Na man su TA bedu kol kas tfiu tfiu tfiu nebuvo....
Rugseji dar vazinejau su mazda efke (2 metai tuo metu ji jau pas mane buvo), ir nusprendziau parduoti, bet pamaniau dar pries reiketu technikine pravaryt, gal greiciau parduosiu. Nuvaziavau i Chemijos pr. tai viskas idealu buvo iki tol , kol priejom iki sviesu... buvo xenon... paprase ijungt trumpas, ijungiau, jis iskart pradejo pusrtyt galva, kad tipo negerai, islipau is auto, ir priejau ir jis man sako, negalima tokiu lempu naudot , o as sakau , ane? negali but, ir policijia stabdydama niekada nieko nesake. nu jis pasilenke prie lempu ir pradejo jas "glostyt"
uzraso turbut ant lempu ieskojo. o as jam porinau toliau : nu tai matot, lempas gi sureguliavau, nuolat patikrinu, juo labiau lesines, vaziuojant i ikalne visada nuleidziu jas, kad neakint ir t.t. jis mane pasivede i sona, ir klausia ar siaip patenkintas ar ne ? nu tai sakau jo, nes senos labai silpnai sviesdavo... klause is kur ir uz kiek gavau
tai papasakojau as jam viska , tada jis man pradejo guostis kaip jam nepasiseke kai i savo auto dejo xenon.. nu bet galu gale jis man sako, jei ka , xenonus isidejai po tech apziuros , ir praleido , "pasipyragavimui tikrai nedaviau nei jokio daukanto ar maironio " (cia kazkas labai graziai is forumieciu issireiske
)
Na o spali nusipirkau C4/A6 is turgaus, gavau numerius ir tiesiai i chemijos pr galvoju nuleksiu, bandysiu praeit. pakelyje sustojau degalinej, paziuret ar lempos bent sviecia, viskas buvo ok, tik gabarita viena pasikeist reikejo.
nulekiau iki chemijos pr. ir praejau. TA darbuotojas pasikviete parodyt masinos apacia pavardino pora trukumu ir sake kad ju nezymes , tad praleido tik rekomendavo susitvarkyt. Tai tiek...
Ir aplamai mano nuomone, TA turetu buti aktuali labiau paciam vairuotoju i , o ne kazkokiam meistrui TA darbuotojui , (aisku kad nenoretu pasipiniguoti), nes juk eksplotuojam auto priemone mes patys tad ir saugumas turetu buti mums svarbiau ..