Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1624243 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #18650: 2012 Spalio 15, 12:28:19 »
da nu nafig, pastoviai pats prisipisinėji ir dar kitiems aiškini :-] Pasakyčiau, kur eiti, bet mama sakė, kad taip negražu daryti...

P.S. "darbo partijos rinkejai kaip pidiarastai: ju daug,bet nei vieno nepazistu" :-]"

Nelabai cia tinkama vieta tokius pasisakymus cituoti, reiktu gerbti ir kitu pasirinkima, kad ir kiek jis mums kvailai ir neteisingai atrodo.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18651: 2012 Spalio 15, 12:30:42 »
aš tikrai nevadinu gėjais visų kitaip balsavusių, man tik ši žinutė užtikta kitame forume priminė realią situaciją - nežinau nė vieno, kas už tą partiją balsavo iš artimų žmonių, bet surinko jie daug.

Jei ką nors mano postas prieš tai buvęs įžeidė, tikrai atsiprašau, asmeniškai niekam netaikyta. Postą suprasti kaip humorą.

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18652: 2012 Spalio 15, 12:34:02 »
Nelabai cia tinkama vieta tokius pasisakymus cituoti, reiktu gerbti ir kitu pasirinkima, kad ir kiek jis mums kvailai ir neteisingai atrodo.
(y) kaip visada only audi solidus ir teisingas komentaras. bet jau geras video yra apie darbieciu balsu pirkimus is kaliniu (8-)
P.s. "visi lygus, bet yra lygesniu"

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18653: 2012 Spalio 15, 12:39:53 »
As tokiais video visai netikiu, cia gali apie bet kokia partija taip sukurti ir kodel dabar publikuojama, kodel is karto nerode? Man cia daugiau sou primena .

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18654: 2012 Spalio 15, 12:47:10 »
As tokiais video visai netikiu, cia gali apie bet kokia partija taip sukurti ir kodel dabar publikuojama, kodel is karto nerode? Man cia daugiau sou primena .

gali buti turint galvoje tai kad jis yra rugsejo pabaigoj darytas o ne dbr :think:

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18655: 2012 Spalio 15, 12:49:23 »
gali buti turint galvoje tai kad jis yra rugsejo pabaigoj darytas o ne dbr :think:
aš tikrai žinau, kad DP siūlė po 20Lt už balsą :V Nieko tai nepakeis. Bent jau ne Lietuvoje. Bet man baisu, kai politinė partija ateina tokiu būdu į valdžią. Kas bus, kai jie valdys...

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18656: 2012 Spalio 15, 12:50:17 »
man ydomu kaip jus kaunieciai istveriat tokius kamscius, siandien vaziavau pro kauna ir kur yra nuo autostrados nusileidimias y jonavos gatve buvo kamstis iki 9 foto, cia taip visada? kiek jus laiko praleidziate tada kamsciuose?  (z)

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18657: 2012 Spalio 15, 12:51:49 »
man ydomu kaip jus kaunieciai istveriat tokius kamscius, siandien vaziavau pro kauna ir kur yra nuo autostrados nusileidimias y jonavos gatve buvo kamstis iki 9 foto, cia taip visada? kiek jus laiko praleidziate tada kamsciuose?  (z)

nevisada, bet ganetinai daznai (+) kai pripranti tai vis ramiau ziuri i tai ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18658: 2012 Spalio 15, 12:52:43 »
:V nėra Kaune išvis kamščių (-) Nuvažiuokite į Varšuvą, va ten jau yra užuomazgos (+) Kai 10km važiuoji 2 valandas, tai jau šiek tiek nervina :)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18659: 2012 Spalio 15, 12:53:41 »
daug zylu plauku turejo ysudit tokie kamsciai  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18660: 2012 Spalio 15, 12:58:33 »
daug zylu plauku turejo ysudit tokie kamsciai  :D
priprantama (+)
Pirmą kartą nervuojiesi, antrą kartą irgi, visus vėlesnius ramiai lauki, nes supranti, kad nieku nepriskubėsi.

Kaune man net keista, jei kažkur reikia pastovėti porą minučių, tai nemanau, kad tai galima vadinti kamščiais. Kamščiuojasi Kaune tik jei kokia avarija ar remontas rimtas.

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18661: 2012 Spalio 15, 13:26:38 »
jei vietoj 10 min vaziuoji namo 25 tai jau kamstis :)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18662: 2012 Spalio 15, 13:33:31 »

nera kaune jokiu kamsciu. Tai kas vyksta - tikrai ne kamsciai

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18663: 2012 Spalio 15, 13:34:21 »
jei vietoj 10 min vaziuoji namo 25 tai jau kamstis :)
tai čia ne kamštis, o išpindėjimas ;)

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18664: 2012 Spalio 15, 13:35:44 »

avarija ant autostrados buvo uztai ir kamstis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18665: 2012 Spalio 15, 13:42:01 »
darbais o ne zodziais reikia rinkti valdzia.
taciau investuoja milijonais i reklamas, paskui atidirba su dideliais procentais valdzioje sedintys tiem, i ka verslas investavo su rizika.

Kiek Kaunieciams parodyta dokumentu, faktu su parasais kur totaliai apvoge, kiek teismu, FNTT, STT pasieke skundu ir su rezultatu, kiek irodyta kartu kaip apgavo kauna - na ir kas? Spek kas isrinkti? Ogi tie patys. Tad nera cia ka kalbeti.

