Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1462090 kartus)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #21525: 2013 Balandžio 29, 14:17:32 »
Aš asmeniškai Šiaulius iš palyginimų išimčiau, ten ir 30 cm picą gali rast už 3 litus su pristatymu į namus :-] (y)

Steiko vien mėsa kainuoja minimum 40lt kilas (pgl.priceon) + paruošimas + patalpų nuoma + alga virėjui, o dabar dar kai minimumą pakėlė :bedantis: :facepalm:

Tai kažkaip viską sudedant man nesitiki gero, tikro, steiko už 25-30 lt :think: bet, aišku, ginčytis nepulsiu  (-)
Vilniuj yra gerų vietų, kainos labai įvairios, pateikimas ir paruošimas irgi :G

Tarkim, šitas (y) http://www.atrium.lt/files/2010-10-El%20Gaucho%20Meniu.pdf
Rekomenduoju, apie steikus mieste garsas sklinda :G (+)

žinok tikrai ten jis geras buvo. sakau jei atkoduotum pavadinimą iš to ką parašiau pats pasižiūrėk kainas... bet čia buvo gal 2 metai atgal. Tiek kad mažokas. Esmė kad aš pats nesu mėgėjas permokėti už restoraną, aplinką, kavą ir gal net patį garnyrą. Esu mėsaėdis, ir į restoraną einu pavalgyt :) už gerą gabaliuką mėsos susimokėt negaila, bet mokėt už visą kitą vengiu, tai mano minėtam restorane Vilniuje manau tai suderinta pagal mano poreikius.

nedrystu lietuvoje valgyt jautienos, jei tai ne pagrindinis uzeigos uzsiemimas.....
kitas klausimas o ką tada daryt? Tam pačiam Kaune, kur vienintelė tokia vieta atrodė megos aplankytas restoranas bent iš pavadinimo atrodė.. :D pačiam kept belieka

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21526: 2013 Balandžio 29, 14:20:10 »
greiti jie :D

na jo, vien kai atvariau auto tai taip pasiziurejo mazdaug kaip i lauza ir man iskart galvon kad atmestinai darys, na bet lauksiu rezultato ir busiu pabandes ateiciai ff

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21527: 2013 Balandžio 29, 14:31:43 »

kitas klausimas o ką tada daryt? Tam pačiam Kaune, kur vienintelė tokia vieta atrodė megos aplankytas restoranas bent iš pavadinimo atrodė.. :D pačiam kept belieka

o kodle gi ne. meti  gerai paruostos jautienos smota ant grilio ir vaualia.....

matai, as pries saldyta mesa, pusfarikaciu ir panasiai. kepti cepelinai - man iskart asocijacija, kad vakaryksciai neparduoti. tiesiog manau, kad karbonadu ir cepelinu uzeigoj, negausi gero jautienos gabalo. kita vertus, ji reik ir moket iskept....

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21528: 2013 Balandžio 29, 14:50:21 »
na jo, vien kai atvariau auto tai taip pasiziurejo mazdaug kaip i lauza ir man iskart galvon kad atmestinai darys, na bet lauksiu rezultato ir busiu pabandes ateiciai ff
Būtinai parašyk atsiliepimą, gerai būtų su foto dar, kainos nepamiršk, nes manau ant vasaros ne viena domina poliravimas.

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21529: 2013 Balandžio 29, 15:07:39 »
o kodle gi ne. meti  gerai paruostos jautienos smota ant grilio ir vaualia.....

matai, as pries saldyta mesa, pusfarikaciu ir panasiai. kepti cepelinai - man iskart asocijacija, kad vakaryksciai neparduoti. tiesiog manau, kad karbonadu ir cepelinu uzeigoj, negausi gero jautienos gabalo. kita vertus, ji reik ir moket iskept....
Aš sutinku kad Lietuvos pseudo picerijose ir pan pigumose negausi geros jautienos. Bet grynų steakhausų bent Kaune nelabai yra. Aš kai svetur būnu atsikepu tos jautienos iki kaklo, tai Lietuvoj ieškau jau kas man paruoš. Dėl mokėjimo iškepti tai nemanau kad taip jau sunku. Na lyginant su kiauliena arba paukštiena, kad ji nebūtu sausa pvz., bent man sunkiau iškept minėtas mėsas iki idealumo

