Daug kur pasaulyje tai iprasta... taksi, metro, autikai, trulikai, mikruskes...
Bet jei zmones nori komforto, nepriklausomybes, judejimo laisves ne "skruzdelyno" takeliais - perka masinas.
Daznai seimose zmones turi ir ne po viena masina.
Man tai nenormalu, ypac gyvenantys daugiabuciuose.
Taip, cia mane gal puls kad gal pavydziu
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
taciau pasiziurekite is salies - tai nenormalu.
O straipsnio ir intervo esme - prabangos mokestis kuris daug kur europoje yra senai. Laiko klausimas kada tai ir pas mus bus.
Kodel zmones draudzia masinas o ne teises?
Jei as turiu 5 masinas, vairuoju as vienas, privalau visas drausti, lyg as sugebeciau visas penkias vairuoti vienu metu.
Apsidraudi teises uz koki limona.... vairuoji ka nori, padarai avarija su savo kuria nors masina, draugo masina - esu draustas...
O pasiskolini masina ir netycia pasirodo nedrausta - knyst i sona kam nors prabangaus ir visa gyvenima moku uz zala, nepaisant to kad savo penkias masinas draudziu kaip geras pilietis
Daug tos neteisybes
Visad sukdavosi mintis kad sis didelis forumas, klubas galetu sia tema pakelti i virsu... manau daug kas susimastytu, pritartu.... O kuo didesne jega, tuo daugiau galima nuveikti.
Juk net musu iniciatyva dyzelio akcizas sumazejo, tik per musu klaida benzinas liko nepakites....