Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1551226 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #22450: 2013 Spalio 21, 14:04:46 »
Pagaliau ne pletkais, o viešai šita visa "afera" islindo, ne bereikalo kiek imanoma maziau bandydavau naudotis nuolaidu kortelemis ff
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/nuolaidu-korteles-ikaltis-mokesciu-inspektoriams.d?id=63085920

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22451: 2013 Spalio 21, 14:31:23 »
Todel kad "afera" irasiau kabutese.
Jei tai butu naujiena, as iki siol buciau naudojesis visomis kortelemis, taciau senai vengiu ju is principo, todel naujiena "viešai", gerai kad lenda ir lai kuo daugiau lenda sios mahnacijos, lavins zmoniu mastyma ir menkins naivuma  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 21, 14:38:54 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22452: 2013 Spalio 21, 14:59:35 »
(y) pagaliau į viešumą lenda. Juk galima suvedinėt bet kokį vardą iš lempos, taip?
aišku kokiuose senukuose jau ne nes pagal a/k tikrina..

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22453: 2013 Spalio 21, 16:43:03 »
o kas blogo, kad VMI žino, kiek aš vaikui perku pampersų, kiek aš perku alaus, kiek vyno, kiek duonos, jei MANO PAJAMOS VISOS OFICIALIOS ir aš visą laiką dar ir banko kortele susimoku?? :V Norėtų, galėtų iš banko gauti informciją kiek ir kur aš išleidau ;) Čia aktualu tiems, kurie turi daug neoficialių pajamų - gauni per mėnesį pašalpą 400Lt, o perki viskį už 100Lt ir šiaip maistui išleidi 1.000Lt. Sakyčiau reikėtų tikrai VMI vizito pas tokį žmogų (+)(y)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22454: 2013 Spalio 21, 17:00:35 »
iš dalies sutinku. BET
1. Mano atvėju gali prie manęs kabintis, mano pajamos ne lietuviškos, pradės išsidirbinėti iš kur gaunu pinigų, o kad viskas švariai zagranicoj užkaitinta, gali būt jiems neįdomu
2. Principo reikalas kad esu sekamas nervina.
3. Istorijoj aprašyta situacija, kai naudojiesi kitų asmenų kortom, gi negalvoji, pasiimi iš šeimos, duodi draugui, gi čia nuolaidų kortelė, koks skirtumas, o vat pasirodo yra.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22455: 2013 Spalio 21, 18:40:22 »
iš dalies sutinku. BET
1. Mano atvėju gali prie manęs kabintis, mano pajamos ne lietuviškos, pradės išsidirbinėti iš kur gaunu pinigų, o kad viskas švariai zagranicoj užkaitinta, gali būt jiems neįdomu
....
o kas trukdo uzsienyje gaunamas pajamas deklaruotis?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22456: 2013 Spalio 21, 18:47:31 »
aš puikiai suprantu apie ką kalba eina, kad šiaip sau žmonės į akiratį nekrenta, taipogi suprantu kad ta istorija parašyta populistinių nesąmonių puslapyje, taip kad prisvaigta gali būt neblogai, bet esama situacija, kad tai yra įmanoma, manęs nedžiugina :) nei aš ką prisidirbau, nepatinka tokie dalykai ir tiek. Jei gerai žinau, kol man nėra iškelta byla, mano pokalbių klausytis negali (gal pasenus info, nežinau), o va nuolaidų kortos duomenis tikrinti gali?

dėl interneto rankom tikrai neploju, labai nesislepiu, kiek įmanoma paprastai pasikonfigūruoju blokavimus, nesutikimus ir išsiregistravimus (automatinių reklamų sistemų ir t.t.), viskokius katalogus kur mano vardas, ir t.t. Bet tas ne į temą.

Dėl pajamų niekas netrukdo, dabar statusas studentas užsienyje, manau tai neprivaloma, ir nematau tikslo to daryt kol nebus reikalaujama.

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22457: 2013 Spalio 21, 18:49:13 »
o kas blogo, kad VMI žino, kiek aš vaikui perku pampersų, kiek aš perku alaus, kiek vyno, kiek duonos, jei MANO PAJAMOS VISOS OFICIALIOS ir aš visą laiką dar ir banko kortele susimoku?? :V Norėtų, galėtų iš banko gauti informciją kiek ir kur aš išleidau ;) Čia aktualu tiems, kurie turi daug neoficialių pajamų - gauni per mėnesį pašalpą 400Lt, o perki viskį už 100Lt ir šiaip maistui išleidi 1.000Lt. Sakyčiau reikėtų tikrai VMI vizito pas tokį žmogų (+)(y)
Būtent, jokio čia stebuklo, čia tik dar vienas būdas mažinti šešėlį ;)  nuo stebėjimo nepabėgsim, kuo toliau tuo daugiau mus stebės, kontroliuos..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22458: 2013 Spalio 21, 18:53:22 »
dar vienas dalykas tas pats deklaravimas, nu ple, vėl rodyt, atskleidinėt kortas :))

Viskam turi būti ribos, tiek šešėliui, tiek kontrolei, turi būt balansas, kas kad hitlerio kontroliuojama Vokietija pakilo gerai, bet tas turėjo ir neigiamų pasekmių. Negi taip sunku suprast kad gyvenime ne tik juoda ir balta??