Gyvenam toliau. Niekas nepasikeis, bet dziugu kad zmones dirbs toliau, nebent uzlenks uz viesinimus.

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18666: 2012 Spalio 15, 14:14:28 »
O Hitachi dar pries rezultatus sake kad gerbs lietuvos pilieciu valia :think:
"Vienas iš „Hitachi“ vadovų Masaharu Hanyu rugsėjį Vilniuje žurnalistams sakė, jog kompanija gerbs ir vykdys referendumo dėl naujos AE rezultatus."

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 15, 14:16:12 sukūrė baggio_r »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18667: 2012 Spalio 15, 14:20:07 »
Pirmadienį Latvijos gynybos ministras Artis Pabrikas referendumo baigtį dėl atominės elektrinės statybos Lietuvoje prilygino Rusijos pergalei.

Mane jau i isterija varo ta rusofobija, biski kas rusas itaka daro, atrodo ta lietuva tokia pasaulio bamba , kad nuo jos priklausys viso pasaulio itakos zonos.Nenori zmogus elektrines, tai matai rusu nori. Uztat amerikai gatavi i subine sulysti, idomu koks kipisas butu jeigu rusu saugumo kalejima lietuvoje surastu, tur but su traktoriais sulygintu net nesiaiskine.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18668: 2012 Spalio 15, 14:23:01 »
Kartais Lietuvių tauta primena moteris, tas tikrasias šviesias moteris, kurios myli ausimis, tiki ką mato, o vienintelė specialybė čiulpti (vieni iš kitų) ir verkti.

Galima interpretuoti tai labai įvairiai, bet esmės nekeičia.

Neprisijungęs mitsas

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18669: 2012 Spalio 15, 14:34:06 »
ir as nenoriu nieko izeisti bet kazkaip man keista kaip zmones nesusimaste, jog pries tai buvusi darbo partija cia viska ir padare. Puiki iliustracija viso sito butu taip: nusiperkame buta kuriame pilna sudo likusio nuo ankstesnio savininko, kuri turime iskopti ir visi kaimynai(dauguma LT pilieciu) galvos kad tai tu zmoniu kurie ir nusipirko ta buta ir kopia suda, nors istikruju tas sudas buvo padarytas pries tai buvusiu :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18670: 2012 Spalio 15, 14:45:04 »
Cia ta pati situacija: kai vienas trauke godų pypkės dūmą ir kirviu į dugną LT švaistydamas varė (tik to dar niekas nematė) kitam atėjus į jo vietą susidūrė su realybę, o ne pateikinėta pypkoriaus iliuzija. Kaltas realistas lieka.
Aš to nesuprantu tiesiog.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18295
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18671: 2012 Spalio 15, 14:46:25 »
tokia smulkmena, kad rusų žiniasklaidoj jau prieš referendumą buvo paskelbti rezultatai, turbūt nieko nestebina :) kita vertus, rusofobija ne tuščiai, matyt, atsiranda, ar neteko pastebėti masinio Skandinavijos šalių ginklavimosi, cituoju "dėl didėjančios Rusijos grėsmės"?
kurios čia ginkluojasi?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18672: 2012 Spalio 15, 15:07:36 »
http://www.veidas.lt/rusijos-gresmes-akivaizdoje-siaures-salys-skubiai-ginkluojasi

Jeigu vsokiom tokiom pisulkom tiketi, tai jau senai laikas lekti i kiema bunkerius kastis.O jeigu visa sita situacija apversti kitu kampu, nato plecia savo itaka, rusams nieko nelieka kaip tik ginkluotis ir atsakyti tuo paciu, bet ne amerikonas juk dievas jis taip nedarys, jie tik azijos salis del naftos dusina, o tookia pabaisa kaip rusija is neturejimo ka veikti ruosiasi visus uzkariauti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18673: 2012 Spalio 15, 15:26:20 »
na, tokių pisulkų ir filmukų yra ne viena, tai jom visom netikėti?
na, bet rusofilo niekaip neperkalbėsiu, tai čia tuščiai stengiuosi. Aš verčiau pabūsiu atsargus šitoj vietoj, nes mes kaip ir žinom savo kailiu, kad rusas nelabai prognozuojamas.

As jau tau sakiau, joks as rusofilas  :-], tik skirtingai nuo jusu daugumos ziurinciu i juos kaip i kosmara, nors ten net nebuve ir visa informacija tik is laikrasciu ir TV, man yra teke ten ir gyventi, vazineti po ja visa, prekiauti su jais ir as turiu gan tvirta nuomone apie juos. Kad mes nuo ju taip lengvai sugebejome atsiskirti ir neduok dieve ten atgal sugryzti, tai faktas, bet kokia cia vyksta demagogija ju atzvilgiu tai  :facepalm: Jeigu kai kurie valdzios vyrai galvotu placiau, suprastu , kad kaiminysteje mes turime ne tik priesa, o labai didele beveik neuzpildoma rinka, i kuria ilysti bando visas pasaulis.Kad mes galejome buti tik tranzitine salimi rusu dujoms ir tik pelna is to gauti nieko neinvestuojant irgi faktas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18674: 2012 Spalio 15, 15:49:01 »
buvo ką tik rusai 10 sekundžių serverį užlaužę, gerai, kad atsilaikėm  :bandit: :-]

Butu rusai, butumet neatsilaike  :-]