Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vairuotojų protesto akcija  (Skaityta 143968 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Vairuotojų protesto akcija
« Atsakymas #800: 2010 Balandžio 27, 15:30:52 »
kaip? :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #801: 2010 Balandžio 27, 15:32:25 »
http://www.apklausa.lt/f/kuro-kainos-akcija-kuro-kaina-naudojimas-sx7nq2f/answers

Per ~2savaites pilanciu is kitos salies kura padaugejo nuo 13% iki 23%

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #802: 2010 Balandžio 27, 15:45:28 »
kaip? :D
hmm o pvz pačios žiniasklaidos pagalba mmm :??

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #803: 2010 Balandžio 27, 15:48:53 »
Kažkas kalbėjo apie tam tikrų degalinių ignoravimą... Labai gaila, bet visad piluosi statoile, kitaip sakant automate 123, kuris man labai patogioj vietoj, ir kadangi turiu statoi kortelę ten gaunasi pigiausiai lyginant su kitom degalinėm (nestės nuolaidos neturiu, iš užsienio negaunu). Bet vardan akcijos galima pakeisti įpročius

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #805: 2010 Balandžio 27, 17:22:40 »
Geras reportažas, tik aišku, valdžiai į tai nusispjaut...

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #806: 2010 Balandžio 27, 17:39:21 »
na bet gerai kalba apie benzina apie dyzelina o ko apie dujas jie tyli mmmm????? o ten klaustuku gan daug esa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #807: 2010 Balandžio 27, 17:40:37 »
Nespėjo matyt į laiko limitą įtilpt :D o tos dujos išvis yra kaip atlieka perdirbant naftą, tai dar ir iš to pelnosi :) pamenu dar kai mažas buvau, tai degino dujas dieną naktį kaip nereikalingą daiktą. O dabar apmokestino iki 2lt su centais  :D

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #808: 2010 Balandžio 27, 17:49:06 »
Nespėjo matyt į laiko limitą įtilpt :D o tos dujos išvis yra kaip atlieka perdirbant naftą, tai dar ir iš to pelnosi :) pamenu dar kai mažas buvau, tai degino dujas dieną naktį kaip nereikalingą daiktą. O dabar apmokestino iki 2lt su centais  :D
va va butent ir dar kokia kaina ziauri  :-{ :-{ :-{

Neprisijungęs zokniskis

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #809: 2010 Balandžio 27, 18:17:38 »
joo.blyn,dujos didmeninej prekyboj pinga,o mazmeninej brangsta ir niekas negali paaiskinti kodel :-{

Neprisijungęs vilionsas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #810: 2010 Balandžio 27, 18:19:44 »
Įdomūs faktai

" OPEC atlikto ekonominio tyrimo metu buvo nustatyta, jog jei visi Amerikos gyventojai vieną dieną per savaitę vaikščiotų pėsčiomis, o ne važiuotų, dėl sumažėjusios paklausos pasaulinės naftos kainos nukristų iki maždaug 10-12,45 $ už barelį."

Parašytas faktas prieš pusantrų metų :)

Neprisijungęs Indiva

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #811: 2010 Balandžio 27, 18:21:01 »
tai nors ties kazkuria mintim jau apsistojom?  ?!?

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #812: 2010 Balandžio 27, 20:06:16 »
katik per balticum zinias parode akcijos reportaza pakartotinai, Alberta, ir minejo kad si savaitgali akcija bus kartojama tik nezinia kokia forma.

Neprisijungęs jaroslavas

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #813: 2010 Balandžio 27, 20:06:37 »
Bajorai, blin davai kaip vadas apsispresk, taip negalima kaip vyksta dabar - liko pora dienu ir niekas nieko nežino....taip nedaroma, bus pravalas. Pvz dėl tavo neapsisprendimo (taip taip nes žmonės minčiu daug surašė bet problema kad viršininkas neapsisprendė) aš neplanuoju dalyvauti, savaitgalis jau užimtas, nes tokius dalykus reikia prieš savaitė minimum nuspresti. Jei tau sunku sakyk - gali man permesti, ar savo klubėčiams.
Ir straipsniai jau prasidėjo - bus akcija bet niekas nežino kaip ir kokia...nonsensas. Dėl tokio nežinojimo negaliu nieko paskyti laikrasčiams, o jie nespės atspausdinti. Nespėji - paskirstyk darbus kitiems

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #814: 2010 Balandžio 27, 20:22:47 »
o tos dujos išvis yra kaip atlieka perdirbant naftą, tai dar ir iš to pelnosi :) pamenu dar kai mažas buvau, tai degino dujas dieną naktį kaip nereikalingą daiktą. O dabar apmokestino iki 2lt su centais  :D
Nepyk, psycho, bet čia tai briedas :D

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #815: 2010 Balandžio 27, 20:26:14 »
Bajorai, blin davai kaip vadas apsispresk, taip negalima kaip vyksta dabar - liko pora dienu ir niekas nieko nežino....taip nedaroma, bus pravalas. Pvz dėl tavo neapsisprendimo (taip taip nes žmonės minčiu daug surašė bet problema kad viršininkas neapsisprendė) aš neplanuoju dalyvauti, savaitgalis jau užimtas, nes tokius dalykus reikia prieš savaitė minimum nuspresti. Jei tau sunku sakyk - gali man permesti, ar savo klubėčiams.
Ir straipsniai jau prasidėjo - bus akcija bet niekas nežino kaip ir kokia...nonsensas. Dėl tokio nežinojimo negaliu nieko paskyti laikrasčiams, o jie nespės atspausdinti. Nespėji - paskirstyk darbus kitiems
as neplanauoju dalyvauti :?
dar vienas lt bruozas jei tau bus svarbu tu dalyvausi ten atsaukdamas visus savo planus bet tik ne lt taip gali buti pas mus mat reik pries sav pranesti o gal dar asm pakvietima atsiusti turetu bajoras?
ko ant ryckos sedet lai siulykit normaliu minciu idejo o ne tas pats per ta paty mano dvi ar trys mintys buvo isdestytos ir kai kures as asm vykdau  :)
geriausiai kaip sako lai kiti uz mane padaro o as is sono paziuresiu ar bus kas ar ne