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21530: 2013 Balandžio 29, 15:20:22 »
Na ir dar ne į temą... Gal kas Kaune, aplink jį žino žmogų, kuris galėtų šią savaitę, vėliausią kitą savaitę nupoliruoti mašiną?
Norėčiau jūsų rekomendacijų, nes ne ta situacija ir mašina, kad rizikuočiau su svetimais :)
pabandyk pasukt mariui (only 200 20v) jie ten romainiuose gi poliruoja.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21531: 2013 Balandžio 29, 15:52:10 »
Užsivertęs Renaldas ;) bet dėkui...

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21532: 2013 Balandžio 29, 16:24:54 »
O kaip tas kur i meeta buvo atvaziaves papoliruot?

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21533: 2013 Balandžio 29, 17:44:49 »
http://www.imantopoliravimas.lt/page2.php
kažkada teko čia poliruotis. nesu aš specas, bet man atrodė gerai.

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21534: 2013 Balandžio 29, 19:43:55 »
apie imanto poliravima ir as tik gerus zodzius girdejes (+)
na ka, o dabar siandienine mano patirtis - stipriai nusivilta ir mano galva dar brangoka, nors nekasdien tenka naudotis tokiom paslaugom tai gal kiti pataisys ir pasaskys kad tai normali kaina :V
prasymas ir sutarimas buvo toks: kebulo poliravimas, sausas salono valymas, variklio plovimas - darbus gali daryti tiek laiko kiek reikia, nors ir pora, trejeta dienu, svarbu tik kad saskaita butu sios dienos.
rezultatas: auto palikta 8h ryte ir jau galima buvo pasiimt tarp 16-17h. nuvaziavus man pasakyta kad as neatsiveziau dazu tai nepadazinejo (mano galva rimtai darantys turi uzsiimti patys dazais, bet gal as neteisus), taip pat atidarius duris buvo nevalyti tie tarpai aplink duris, kur durys jungiasi su kebulu (stoikes), salonas kvepejo pakankamai maloniai, dar like slapi guminiai kilimeliai kuriuos jau reikia man isimt :)
visos dienos eigoje jiems buvo skambinta kokius 7 kartus ir bendrauta del saskaitos nes sake kad zmogus, galintis israsyti bus tokiu ir tokiu metu, tuo metu nuvaziavus jo nebuvo tai teko isvaziuot ir dar pora kartu taip. esme, kad mano galva as su savo prasymu parasyti sios dienos saskaita juos uzknisau ir galbut jie chalturke pravare, bet dar nepasididziavo rimtas saibas paimt, t.y. 350lt (!?) kadangi buvau su tuoj gimdysiancia zmona ir 2 metuku dukrele, tai sau galvoj nusispjoviau ir isvaziavom. esu anksciau ten dares sausa valyma, tai kaina 45 lt kaip ir normaliai, bet dabar be padazinejimu ir tt 350 uzsisaukt... tai galiu pasakyt kad poliravimo klausimu pas juos nebesilankysiu 100 proc.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21535: 2013 Balandžio 29, 20:46:53 »
Kad nustatyti brangu ar ne , pirmiausiai reikia sukonkretizuoti kokio poliravimo reikia, nes tai gan platus suvokimas. Vieni tai skaito tik su masinka su pasta pereiti, kiti ibrezimu arba visos su skurke, pilnas poliravimas ir padengimas apsauginiais sluoksniais ar kokiu teflonu. Nesuprantu prie ko padazinejimas  :think: Ibrezimu uzdazymas, nepadengiant laku bevertis darbas, uzteplioti kazkokiais piestukais, tas pats nulinis variantas. Jeigu ibrezimai negilus ir juos sugeba susveisti ir supoliruoti, tai valio, bet ir kainuoja daugiau sitas darbas. Taip, kad spresti kaip atliktas darbas ir jo kaina, pirmiausiai reiktu apibrezti kokius darbus turejo atlikti.

