Bajorai, del norges tai tikrai stipriai klysti. Kalbu nes mano sesuo su seima ten gyvena jau metus. Pries tai gyveno lt ir abu dirbo, turi buta nusipirke be paskolos lt, abu gavo tikrai ne minimumus o bent dvigubai daugiau ir sunkiai jiems cia buvo nors jokios paskolos moket nereikejo o tik savo ir vaiko reikmes plius mokesciai. Isvare i norge ir kolkas dirba tik vienas vyras kuris kalbos nemoka tai aisku kad ir uzdirba norges minimuma arba arti to, nuomojasi nama, nusipirko auto, kasdiena sesuo su vaiku kazkur keliauja ir kazka veikia nes ten yra ziauriai daug tokiu vietu kaip uzimtumo centrai, dienos darzeliai ir tt, valgo gerai ir dar lieka juodai dienai
P.s. ar kartais ne Marius iesko darbuotojo prie baldu?
Marius
O čia bendri pažystami?
O apie norgę galima ilgai diskutuoti, aš joje tik kartais apsilankau, bet yra žmogus, kuris 8 metai ten gyvena, atėjo basas, plikas ir jaunas, šiai dienai ne vieną įmonę turi, namus stato naujus nuo akmens iki rakto. Tad su virtuvę ir šiek tiek supažindintas esu.
Bet kaip ir minėjau, aš visais savo postais tenoriu pasakyti - kad nelabai galima lyginti pakankamai skirtingų šalių. Tik tiek