Na jokio skirtumo ar tai linux ar win, man reikia kad kas parasyta tas ir veiktu, o ne stebuklai darytusi. Kas prase open office padaryti "save" mygtuka nepaspaspaudziama jeigu nepadarei jokios operacijos, o gal as noriu isitikinti kad viskas issaugota ir megstu spausti 10 kartu
vat taip.
Man patinka valdomi ir pastovus procesai, vat windows niekados niekados nepadaro to pacio.
pvz atsisiunciau sena gera nfs porsche, ir vienoje trasoje ties ta pacia vieta nuluzta, kad nenuluztu ieinu i meniu ten per kelis punktus pasivaikscioju ir vaziuoju toliau, viskas neluzta.( iki sekancios "slaptos luzimo vietos kuri kaip taisykle dazniausia buna kazkur tais prie finiso
) Kas cia do stebuklai m ?
ten ne stebuklas,o ten turbut ivyko automatinis issaugojimas, jei gerai tave supratau. Ir ta automatini issaugojima turi ir Microsoft'o gaminys ir kaip as drystu spet, tas "netyciukas" issaugojimas nelaiku nepasitaike unt microsofto gaminio, nes butu ivyke lygiai tas pats kaip ir ant OpenOffiso.
Del zaidimo... o tu esi garantuotas, kad tai del Windows pakinba zaidimas ? Iskart viska nurasai ant windows ?
Beja, su Linux gali but lygiai tas pats.
as nei uz Windows, nei uz Linux. Gyvenau as ilgai su Linux, zaidziau visokiom komandom. Pamenu dar seniai seniai, kai linux grafines terpes nebuvo taip istobulintos kaip dabar, kiek vargo buvo kol sugebejau paleist tinkamai grafine terpe, poto dar ilgai knisausi kol apsikrtai paleidau tinkamai vaizdo plokstes GPU ir .t.t. t.. Pamenu tai pirmas linux'o distribucija tai buvo Mandrake pas mane isbandyta. Ten viskas paprasta. Poto dar buvo Debian'o distribucija, poto buvo linksmiausi "gentoo". Va ten tai reikalas, kai visa instalecija reikia surasyt rankytemis. Ir galiauisiai sedziu sian su Windows ir labai juo patenkints savo poreikiams.
Nemanau, kai visur aplinkui Windows, reikia apsikraut bereikalingai save problemomis. Ir kai tai atnes kazkoki dokumenta ir tiesiog paprasys - Tadai, atspauzding man prasau spalvotu lazeriiniu printriu si dokumenta. Nu tai tikriausiai paimsi ta dokumenta, atsidarysi ji su linuxo OpenOffisu ir ten viskas bus iskraipyta, stiliai, grafines linijos del galimo nesuderamumo su Microsofto word'o, kur man jau nnnn kartu taip buvo 
Jei butu Lietuvoj bent kas 3-tas su Linux'u tada kas kita. Suprantu imones, kai yra aktuolu nemoket kosminiu saibiu Microsoftui
bet ir tai kazin ar tokiu imoniu yra dauk 
O linuxui nereikia moket uz supporta ?

isvis linux'as tik servam, paprastam kompe paprastam vartotojui, jie yra visiskai nereikalingi