Labas rytas visiems. Stai is as ...... kas as? koks as? is kur as? kodel as? KAIP TAIS AS? Tai jeigu as esu as - tai kas tu toksai? o jus kas tokie? labai sunkus klausimai 14 valanda ryto.....
jei rimtai tai kaskaip vakarykste diena man praejo puikiai, be kaskokiu didesniu buvusiu pasekmiu po nuotykiu:D, ko nepasakysiu apie kitus (ypac apie viena toki
).
dekui visiems uz sauniai praleista laika, esate nuostabi kompanija ir svarbiausia esate tie, su kuriais "i zvalgyba eiciau" (isvertus reiskia - "sokciau ant aleksoto tilto"
)
na ka , sokis ant tilto buvo nuostabus, praeinancius zmones tikrai maciau, bet kad masinos butu pro sali vaziave - tai tikrai nemaciau
kaip tik dairiausi, ar is paskos niekas nevaziuoja, ar nepadarysime kamscio. zodziu viskas buvo atlikta maksimaliai saugiai ir netrukdant aplinkiniams. Gaila, kad nepavyko is anksto paruosti sokio ir teko improvizuoti. na koks ten tas sokis buvo
- lakstymas aplink masina ir baubimas pagal muzika
kita karta ta padarysime geriau - pazadu
dar gi buvo ir dragas su bulka, jei kas pamenate
kas liecia Dima - tai jis pries iseidamas manes paprase su jumis visais atsisveikinti.... taigi vykdau jo prasima ir uz ji atsisveikinu: "Viso gero, labos nakties"
mmmmmm, dar atsimenu penktos ryto sriuba ir kepsni Timejuje
niam, niam - labai skanu buvo
kas liecia sokius - tai buciau dar siutes ir siutes ir kluba buciau uzdares, bet kad ne visiem is kompanijos leido ta padaryti sveikata
. vis del to "ekstra" usbonas skaidraus skyscio (kaimyninio stalelio dovana musu staleliui) ateme nemazai jegu.... nieko - kita karta padarysim viska iki galo, ne taip kaip dabar - net neprasvitus, jau namie buvau