Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 1558551 kartus)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #11125: 2011 Kovo 02, 11:10:26 »
Kaina su LT garantija, PVM ir t.t.t.t., ne apie UK ar E-bay kalbėjau.
Tiesa, pateikta mažmeninė rekomenduojama kaina ;)

Dėl įrangų, sutinku su Arviu, būna situacijų kai ne vienas važiuoji ir paskambina ne tas kas reikia, bet tada yra Tado pasiūlytas būdas - perjungi į telefoną.
Žodžiu eilė pasiteisinimų ir prisikabinimų galima... Juk galima ir ant šniūro pasirišti ausinę, bus tos laisvos rankos :D
arba galima tiesiog telefe isijungt garsiakalbi, ir kai kalbi paciam garsiau rekt, ir prasyt, kad pasnekovas garsiau rektu :D tada nereiks jokiu laisvu ranku :D
O seip juokas juokais bet naujesnes Nokia kur turi stereo garsiakalbius puikiai susikalbu telefona numetes ant paneles ir ijungias isorinius garsiakalbius garso uztenka, kiek klausiau mane girdejo patenkinamai.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11126: 2011 Kovo 02, 11:11:31 »
beje kas cia postu skaiciu su kirviu man kapoja... kazkaip niekad nekreipdavau demesio, bet vakar uzstrigo, kad buvo ~600 daugiau :D

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11127: 2011 Kovo 02, 11:38:42 »
kodel nedarot forumo privatesnio? ta prasme neregistruotiems vartotojams daugiau apribojimu
O kur ta riba kiek privatesnio? Jie mato tik dali forumo, o daryti is vis nieko negali :D
zinau kad tik dali, bet dar garazu galetu nematyti :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11128: 2011 Kovo 02, 12:01:21 »
o kodel tau taip skauda det tu garazu?  jei kazka nuo kazko slepi ar nenori, kad kazkas kazka matytu, tai nesikurk isvis to garazo... o dabar nori, kad ir matytu jonas, bet kad nematytu antanas.. o jei prisiregistruos, tai bus jau ok...idomiai tu cia... jei kas nores nupust ta tavo aude, manau nepasivargins per kelias minutes prisiregistruot ;)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11129: 2011 Kovo 02, 12:03:24 »
o kodel tau taip skauda det tu garazu?  jei kazka nuo kazko slepi ar nenori, kad kazkas kazka matytu, tai nesikurk isvis to garazo... o dabar nori, kad ir matytu jonas, bet kad nematytu antanas.. o jei prisiregistruos, tai bus jau ok...idomiai tu cia... jei kas nores nupust ta tavo aude, manau nepasivargins per kelias minutes prisiregistruot ;)
:DD ne tik siaip man toks klausimas kilo, nes pvz kaip varciau kitu auto forumus tai kazkaip zymiai didesni apribojimai uzmesti. :-]

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11130: 2011 Kovo 02, 12:10:43 »
http://www.4x4forum.lt/ pvz sitas forumas... jei nesi prisiregistraves, tai veikia tik pirmos trys temos, o visa kita uzdrausta. ir pvz kai as norejau prisiregistruot, nes reikejo man kelis atsakymus rast, teko laukt ilgai, kol patvirtins mano naryste... nekalbu apie minutes ar valandas... teko luktelt ~ menesi laiko, gal ten sistemos bugas buvo, bet bandziau kelis kartus skitingais vartotojais registruotis, bet nieko.. nu vienzo. tokiu atveju atejus tik pasiziuret kazkokios informacijos manau yra apsurdas, toks ribojimas.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11131: 2011 Kovo 02, 12:33:50 »
jei kam įdomi mano nuomonė, tai aš asmeniškai nuoširdžiai nekenčiu tų forumų, kur paieškos varikliai indeksuoja ieškoma temą, o norėdamas tu ją pamatyt, turi registruotis. Arba pvz nori attachmentą pamatyt - turi registruotis. Kokia prasmė iš to, jei turėsi daugiau userių, kurie bus priversti registruotis dėl tavo naivios minties, kad tu juos taip priviliosi, ir tavęs jie nekęs ? :) mano nuomone, niekas iš to nelaimi.
Kadangi internete siuo metu informacijos pasirinkimas labai platus tai dazniausiai net nesigilini kas ten parasyta, matau kad praso registruotis isjungiu einu i sekanti ir viskas.Retai labai tenka sugryzti tik todel kad tik tame puslapyje buvo ta informacija.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11132: 2011 Kovo 02, 13:11:17 »
na matai, kas liecia 4x4 foruma, tai realiai lietuvoj jis yra vienintelis normalus ir tikrai rimtas tos srities forumas...

