Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1477053 kartus)

Neprisijungęs Bratka

• Įrašai: 3608
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #16425: 2012 Vasario 08, 20:36:05 »

Įdomu jei apart tavo sakrazmo, save matai? :)

O apie tiekėjų ir kartais kone gamintojų komentarus tam tikrais atvejais aš turiu savo nuomonę, tad vertinu žmonių nuomones su patirtimi, o ne tų, kurie bando savo prekes pateisinti.
Patirtis rodo kaip buvo su kai kuriais amortizatoriais :/ ..., be to buvo atrasta kaune gamykla "sachs" sankabu (ir ne tik) kuriu kniedes nigeris plake ir t.t., apie padangas restauruotas "Vokietijoje, tik Kaune, Aleksote sudege tu "vokisku" padandu restauracijos gamyklyte :D ir t.t.
O dar kiek mes nezinome :)
[/quote]

tu ,vaikine,apsiramink,ne tavęs buvo klausta,ne  tavo nuomonės norėta išgirsti
apie Kauno auksarankius turbūt mažai kas nežino,nieko naujo čia nepasakei

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16426: 2012 Vasario 08, 20:45:49 »
Bratka tu geriau eik savo dalis pardavineti, nes jeigu nemoki diskutuoti ir bendrauti bus pasiulyta pailseti.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16427: 2012 Vasario 08, 21:02:43 »
ir kodel jei zmogus kazko nesupranta, tai iskart tai ivertina kaip kazka keisto :V
bajorai, cia ne tau asmeniskai, o apskritai. tiesiog man siuo atveju viskas aisku ir nieko keista nematau, nes pats dirbu prekyboje, nors ir ne autodaliu.
O man nėra aišku, aš dirbu ir prekyboje ir tikrai nuo rimtų produktų logo nenuskutinėju :)

na tada mazai susidures turbut. kalba eina ne kad pardavejas kazka skuta, bet yra ir is gamyklos prekes su logo arba be logo, ir nuo to buna priklauso net ir kaina. zodziu, pasikartosiu, jei zmogus nesusidure ar nezino, tai jam keista ;) bet jei jau atkreipia i tai demesi ir ivertina kaip kazka keista, tai manau logiska kad zmogui uztektu ir noro pasidometi kas ir kaip ;)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16428: 2012 Vasario 08, 21:04:51 »
kur kaune gaut tarpine po tepalo ausintuvu , pasatui b5 1.9tdi 81kw ? visuose eoltuose zeruciuose , sanciuose niekur nera , nori uzsisakyk po savaites tik butu 

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16429: 2012 Vasario 08, 21:12:20 »
kur kaune gaut tarpine po tepalo ausintuvu , pasatui b5 1.9tdi 81kw ? visuose eoltuose zeruciuose , sanciuose niekur nera , nori uzsisakyk po savaites tik butu  
paslauga irgi neturi ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16430: 2012 Vasario 08, 21:30:35 »
na tada mazai susidures turbut. kalba eina ne kad pardavejas kazka skuta, bet yra ir is gamyklos prekes su logo arba be logo, ir nuo to buna priklauso net ir kaina. zodziu, pasikartosiu, jei zmogus nesusidure ar nezino, tai jam keista ;) bet jei jau atkreipia i tai demesi ir ivertina kaip kazka keista, tai manau logiska kad zmogui uztektu ir noro pasidometi kas ir kaip ;)
Tai papasakok apie dalis ir tuos skutimus ;)
Zinau tokiu daug pasaku su elektronika ir zmoniu durninimu, bet elektronika ne mechanika, tad butu idomu suzinoti (+) Manau ne man vienam juk idomu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16431: 2012 Vasario 08, 21:34:01 »
Nei tau man pasakoti ką man daryti, nei aš tau sakysiu kur eiti gerbiamasis.
Į pokalbius pats įsitraukei, tad prašau pasakyk, o ne siuntinėk pas pardavėjus, kad man vienas ar kitas istorijas papasakotų.
O savo užgautą sielą už apmokestiną reklamą šiame klube pasilaikyk sau, man totaliai vienodai rodo ar tu esi, ar ne. Suaugęs vyras atrodo, bet...

