Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1477047 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #16425: 2012 Vasario 09, 09:38:15 »
Aš niekur nepasakiau kad Bratka šveičia logotipus, nieko ir neužsipuoliau, tik yra faktas, man jis įdomus, apie tai ir kalbame ;)
Rimtų firmų logas dedamas ne ant bet ko, juolab gerą vardą užtarnauti nėra lengvas ir pigus kelias. Jei partija ne tokios geros kokybės pasitaikytų, aš savo įmonės logo nedėčiau, bet parduodamas sakyčiau kad tai tas pats. Taip pat nedėčiau ant broko partijos, nors gaminta ten pat - viskas tik tam kad vardo nesusigadint.

Toje pačioje elektronikos srityje yra brokuotos prekės, kitaip sakant "refurbished" kuris į rinką parduoda visiškai kaip naujus (arba perkomplektuoja kaip naujus) ir jie pigiau 20-50%, bet logo nenuskuto ir žinai kas gavosi? Ogi prisipirko tokios šalys kaip Lietuva krūvom, parduoda kaip gerus (aišku normaliom rinkos kainom, nors pirko gerokai pigiau) ir dabar gaunasi tokia situacija, kad labai rimto ir garsaus gamintojo brendas genda ~30-60% visos auksciausios klases to gamintojo produkcijos. Vat tau ir rezultatas kai gero daikto logo nenutrini >> vardo pasitikejimas nesveikai krenta (n)

P.s. visą aš tai drąsiai ir viešai pasakoju, nes esu nepriklausomas nuo nei vieno pardavėjo, bet dabar pats įsivaizduok, ką ir kaip aš prikabinčiau makaronų, kai ką nutylėčiau ir padailinčiau šioje istorijoje, jei aš prekiaučiau tik jų produkciją ir būčiau nuo to brendo priklausomas... Patikėk kaip visa šita istorija kitaip skambėtų :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 09, 09:49:59 sukūrė Bajoras »