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22459: 2013 Spalio 21, 18:58:30 »
o idomu tikrina ten kas tuos duomenis kai pildai nuolaidu kortelei anketa? Uzrasai koki Kubila ir prekiniesi, tegul VMI aiskinasi poto  :bedantis:
ar siaip kokiam kaimynui zapadlo galima butu padaryt (8-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22460: 2013 Spalio 21, 19:08:31 »
Eile prekybos centru praso pateikti pasa ar kita koki rimtesni dokumenta, kad istikinti kad duomenys teisingi.
Man pvz smagiau tureti privatesni gyvenima, todel dejau ant tu lojalumo korteliu jau senai ne del to kad labai cia kazko bijoti reikia, bet principingai.

Bet kuri is musu cia pakvietus i VMI ir liepus aiskintis uz viska (nesvarbu, kad ir pasiaiskinsit) tai yra be galo uzknisantis procesas, o bet kokia informacija surinkta apie jus pacius - gali buti su laiku panaudota pries pacius jus.

USA berods padave pora i teisa prekybcentri, kurio deka vyras suzinojo ne is zmonos, o is prekybos centru vadybinku siunciamu SPAM i el.pasta, kad sveikiname su seimos pagausejimu. Vyras net nezinojo, o zmona tik turedama nuojauta pradejo dometis prekemis susijusiomis su vaiko gimdymu, ta uzfiksavo prekybcentrio sistema ir automatiskai sugeneravo spec pasiulymus besilaukianciai seimai.
Jum tai gal zjbs, o mane vemti vercia tokios sistemos, kuria berods ypac RIMI daro.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22461: 2013 Spalio 21, 19:11:02 »
tai būtent. jei kada imsiu tokias nesąmones tai tik sugalvotu vardu. šiaip aš tų kortelių gal 2 turiu :D bet ne tame esmė.

bendrai +- pritariu bajorui. tik ką rimi daro nežinau

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22462: 2013 Spalio 21, 19:16:04 »
ar reikia rimi pasą pateikti? man lyg ne.. turi ką slėpti, rašyk bile kokį vardą.. aš seniai jau apie tai irgi pagalvojau, kad netyčia prisidrbęs ką nors, ar norėdamas kitą ištraukti, gali nuolaidų kortelė pakenkti, nes jei turi jų daug, jomis naudojiesi, tai tavo net kelionės maršrutą gali sudaryti :D čia pyst degalų pyleisi, čia greito maisto užkandai, viskio rimi nusipirkai :D

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22463: 2013 Spalio 21, 19:17:47 »
is Delfio komentaru sprendziu, kad nelabai tuos duomenis tikrina. Einu issimt pora korteliu Bajoro vardu :bedantis:

Tik adresa primink? :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22464: 2013 Spalio 21, 19:18:05 »
Yra gudrios sistemos, kurios pagal tavo krepšelį analizuoja tavo gyvenimo būdą, poreikius ir t.t.
Taip kad jei kortelėj tavo el.paštas, o tavo tarkime žmona ja naudosis perkant kokias kūdikių prekes, nenustebk gavęs pasveikinimą su šeimos pagausėjimu ankščiau, nei tau tai pasakys žmona :bedantis:

Juokas juokais, čia dvejopa situacija, o šešėli čia nepamažinsi, manau po tokių straipsnių žmonės prieš paduodant lojalumo kortelę kasininkei - pagalvos.

Todėl ir nekenčiu nei FB, nei gudrafonų, nei dar kokių nors velnių. Dar keisčiau kai mamytės jaunos deda i FB savo dukryčių išbertas put*tes ir klausia kitų nuomonių... Juk vaikas paaugęs galės ne tik pats pasižiūrėti ką mama sudėjo, bet ir klasiokai, vaikinas, darbdavys ir t.t.

Žodžiu tema čia gili, plati ir labai spalvota, bet aš dar matomai seno kirpimo, kuris vertina galimybe turėti nors kiek daugiau privatumo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22465: 2013 Spalio 21, 19:19:34 »
is Delfio komentaru sprendziu, kad nelabai tuos duomenis tikrina. Einu issimt pora korteliu Bajoro vardu :bedantis:

Tik adresa primink? :think:
Ne visi tikrina, bet ne visi ir netikrina

:bedantis:  Adresas: Europos pr. 105, III ir II korpusai, 44500 Kaunas. El. paštas: Kauno.gyventojai@vmi.lt. Tel: (8 37) 466 870

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22466: 2013 Spalio 21, 19:22:24 »
:-( :-] su FB tai uzmusei! Cia rimtai yra tokiu gudruciu?
Man dar patinka kai zmones i FB krauna viso turto foto, o isvaziuojant atostogu garsiai pranesa, jog isvyko i kita pasaulio krasta keliom savaitem  (!?)

