Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1462966 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #27025: 2016 Sausio 15, 10:30:51 »
Chrysler dujinis lieka maziau duju ir nebevaziuoja. Atvaziuoja i degaline, o ten su peciuku sildo duju kolonele... tik fyst mintis.... nu gi neturi salti dujos.... Nuvaziavo i Skula ir vsio, Chrysler vaziuoja ir nedurniuoja.

Cia apytiksliai, gal pats savininkas placiau papasakos, nes as nelabai gilinausi :D

Si istorija man ir nutiko. Patvirtinu kad taip ir buvo. Isamiau:
nuo vasaros pradzios dujas pildavausi tik Jozitoje;
uzejus zieminems vesumoms (+3 - minus 3) retkarciais pakelus apsuku is duju automatiskai persijungdavo ant benzo. nesureiksminau ir laksciau toliau;
uzejus ziemos salciams (minus 15, minus 20) negaledavau apsuku pakelt daugiau nei 2 000... persimetinedavo ant benzo pastoviai. pagalvojau kad atejo laikas duju sistemos eksplotaciniam remontui, gal uzsikiso filtras, gal dar kokie variantai (be jokios abejones visokius antifryzo kiekius pasitikrinau, patikrinau ar gerai syla reduktorius ir t.t.);
pries atiduodamas masina dujininkams remontui dar galvoju uzpilsiu pilna baka, kad meistrai reguliuodami ir bandydami masina galetu normaliai birbinti. vaziuoju i jozita (pirma karta per toki salti -15 kurtais). o ten vaizdas sekantis - koloneles korpuso dureles pradarytos ir ten idetas elektrinis peciukas ir syldo visus ten esancius vidurius. taip pat ir uzpylimo slanga su visu angaliu sukista i  korpusa kad irgi siltu.  klausiu uzpylėjo - sugedot? tas sako nea..... uzsala, tai sildom. va uz poros minuciu pasilde uzpilsim va tai masinai, tada desimt minuciu reiks pasildyt ir galesim tau pilti.... man to pakako kad galvoje gimtu samokslo teorija apie mano duju persijungima ant benzo. nuvaziavau i kita kolonele, uzsipyliau ir....... bedos kaip nebūta. is karto. abejoju ar cia sutapimas. taigi dujas daba piluosi kitur. gal kitiems taip ir nėra, gal mano masinos duju sistema jautresne ir t.t. na bet tikrai neteko matyti, kad duju kolonele ir slanga reikėtų sildyti ziema....