Nemanai kad toks atstovavimas tik blogai daro?
As visiskai jo neatstovauju tik nekenčiu myzniu kurie negali atgal nuvažiuoti ir pasikalbėti, o pila nesamones i internetą, kur antra puse paaiškinimo tikrai neparašys!

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27547: 2016 Gegužės 16, 23:56:32 »
Sveiki. Gal kam nors reikia metalines backos? Nezinau, kokie skysciai laikyti joje.Turis manau kokie 200 ltr. Dovanoju.
Metalinė bačka gerai (+)  (n) jei dar nepadovanojai-mielai priglausčiau (+) (+) (+)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19572
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27548: 2016 Gegužės 17, 08:41:57 »
Leopoldas su tortadieniu  :bday: :g040: :money:
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Julio Cezar