Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1464046 kartus)

Neprisijungęs PAUL1US

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #26500: 2015 Rugpjūčio 17, 22:31:43 »
Sveiki, siandien ant Megos vieduko (virs autostrados), apturejau avarija. Man ivaziav i gala nestipriai, bet abi auto apgadintos (ivaziavo anglas). Policija atvaziavus iskart pasake, kad anglas kaltas, pomisariate "ekspertai" paziureja i nuotraukas pasake, kad kaltas as. Paaiskinimo mano neskaite itikino pasirasyti, po ju isvada, kad esu kaltas, nes nepraleidau masinos vaziavusios antra juosta. Realiai as pirmoje juostoje isibegejau, persirikiavau, man atleke prie galo prilipes VW, stabdziau ir ikirto i gala, siektiek meginau apvaziuoti i sona, kad nestuktekti i priekyje staigiai sustabdziuse masina (to pasekoje ir isvengiau triju auto avarijos). Furistas komisariate patikino, kad visas viadukas matosi nuo megos sankryzos kameros (paziurejau, turetu matytis). Senukai aiskina, kad be administracijos arba policijos leidimo video nerodys. Gal kam teko susidurti? Man policija iformino, kad as rikiuodamasis uzkisau rikiavimosi pasekoje man atsitrenke i masina. Atseit viskas matosi is nuotraukos (pyktis ima, del ju irodinejimo, kad as rikiavausi, o realiai as maciau kaip pasivijo mane VW ir sedejo per 50cm nuo galo man).

Kaip gaut video is senuku apsaugos? Policijos sprendima galima skusti per 40 ar 30 dienu. Bauda 28eur, bet abydna ne pinigai, o tai kad pribure nesamoniu. Po dokumentu supildymu komisariate, man isaiskino furistas, kaip teisybe islupti. HELP :)