Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno Audi klubo bendruomenės dalyviai (prisistatymo tema)  (Skaityta 8647 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Oho kokia idomi tema :) tik senbuviu cia mazai matau nes turbut ir taip kiekvienas apie kiekviena viska zinom))))

Na ka let's go :D Mano vardas Kirilas,bet nuo tolimu mokyklos laiku mane visada vadino Jauneliu nes buvau antras ar trecias jauniausias visoi laidoi,11 kl man buvo 16 kai kiti jau turejo teises ir masinas..esu rusakalbis gimes ir uzauges Prienuose,pabaiges prienu Ziburio gimnazija ir sekmingai islekes is arkliavagyno i Kauna tik sukakus 18

Ten pat gaves teises ir nusipirkes pirmaja audi radau audi kluba,manau tai buvo tolimieji 2006-ieji,Bajoro ka tik perdazytas kupas,Pirmas berods kauno gm'as,daina "kasiakas" ir t.t :D

Kaip siai dienai pamenu savo pirma meet'a,nieko nepazinojau,kaune draugu neturejau ir net i ta pati GM'a buvau atlekes vienas..:) sakau del to jog kiti bijo i meet'a atvaryti patis..
Vienzo isgyvenau tuos auksinius AK laikus kai buvom viena komanda,jauni,laisvi ir nepriklausomi..dziaugiuos isgyvenes visa tai,mes neturejom pinigines priklausomybes,niekas niekam nieko nebuvo skolingas,bendravom am kad bendraut,be kazkokiu pasaliniu tikslu ir interesu...tai ivyksta karta gyvenime ir nebesikartoja..ne tas amzius,nebe tie pomegiai bei poziuriai,bet atsiminimai manau yra beverciai...taip pat tolimais 2009-ais as isvariau i Graikija nes su sia salim buvo susije visa mano vaikyste,kai prasidejo sunkoki laikai lietuvoi kaip ir daugelis nusprendziau padaryt dingau...db jau 4 metai cia ir mano audi LT numeriai,nuo kazko atitolou,su kazkuom palaikau rysius,bet manau tai kas BUVO pamirst neimanoma...

Turiu savo bara cia,jame ir dirbu + kazkiek turizme,viskas yra,nieko netruksta,bet tokios chebros uzsieni neberasi...:)

visiem peace :H