O siaip pritariu, skaitmeniniam amziuj privatumo vis maziau ir maziau lieka :-/
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 21, 19:25:50 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22467: 2013 Spalio 21, 19:35:16 »
Deja bet del vaiku - faktais kalbu :-/
Del atostogu teisus... Anksciau skambindavo i vietini tikrinti ar namuose nera seiminku, dabar gali FB pasiziureti.
O cypej sedindys is vis gauna visa info kuriuos deka skambink tom mociutem ir pasakas sek.

Zinoma ir tai, kad privatumas tirpsta, niekur nedingsime, taciau vieni gali tam pasiduoti maximaliai akimirksniu, kiti bent kiek prisiziuri.

Galu gale, salia jusu padetas telefonas, nesvarbu kad neskambina, bet pokalbius girdeti vykstancius - vieni juokai. Ka kalbeti apie sekimus, buvimus ir kitas smulkmenas.

Net Skype ir FB parasius komentare zodi "KARTU" ju filtracija "stebi" pokalbi, nes visi kas pamineti salia zodziu "KARTU" "ABU" "MES" ir t.t. susieja su jumis "pazystamo levelio" asmenis. Tad netycine foto su kriminalinio autoriteto veidu kur bus "MES KARTU" ir tokia foto atitinkama prabegom - jau institucijoms prie sekamu zmoniu prijungs ir jus, kaip galimai pazystamus.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22468: 2013 Spalio 21, 21:39:20 »
Reakcija mano pirma kart viena ir kita info nugirdus buvo labai panasi i tavo ;)
Sorry, geriau laikyk tai legendomis, bet jokiu didesniu viesinimu.
Su laiku tai vis tiek kada nors pasieks viesuma, tada bus ir faktai viesi.
As naudojuos ir kortelem ir rasau KARTU, MES ir t.t. taciau karts nuo karto pagalvoji ka rasai, kaip elgiesi. Gal tai ir paranoja kitu nuomone, o gal ir ne...

P.s. nesidomejau daug (tad gal mitas), bet galima nusipirkti viska is FB net ka istrynes iki smulkmenu, tiesa, lyg ir teismas ivyko nes padave FB teisman, kuris lyg ramiai eme ir nurimo  :think:

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22469: 2013 Spalio 21, 21:56:36 »
nieko nesuprantu,Bajoras kuris savo varda pavarde yra parases po nick'u,telefonai parase bei veikla mum pasakoja apie tai kaip mus kazkas stebi)))))))))))))))))))) WTF?!

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22470: 2013 Spalio 21, 22:00:09 »
Na dar vienas irodymas kad ne paranoja man :-]
Bet tai situacijos nekeicia, kad kartais reikia ziuretis ka veikiame, ka darome.
Tad tik tiek to moralo is siu ilgu tekstu :)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22471: 2013 Spalio 21, 23:03:55 »
nieko nesuprantu,Bajoras kuris savo varda pavarde yra parases po nick'u,telefonai parase bei veikla mum pasakoja apie tai kaip mus kazkas stebi)))))))))))))))))))) WTF?!
čia gerai parašei :)
Pas mane viskas oficialu, jokių machinacijų nedarau ir man , ką ta VMI ar kas kitas žiūri matydamas mano Maximos ar kitų kortelių ataskaitas. Pradėjau pirkti pampersus, va ir visas pasikeitimas per metus laiko :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22472: 2013 Spalio 22, 11:08:33 »
Na kadangi Jaunelis cia mane suvarte :bedantis: tai kitas klausimas - ana savaite jau buvo aktyvistu del sio savaitgalio veiklos organizavimo - ar dar kas liko is aktyvistu, nes jau savaites vidurys, laikas pradeti deliotis gaires ;)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22473: 2013 Spalio 22, 11:11:24 »
likt like, bet atsiranda viena nedidele beda del susitikimo, neaisku kada galeciau sestadieni atlekt ( sesija prasidedejo man ) :-{ seip jei bus nustatytas laikas, data, vieta as meginsiu tada sudalyvauti

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22474: 2013 Spalio 22, 12:06:20 »
as irgi dar likes. Siulau:
*Gamtą (mišką)
*27 dieną (todėl, kad tą dieną rodo be lietaus);
*nuo 10 val. pajudeti is kokios nors aiksteles;

Priemonės:
*benzopjuklas;
*kirvis;