Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1434597 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #9275: 2010 Gruodžio 17, 09:59:07 »
Man nieko nesidaro, jokių asmeniškumų su tokiais asmenim nebuvo ir nebus, o jei žmogus neturi ką veikti ir ieško kur pasikabinėti ir išlieti savo širdgėlą - aš nekaltas. Gal mergaitė jam per mažai šilumos ir dėmėsio skiria kas ryta :D
Man šypseną kelią tokie asmenys ir tokie postai, tad nekreipk ir tu dėmėsio :D (y)

Neprisijungęs Gedvis/Mažas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9276: 2010 Gruodžio 17, 10:13:57 »
Geriau ką nors naudingo papasakokit :D Ai aš norėčiau paklausti. Galima kaip nors sutepti pavarų dėžę? Ar ji automatiškai tepasi su Variklio tepalu? nesu nei karto su tuom susidūręs, tai įdomu ar toks dalykas vyksta savaime, ar pačiam reikia kažką, kažkur pilti :] Tik labai nesijuokit, tiesiog įdomu :] Nes kažko tais sunkokai pavaros mėtosi, manyčiau dėl šalčio.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9277: 2010 Gruodžio 17, 10:26:14 »
Dėžė turi savo tepalą, jis labai tirštas, o žiemą patampa kaip žale... Mašiną užvedinėk ne tik ant laisvos pavaros, bet numink sankabą - lengviau prasuksį variklį, lengviau užsivesi, palaipsniui ir dėžės tepalas sušils nuo trinties savo "košėje" ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9278: 2010 Gruodžio 17, 10:28:11 »
Dėžė turi savo tepalą, jis labai tirštas, o žiemą patampa kaip žale... Mašiną užvedinėk ne tik ant laisvos pavaros, bet numink sankabą - lengviau prasuksį variklį, lengviau užsivesi, palaipsniui ir dėžės tepalas sušils nuo trinties savo "košėje" ;)

Žinosiu :]

Dar klausymas vienas. Pirmą kartą turiu dyzeli, ir pirma žiema kada su juo važinėju. Tad dar vienas klausymas. Pašildymas žvakių rytais. Vasara kai užgęsta pašildymo lemputė, tai ir kuriu iš kart :] O žiema kaip? Dar palikti kas pašiltų, ar vėl iš naujo įjungti kad žvakes šildytų? Tamsus miškas, man dar tokie navarotai žiema :]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9279: 2010 Gruodžio 17, 10:37:25 »
Užgeso ir kurk ;) Aišku, jei žvakės vos veikiančios - vieno pašildymo seanso neužteks, tada gali pakartoti kelis kartus. Žodžiu žiūrėk kaip varikliui vestis yra lengviau ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9280: 2010 Gruodžio 17, 10:40:19 »
Aišku :] Šiandien tai iš pirmo šildymo užkūriau :] Bet vakar dar buvo idomesnis dalykas. Pašyldžiau vieną kartą, ir pradėjau sukti variklį. Pasuko kokius 3 kartus, ir garsas prigeso, ir toks dulus kvarksėjimas atsirado... Blemba net išsigandau. Užgesinau mašiną ir vėl kuriau, ir vėl pradėjo žagsėti... F**k galvoju vėl kažkas negerai su motoru... Bet trečia kartą jau užkūrė :] Net prakaitas išmušė :]

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9281: 2010 Gruodžio 17, 10:43:50 »
Man nieko nesidaro, jokių asmeniškumų su tokiais asmenim nebuvo ir nebus, o jei žmogus neturi ką veikti ir ieško kur pasikabinėti ir išlieti savo širdgėlą - aš nekaltas. Gal mergaitė jam per mažai šilumos ir dėmėsio skiria kas ryta :D
Man šypseną kelią tokie asmenys ir tokie postai, tad nekreipk ir tu dėmėsio :D (y)
del silumos man nepergyvenk ;) uztenka man jos su kaupu, duok dieve tau tiek jos  (h) o kas del sypsenos is postu, tai ziuriu kazkas bendro... man tavieji irgi :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9282: 2010 Gruodžio 17, 11:11:40 »
Vis dar užgautos sielos emocijos proveržiai... kaip lialia... Daug dar metų verkšlensi dėl užgauto Ego? :D Nerimsti vis tiek :-] :-] Komedijantas (y) bet nors neliūdna ;) Neįdomus tu man, gali nesistengti rodyti dėmėsio (h)

Info kas žada rūpintis eglutėmis: Skambino Asterix, sakė kad ryt galima nusipirkti sidabrinių eglučių didmenos kaina, miškas už Rokų. Nuvažiuojam, tuo pačiu metam išbandymas miške quattro sistemoms, išsirenkam medį, nupjauna vietoj šviežutėlį medelį. Kainos sakė daug maž tokios: 1,5 metro eglutė apie 30Lt. Jei netilps - žmogus atgabens į namus ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 17, 11:22:00 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9283: 2010 Gruodžio 17, 11:51:48 »
Geriau ką nors naudingo papasakokit :D Ai aš norėčiau paklausti. Galima kaip nors sutepti pavarų dėžę? Ar ji automatiškai tepasi su Variklio tepalu? nesu nei karto su tuom susidūręs, tai įdomu ar toks dalykas vyksta savaime, ar pačiam reikia kažką, kažkur pilti :] Tik labai nesijuokit, tiesiog įdomu :] Nes kažko tais sunkokai pavaros mėtosi, manyčiau dėl šalčio.
Aišku :] Šiandien tai iš pirmo šildymo užkūriau :] Bet vakar dar buvo idomesnis dalykas. Pašyldžiau vieną kartą, ir pradėjau sukti variklį. Pasuko kokius 3 kartus, ir garsas prigeso, ir toks dulus kvarksėjimas atsirado... Blemba net išsigandau. Užgesinau mašiną ir vėl kuriau, ir vėl pradėjo žagsėti... F**k galvoju vėl kažkas negerai su motoru... Bet trečia kartą jau užkūrė :] Net prakaitas išmušė :]

gal tu keliauk i technini forumo skyriu...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 18, 11:42:46 sukūrė mazhylis »