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16432: 2012 Vasario 08, 21:34:17 »
paslauga irgi neturi ?

ne

Neprisijungęs Bratka

• Įrašai: 3608
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16433: 2012 Vasario 08, 22:06:45 »
Nei tau man pasakoti ką man daryti, nei aš tau sakysiu kur eiti gerbiamasis.
Į pokalbius pats įsitraukei, tad prašau pasakyk, o ne siuntinėk pas pardavėjus, kad man vienas ar kitas istorijas papasakotų.
O savo užgautą sielą už apmokestiną reklamą šiame klube pasilaikyk sau, man totaliai vienodai rodo ar tu esi, ar ne. Suaugęs vyras atrodo, bet...

o kaip neįsitrauksi,jei matai,kad žmogus nežinioj klaidžioja,reikia ištiesti pagalbos ranką  :H
dėl logotipų nuo detalių nutrinimą Tadas jau yra trumpai ir aiškiai pasakęs,todėl kartotis neverta
tolimesnis bendravimas neatneš nieko gero,todėl palieku tave ir tavo draugus ramybėj ..amžinoj

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16434: 2012 Vasario 08, 22:11:33 »
Kažkaip tiesei tą pagalbos ranką, bet nepastebėjau rezultato aiškaus, o tik daug klaustukų ir interpretacijų kaip buvo, taip ir liko :/
Kaip pats bendrauji, taip bendrauja ir su pačiu :H Pačio susikurtas iliuzinis požiūris yra tavo vaisius, nebūtinai tokia yra ir realybė.
Žinai kaip sako senoliai: -Jei manai kad aplink tave blogas ir nusitatęs pasaulis, pakeisk požiūri ir viskas kitaip atrodys ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 08, 22:39:13 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16435: 2012 Vasario 09, 08:42:37 »
o kodel Bratka nepasakoja, kiek tu INA lenkijoje "restauruoja"

ką lenkai daro / jei tikrai taip daro / tai čia jų reikalas,
nei restauruotom ,nei naudotom dalim neužsiimu
jei kažką žinai,ko tau šitomis žiniomis nepasidalint su žmonėmis ?

nesakiau kad tu uzsiemi, bet sprendziant is tavo parduodamu brandu, galima spet su kokiais tiekejais dirbi, o tie tekejai tau tikrai turejo pranest, kad i lietuva buvo atkialiave 20- 25 metu senumo "restauruoti" INA guoliai
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 09, 09:38:20 sukūrė Ramzis3 »

Neprisijungęs meginam

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16436: 2012 Vasario 09, 09:06:55 »
Tepalo ausintuvo tarpinele jaigu su dviem ausytemis i juta ten turi kalna :D

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16437: 2012 Vasario 09, 09:25:36 »
Tai papasakok apie dalis ir tuos skutimus ;)
Zinau tokiu daug pasaku su elektronika ir zmoniu durninimu, bet elektronika ne mechanika, tad butu idomu suzinoti (+) Manau ne man vienam juk idomu.

As kalbu apie bendra principa - su autodalim irgi neturiu nieko bendro. O jei kalbeti apie principa - tai konkreciu atveju dirbu prie baldu gamybos medziagu ir atvaziuoja prekes ir pas mus, ir kolegas, ir konkurentus, buna su savo firmos (aukstos kokybes) logo, bet buna, nzn specialiai ar ne, kad atvaziuoja ir dalis be logo. Atvaziuoja is to pacio tiekejo ir is tos pacios gamyklos. Kadangi gamintojo vardo nera nors mums jis gerai zinomas, tai preke kainuoja 20-30 proc maziau. Tik aisku irgi ne kiekvienas pirkejas tuo ale "patiki" ir daznai sako tai duok man toki pati su logo tik uz pigsne kaina. Zodziu faktas kad visu pirma vien uz gera varda ir jo logo yra mokama papildomai, o taip pat kad jeigu nesi pvz kazko atstovas (o atstovas yra kazkas kitas), tai gali prekiauti tik be logo ar kitu skiriamuju zenklu arba jau suderinus su atstovu pertneryste. ;)

P.s. nieko pries tave, Ricardai, neturiu - priesingai, esu dekingas uz kazkada padaryta tikrai gera diagnostika. Tiesiog manau kad nereikia "uzsipulti" ar "smeizti" zmogaus labiau nepasigilinus. Siuo atveju tikrai nemanau kad bratka perka "Ciau ciau" ir pats skuta ta uzrasa. Tikriausiai atsakysi kad nieko nesmeizei ar pan ir is dalies tureciau sutikti, nes tiesioginio smeizto kaip ir nebuvo, taciau, gal ir netycia, taciau gavosi seselio metimas ant bratkos ;)

P.p.s. Tikiuosi nieko neizeidziau :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16438: 2012 Vasario 09, 09:38:15 »
Aš niekur nepasakiau kad Bratka šveičia logotipus, nieko ir neužsipuoliau, tik yra faktas, man jis įdomus, apie tai ir kalbame ;)
Rimtų firmų logas dedamas ne ant bet ko, juolab gerą vardą užtarnauti nėra lengvas ir pigus kelias. Jei partija ne tokios geros kokybės pasitaikytų, aš savo įmonės logo nedėčiau, bet parduodamas sakyčiau kad tai tas pats. Taip pat nedėčiau ant broko partijos, nors gaminta ten pat - viskas tik tam kad vardo nesusigadint.

