apie imanto poliravima ir as tik gerus zodzius girdejes
na ka, o dabar siandienine mano patirtis - stipriai nusivilta ir mano galva dar brangoka, nors nekasdien tenka naudotis tokiom paslaugom tai gal kiti pataisys ir pasaskys kad tai normali kaina
prasymas ir sutarimas buvo toks: kebulo poliravimas, sausas salono valymas, variklio plovimas - darbus gali daryti tiek laiko kiek reikia, nors ir pora, trejeta dienu, svarbu tik kad saskaita butu sios dienos.
rezultatas: auto palikta 8h ryte ir jau galima buvo pasiimt tarp 16-17h. nuvaziavus man pasakyta kad as neatsiveziau dazu tai nepadazinejo (mano galva rimtai darantys turi uzsiimti patys dazais, bet gal as neteisus), taip pat atidarius duris buvo nevalyti tie tarpai aplink duris, kur durys jungiasi su kebulu (stoikes), salonas kvepejo pakankamai maloniai, dar like slapi guminiai kilimeliai kuriuos jau reikia man isimt
visos dienos eigoje jiems buvo skambinta kokius 7 kartus ir bendrauta del saskaitos nes sake kad zmogus, galintis israsyti bus tokiu ir tokiu metu, tuo metu nuvaziavus jo nebuvo tai teko isvaziuot ir dar pora kartu taip. esme, kad mano galva as su savo prasymu parasyti sios dienos saskaita juos uzknisau ir galbut jie chalturke pravare, bet dar nepasididziavo rimtas saibas paimt, t.y. 350lt
kadangi buvau su tuoj gimdysiancia zmona ir 2 metuku dukrele, tai sau galvoj nusispjoviau ir isvaziavom. esu anksciau ten dares sausa valyma, tai kaina 45 lt kaip ir normaliai, bet dabar be padazinejimu ir tt 350 uzsisaukt... tai galiu pasakyt kad poliravimo klausimu pas juos nebesilankysiu 100 proc.