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9284: 2010 Gruodžio 17, 12:06:06 »
Vis dar užgautos sielos emocijos proveržiai... kaip lialia... Daug dar metų verkšlensi dėl užgauto Ego? :D Nerimsti vis tiek :-] :-] Komedijantas (y) bet nors neliūdna ;) Neįdomus tu man, gali nesistengti rodyti dėmėsio (h)

Info kas žada rūpintis eglutėmis: Skambino Asterix, sakė kad ryt galima nusipirkti sidabrinių eglučių didmenos kaina, miškas už Rokų. Nuvažiuojam, tuo pačiu metam išbandymas miške quattro sistemoms, išsirenkam medį, nupjauna vietoj šviežutėlį medelį. Kainos sakė daug maž tokios: 1,5 metro eglutė apie 30Lt. Jei netilps - žmogus atgabens į namus ;)
nepergyvenk... norint ego uzgaut, reiktu but siek tiek didesnio intelekto zmogum. tad numesk gaza. jei ka, pasiskaityk, del ko prasidejo diskusija, jei tau paciam kazko truksta gyvenime, tai ka as galiu pasyt.. nu gaila man taves.
risu diskusija, nes jau ne karta pastebeta, kad pas tave galioja, tik tavo nuomone..  (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9285: 2010 Gruodžio 17, 12:13:51 »
gal tu valink i technini forumo skyriu...
:V

<...>
Kiek laiko, 2 ar 3 metus tau vis vidurius suka? :D Ką tu čia apgauti bandai? Save ar mane? Jei mane - nesivargink, pakankamai matęs tokio plauko žmonių, tad negaišk laiko vaikiškoms kalboms :-] :-] Mergaitei savo laiką skirk, ne man (-) , dar kartą kartoju - tu man neįdomus (h) :-] :-]

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9286: 2010 Gruodžio 17, 18:03:11 »
uzklausimas simple.. kur kaune galima nusipirkti tikro zibalo (ne to, kur ale su kvapais, nerukstantis)?

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9287: 2010 Gruodžio 17, 18:09:58 »

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,38774.0.html
Mazas retsykiais pasidairyk ir kitose forumo temose :D.

Neprisijungęs Indiva

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9288: 2010 Gruodžio 17, 20:58:46 »
kas jums daros  :D sirse sugele visus  :-]

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9289: 2010 Gruodžio 17, 21:04:11 »
penktadienis, ir turbut nieks neipila  :D. geriau teip. is S senai senai, senu senoveje, senoje sicilijos saloje, sena senute, susimuse savo snuki i sena sutrunijusi stulpa.  :-] kas toliau?

Neprisijungęs Indiva

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9290: 2010 Gruodžio 17, 21:11:55 »
Sena Senute Sugalvojo Sukiniu Spirti Stulpan.....Slyst..Senute..Susileido :D toliau kas?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 17, 22:05:37 sukūrė Indiva »

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9291: 2010 Gruodžio 17, 21:35:01 »
Ir neviena sirse :-]

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9292: 2010 Gruodžio 17, 21:43:05 »
Ir neviena sirse :-]
Ir net visas spiečius foruma užpuolė, atsiverčiau tema apie forumiečio audziaus  garažą tai paskutiniai puslapiai apie benzino kaina ir kokybe diskutuoja ir keisknoja vieni kitus, . Kauno temoje irgi neaišku kas vyksta  :D

Neprisijungęs NerijoShius

• Įrašai: 735
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9293: 2010 Gruodžio 17, 21:43:15 »
sena senute slydus, stojos, susitvarke susimaste: "stulpan spirt skauda!".... Kas toliau?

Neprisijungęs @sesute@

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9294: 2010 Gruodžio 18, 00:14:44 »
sena, senute stipriai spyrus  sudejavo stipriai sopa.... kas toliau ?

kazi ar pavyko  :-] i tema  :D

Neprisijungęs Indiva

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9295: 2010 Gruodžio 18, 11:15:07 »
manau nlb...  :D vienu postu auksciau iterpti tiktu  :-]

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8762
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9296: 2010 Gruodžio 18, 11:48:34 »
Baikit tuos vaziavimus vienas ant kito, kiekvienas turi savo nuomone; tokius postus trinsiu nesvarbu kas juos raso;
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 18, 11:52:42 sukūrė mazhylis »

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9297: 2010 Gruodžio 18, 17:54:54 »
senutei skauda sutinusi snuki, skundziasi senukui, seni snuki sopa, skambink sesutei. next. visai gerai gaunasi. (+) :-]

Neprisijungęs Indiva

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9298: 2010 Gruodžio 18, 18:57:34 »
senis skambino sesutei.....sesute suskubo sutvarstyti senute...senis susimaste: sexy sesute....   :D next? (gerai butu po to i viena posta surasyti kas gaunas  :D )
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 19, 00:30:34 sukūrė Indiva »

Neprisijungęs @sesute@

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9299: 2010 Gruodžio 18, 22:01:35 »
 :-] :-] :-]