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21536: 2013 Balandžio 29, 23:00:58 »
Gal kas turit ar žinot ką, kas 2 kambarių butuką nuomuotų iki 40kv m.? (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21537: 2013 Balandžio 30, 09:59:56 »
http://www.imantopoliravimas.lt/page2.php
kažkada teko čia poliruotis. nesu aš specas, bet man atrodė gerai.
Dėkui, sutarėm su juo ;)

Neprisijungęs edgaras600

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21538: 2013 Balandžio 30, 10:38:05 »
Kad nustatyti brangu ar ne , pirmiausiai reikia sukonkretizuoti kokio poliravimo reikia, nes tai gan platus suvokimas. Vieni tai skaito tik su masinka su pasta pereiti, kiti ibrezimu arba visos su skurke, pilnas poliravimas ir padengimas apsauginiais sluoksniais ar kokiu teflonu. Nesuprantu prie ko padazinejimas  :think: Ibrezimu uzdazymas, nepadengiant laku bevertis darbas, uzteplioti kazkokiais piestukais, tas pats nulinis variantas. Jeigu ibrezimai negilus ir juos sugeba susveisti ir supoliruoti, tai valio, bet ir kainuoja daugiau sitas darbas. Taip, kad spresti kaip atliktas darbas ir jo kaina, pirmiausiai reiktu apibrezti kokius darbus turejo atlikti.
Na nezinau... as kai dirbau tai budavo taip, kad atvaro masina ir man viskas aisku, kad reikia islauzti max, kad kuo geriau atrodytu ir kaina visiems vienoda. aisku pagrindiniai klientai budavo ne lietuviai.
P.S. kaina skirdavosi tik nuo kebulo tipo

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8762
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21539: 2013 Balandžio 30, 10:46:18 »
Dėkui, sutarėm su juo ;)

Pasakysi kiek kainavo:D arba paklausk kiek i soda skirtai masinai kainuotu poliravimas?:D

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21540: 2013 Balandžio 30, 11:21:45 »
Pasakysi kiek kainavo:D arba paklausk kiek i soda skirtai masinai kainuotu poliravimas?:D

:D :D :D dar ir tokia yra? tai kaip suprantu cia kokia CADDY, kad kastuvas su kibirais tilptu ane? :D

Neprisijungęs taikinukas

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21541: 2013 Balandžio 30, 11:45:49 »
nepykit vyrukai, kad pasigirsiu, bet vakar tapau LSKL CEMPIONAIS!!!! :G :G

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19571
    • Žiūrėti profilį
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21543: 2013 Balandžio 30, 12:03:04 »
nepykit vyrukai, kad pasigirsiu, bet vakar tapau LSKL CEMPIONAIS!!!! :G :G

Uz liezuvio netraukem ir uz tai kad pasigyrei, dbr ketivrtadieni per mm is taves bonka! Atsvesim! :bedantis:

SVEIKINAM! maladiec!

Neprisijungęs taikinukas

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21544: 2013 Balandžio 30, 13:34:19 »
vat ketvirtadieni si nebusiu, nes yra jau uzsakymas atsventimo :D bet kita mm tai drasiai !! :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21545: 2013 Balandžio 30, 14:50:14 »
nusimato  :g040: :party: :bbq:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21546: 2013 Balandžio 30, 15:50:01 »
Jautri tema... :E   tik įsidirbi ir pyst laisvadienis.... ketvirtadieni vėl visi iškritę iš medžio... mano nuomone tai pieva totali su tokiom "šventėm" :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21547: 2013 Balandžio 30, 16:47:25 »
yra kaip yra, nieko nepadarysi....

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21548: 2013 Balandžio 30, 20:35:40 »
:G vakar pirmą kartą buvau medžioklėje (z) Gerietis aš šiaip jau, bet kai pamatėme šerno kraują, tai pėdomis sekėme iki tol kol LED prožikas tiesiog išsikrovė :A :-{ Taip ir neradome kiauliuko :-/ Bet Toyota Land Cruiser miško pažliugusiems keliukams tai toks gėris :G

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21549: 2013 Balandžio 30, 20:43:13 »
Medziotoju pataai Tom4i? :-]