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11134: 2011 Kovo 02, 18:42:18 »
Sitas weiksmas man nepatinka jau dabar (-)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11135: 2011 Kovo 02, 18:51:25 »
sveiki gal kas kaune is jusu nuomoja koki garaza ?!? arba zinot kur koki su duobe kas nuomuoja? :)

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11136: 2011 Kovo 02, 22:18:13 »
jei kam įdomi mano nuomonė, tai aš asmeniškai nuoširdžiai nekenčiu tų forumų, kur paieškos varikliai indeksuoja ieškoma temą, o norėdamas tu ją pamatyt, turi registruotis. Arba pvz nori attachmentą pamatyt - turi registruotis. Kokia prasmė iš to, jei turėsi daugiau userių, kurie bus priversti registruotis dėl tavo naivios minties, kad tu juos taip priviliosi, ir tavęs jie nekęs ? :) mano nuomone, niekas iš to nelaimi.
Kadangi internete siuo metu informacijos pasirinkimas labai platus tai dazniausiai net nesigilini kas ten parasyta, matau kad praso registruotis isjungiu einu i sekanti ir viskas.Retai labai tenka sugryzti tik todel kad tik tame puslapyje buvo ta informacija.

Pas mane tas pats ieskodamas It sprendimu kuriu nezinau, pamates kad registracija net nesuku galvos..;]

Neprisijungęs armarius

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11137: 2011 Kovo 03, 13:01:02 »
Mazas patarimas kolegos: vakar apturejau karcios patirties, del pareiguno papirkimo uz KET pazeidima, kiek zinau papuoliau ne as vienas, taigi vairuokit atsakingai, o jei jau papulsit tartis nepatariu.

Neprisijungęs mazhylis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11138: 2011 Kovo 03, 13:04:31 »
Na manau atejo laikas kai viska pradeda spausti:)

Neprisijungęs mazhylis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11139: 2011 Kovo 03, 13:04:48 »
Mazas patarimas kolegos: vakar apturejau karcios patirties, del pareiguno papirkimo uz KET pazeidima, kiek zinau papuoliau ne as vienas, taigi vairuokit atsakingai, o jei jau papulsit tartis nepatariu.

Kokia atsakomybe?:]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11140: 2011 Kovo 03, 13:25:14 »
Cia loterija + bendravimas. Bet kysininku jie turi "atnesti" - tad tau nepasiseke ;)

Neprisijungęs armarius

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11141: 2011 Kovo 03, 13:39:01 »

Kokia atsakomybe?:]
Dar nezinau, kovo 8d. teismas.. Dabar jau po laiko pagalvojus pinigai ne taip ir svarbu, bet tas teistumas tai... Zodziu pamokele gera kaip uz posukio signalo nerodyma, tikiuosi kas nors pasimokys is svetimu klaidu ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11142: 2011 Kovo 03, 14:27:29 »
tikiuos, kad daug kas pasimokys is kitu ar savu klaidu ir nevazines gatvem, kaip kolukietis po arima, kai bbz kur jis suks, ka jis darys ir kaip jis vaziuos ;) senai reikejo tokiu baudeliu uz nagla vazinejima...

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11143: 2011 Kovo 03, 14:38:39 »
kiek dabar uz kleva bauda? :D

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11144: 2011 Kovo 03, 14:39:17 »
tai kiek siulei mentams, kad db teismas bus?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11145: 2011 Kovo 03, 15:15:02 »
Per mažai arba per naglai :D

Neprisijungęs fishmonger

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11146: 2011 Kovo 03, 15:52:31 »
Rekomenduokit kokią parduotuvę VAG dalių Kaune. Nes nežinau kur važiuot. Kokiam Eolte ar Jutoj rasčiau dalis, bet man atrodo kad tei ne iš pigesnių detalių parduotuvių.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11147: 2011 Kovo 03, 16:07:28 »
Rekomenduokit kokią parduotuvę VAG dalių Kaune. Nes nežinau kur važiuot. Kokiam Eolte ar Jutoj rasčiau dalis, bet man atrodo kad tei ne iš pigesnių detalių parduotuvių.
jeigu reikia tiesiog pigiu vaziuok i turgu, nors is kitos puses nei pinigu nei dalies. O seip visos parduotuves turiu visokiu daliu reikia pagal gamintoja ir detales kokybe rinktis. Pirma turi zinoti ko nori o tada ieskoti parduotuviu

Neprisijungęs fishmonger

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11148: 2011 Kovo 03, 16:19:08 »
jeigu reikia tiesiog pigiu vaziuok i turgu, nors is kitos puses nei pinigu nei dalies. O seip visos parduotuves turiu visokiu daliu reikia pagal gamintoja ir detales kokybe rinktis. Pirma turi zinoti ko nori o tada ieskoti parduotuviu
Bet vienose parduotuvėse ta pati dalis kainuoja brangiau nei kitose. Ir man atrodo kad Juta ir Eoltas yra iš tų kur kainuoja brangiau. Pataisykit jei klystu.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11149: 2011 Kovo 03, 17:07:09 »
visi normalus pardavejai daro ta pati. Vienas dalis parduoda pigiau o kitas kurios lygiagreciai gali buti reikalingos brangiai(motyvuojant tuo kad nereikia vaziuoti i kita parduotuve ir t.t). Reikia zinoti tiksliai ko nori tada gal padetume ir pasakytume kainas kas kur kaip.