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #816: 2010 Balandžio 27, 20:27:38 »
o tos dujos išvis yra kaip atlieka perdirbant naftą, tai dar ir iš to pelnosi :) pamenu dar kai mažas buvau, tai degino dujas dieną naktį kaip nereikalingą daiktą. O dabar apmokestino iki 2lt su centais  :D
deja tai ne briedas o tikra tiesa kaskada dujos nieko vertos buvo nes tai esa atliekos :)
o atliekas zinome visi kur deti  :D

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #817: 2010 Balandžio 27, 20:37:25 »
deja tai ne briedas o tikra tiesa kaskada dujos nieko vertos buvo nes tai esa atliekos :)
tais laikais benzas po 4 kap kainavo ir neišnaudojus "normų" būdavo į griovius pilamas. Tai įsivaizduok požiūrį į dujas. :D

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #818: 2010 Balandžio 27, 20:48:11 »
tais laikais benzas po 4 kap kainavo ir neišnaudojus "normų" būdavo į griovius pilamas. Tai įsivaizduok požiūrį į dujas. :D
idomumo delei kazin mazeikiu nafta kaip skaiciuja benzino savikaina :?
nes seip gaunami pinigai uz dujas turetu ir kaip piginti banzino savikaina  :)

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #819: 2010 Balandžio 27, 21:21:59 »
na va del kainu benzo galim pamirsti kubilius del oro geresnio mums dar pakels kainukes tada bus nuotaikos geresnes ir ekonomika atsigaus 

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #820: 2010 Balandžio 27, 21:27:00 »
perskaicius zodzius buferis donorystei, kilo ideja, bet gal jau velu (nespesim pasidaryti), padarius tokias kartoninias masinas (kaip pareigunu buna keliuose) ir eiti prie seimo, ar kur, mol nera kuro nera ir masinu tikru, nu kazkas tokio.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #821: 2010 Balandžio 27, 21:30:19 »
perskaicius zodzius buferis donorystei, kilo ideja, bet gal jau velu (nespesim pasidaryti), padarius tokias kartoninias masinas (kaip pareigunu buna keliuose) ir eiti prie seimo, ar kur, mol nera kuro nera ir masinu tikru, nu kazkas tokio.

nebloga mintis, bent man tokia kabliuojanti atrodo (y) prie kiekvieno mašinos keliese ir taip vos ne kaip baltijos kelią imituot galėsim  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #822: 2010 Balandžio 27, 21:36:57 »
AS DAR KARTA SAKAU: NESPEJU, NESPEJU ir dar karta NESPEJU.
As neesu apsiemes ar isipareigojes vykdyti, organizuoti ir kitaip koordinuoti sia akcija, as esu dalyvis. Kartoju: DALYVIS.
Yra ~20 auto klubu, tukstanciai forumieciu, simtai realiu auto vadylu ir dalyviu. Kodel cia i mane ziurit lyg esu jums isipareigojes.
Pries dvi savaites prasiau minciu, ideju. Ju nera - taip ir pasakyta zurnalistams, kad nera tikslaus plano.
 Turit minciu akcijos formai? Idemiai klausau ir as jusu ir mes visi jusu klausom.
As ne darbu vykdytojas kad juos skirstyciau, as ne organizatorius. Jei darom - darom kartu. Tai jau esu sakes ne karta. Pasikartosiu - arba kartu, arba nera reikalo ko testi.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #823: 2010 Balandžio 27, 21:46:12 »
Na kad klaipėdoj nelabai gausiai, bet už tai vieningai sprendėm kokias deglines imsim. Žodžiu esmė tokia, kad tik solidarume ir tarpusavio diskutavime galime prieiti vieningos nuomonės. Jei pvz man kas tinkamo atrodo, aš pasakau, o kiti tyli. Tad sunku ką už visus būtų nuspręsti.  Èia visiem reikia, juk dėl mūsų pačių viską darome, o ne vien mes dėl jūsų :)

Neprisijungęs jaroslavas

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #824: 2010 Balandžio 27, 21:48:03 »
palauk, palauk - o kas atsakinėja žiniasklaidai? Mes? ar Bajoras? vadas turi buti, bent idėjinis. Jei jo nera - tai š..gaunasi. Kol kas mato tik tave. Jei nespėji - duok kitam, surask. geriau tada nepradėti. Kol kas tik tavo nuomonė kad idėju nėra. Kažkaip kiti siulo ir yra vertingu. O prieš trys dienas sakyti žiniasklaidai kad nežinom - brėdas ir juokas. Kam tada reikėjo skelbti kad pakartotinis po dvėju savaičiu?
Ko tyli kiti audistai? kiti klubai? gal niekas netyki sekmė?
Tiesa sakant aš galvojau kad Bajoras yra mūsų idėjinis vadas, kuris parašo -ir tiap bus. bet...
o aš tikiu sekmė, sunku bet įmanoma. Daug ko reikia mokitis lietuviu tautai - steikoti, teisingai maitintis, sveikai gyventi ir t.t.