Toje pačioje elektronikos srityje yra brokuotos prekės, kitaip sakant "refurbished" kuris į rinką parduoda visiškai kaip naujus (arba perkomplektuoja kaip naujus) ir jie pigiau 20-50%, bet logo nenuskuto ir žinai kas gavosi? Ogi prisipirko tokios šalys kaip Lietuva krūvom, parduoda kaip gerus (aišku normaliom rinkos kainom, nors pirko gerokai pigiau) ir dabar gaunasi tokia situacija, kad labai rimto ir garsaus gamintojo brendas genda ~30-60% visos auksciausios klases to gamintojo produkcijos. Vat tau ir rezultatas kai gero daikto logo nenutrini >> vardo pasitikejimas nesveikai krenta (n)

P.s. visą aš tai drąsiai ir viešai pasakoju, nes esu nepriklausomas nuo nei vieno pardavėjo, bet dabar pats įsivaizduok, ką ir kaip aš prikabinčiau makaronų, kai ką nutylėčiau ir padailinčiau šioje istorijoje, jei aš prekiaučiau tik jų produkciją ir būčiau nuo to brendo priklausomas... Patikėk kaip visa šita istorija kitaip skambėtų :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 09, 09:49:59 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16439: 2012 Vasario 09, 10:50:43 »
na kalbant konkreciu mano atveju tai prekems duodama ta pati garantija ir tikrai nera (arba nepastebeta) kokybes skirtumu :V

Neprisijungęs FKOA]

• Įrašai: 312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16440: 2012 Vasario 09, 10:55:15 »
ryt gal kas vaziuojat kaunas siauliai? reikalinga viena vieta :))

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16441: 2012 Vasario 09, 11:04:47 »
Gal kas Vilnius-Kaunas ?

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16442: 2012 Vasario 09, 11:08:30 »
o jus tais naujais pastomatais prie prekybos centru nebandet naudotis? pristato per 24 val. atsiemi patogiu laiku... nedauk kainuoja......

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16443: 2012 Vasario 09, 11:10:28 »
o jus tais naujais pastomatais prie prekybos centru nebandet naudotis? pristato per 24 val. atsiemi patogiu laiku... nedauk kainuoja......
Na man daigta is zmogaus reikia nupirkti, idomu kaip ten veikia.

Neprisijungęs FKOA]

• Įrašai: 312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16444: 2012 Vasario 09, 11:24:37 »
o man reikalinga viena laisva vieta :DDD

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16445: 2012 Vasario 09, 11:36:01 »
Na man daigta is zmogaus reikia nupirkti, idomu kaip ten veikia.
galiu nusiūst kurjerį pas žmogų ir paims iš jo ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16446: 2012 Vasario 09, 11:41:04 »
na kalbant konkreciu mano atveju tai prekems duodama ta pati garantija ir tikrai nera (arba nepastebeta) kokybes skirtumu :V
Tai matai, čia ir yra skirtumai: mechanika/elektronika/apdaila (jei taip galima sakyti) ir t.t.

Kuomet teko matyti audi gamykloje gaminant kebulo dalis, tai maciau kad ant masinos iseina is po preso tik vienas kapotas is 5-10... Kiti tipo metami, ar kitaip nurasomi... O gal juos parduoda su jokiu uzrasu... Dalis orginali kaip ir, bet logo nededa (nuima) nes ale pagal ju auksciausius reikalavimus brokelis :V Bet cia tik garsios mintys ;)

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16447: 2012 Vasario 09, 11:46:12 »
Is dalies sutinku kad visko gali buti, bet, kaip sakant, nezinai ir galvos neskauda :D Siaip paciam teko pirkti is bratkos butent pakabos daliu su nutrintu zenklinimu - tai tikrai del kokybes nieko blogo pasakyti negaliu, nes tarnavo tiek kiek vaziavau iki automobilio pardavimo, o gal ir toliau sekmingai tarnauja (h)

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16448: 2012 Vasario 09, 11:55:06 »
http://www.loginpost.com/lt/loginpost_tinklo_zemelapis  per siuos is vis nemokamai kol kas

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16449: 2012 Vasario 09, 12:14:32 »
Is dalies sutinku kad visko gali buti, bet, kaip sakant, nezinai ir galvos neskauda :D Siaip paciam teko pirkti is bratkos butent pakabos daliu su nutrintu zenklinimu - tai tikrai del kokybes nieko blogo pasakyti negaliu, nes tarnavo tiek kiek vaziavau iki automobilio pardavimo, o gal ir toliau sekmingai tarnauja (h)
Bratka tik perparduoda dalis iš įvairių importuotojų. Jis čia ne prie ko.