Na trumpai papasakosiu apie save.
Sveiki, esu Paulius Giriūnas. Gimiau Vilniuje, bet visą savo gyvenimą iki šiol praleidau Rokiškyje. Jau antrus metus gyvenu Kaune. Čia studijuoju ASU universitete antrame kurse žemės ūkio mechanikos inžineriją. Labai jau suktas pavadinimas bet esmė stojant buvo mechanika.
Kadangi mechanikos specialybių studijų galima rasti daug maž visuose universitetuose, bet visada mintys sukosi apie Kauno universitetus. Kadangi mūsų šeima verčiasi žemės ūkiu todėl ir pasirinkau ASU. Kaip jau tikriausiai supratote dažniau tenka susidurt su traktorių ir kitos technikos reikaliukais, nei su automobilių. O maniškis automobilis yra AUDI A3 '98 81kw. Toji pirmoji mano uždirbtoji mašinytė.
Tad vien jau tai, kad audinė yra mano pirmoji mus sieja nepaprastas ryšys.
) Ją nusipirkau prieš pusantrų metų panašiai. Taigi susidūręs su pirmaisiais audinės kaprizais internete pradėjau ieškoti sprendimo būdų ir taip suradau audi klubą. Aišku iš pradžių tik skaitydavau įvairiausius kitų klubo narių pasisakymus, bet paskui pradėjau ir pats klausinėti, bei domėtis.
Na savo šeimos kol kas dar nesukūriau, bet planai jau rezgami.
Laisvalaikį tai mėgstu leist aktyviai. Jau trejus metus dažnai žiemomis aplankau Latviją ir jos siūlomas slidinėjimo trasas. O taip pat neatsisakau ir pakeliaut. Nors aišku ne visos kelionės būna su automobiliu.
Tai tokia ta trumpa mano gyvenimo istorija.