Su tą jūsų akcija nukentes labiausiai degaliniu darbuotojai-operatoriai, kurie dirba už tą patį vargana 1000 Lt su trupučiu, kaip ir dauguma kt. lietuvos žmonių, ir kurie nė trupučio dėti dėl kuro kainų, o šeštadienį kažin ar ką iš valdžios rasit degalinej apart operatoriaus, net vadybininkams ir tiems išeiginė, o jau valdžia, kurios bustine Vilniuje, sau gamtoje ramiausiai kur ilsesis, ir juoksis iš visu, nes tas nuostolis kuri patirs per tas kelias dienas, bus lašas jūroje, palyginus su pelnu kurį jie surenka per visus metus.
Aš kaip vairuotojas suprantu jus, ir už jus, bet kaip vienas iš darbuotoju tai ne. Grai kad bent ne mano pamaina šeštadienį.
Chm, jus dirbate degalineje? Operatorius? Valdzia? Vadybininkas, monopolinkas? As ne, taciau keletas pokalbiu kuriuos teko netycia aptureti sia tema:
-Laba diena man sako, - cia jus akcija darysti? (mate audi klubo striuke)
- Sakau taip.
-O kada, kiek jau galima? Mes ir vel pakelem kainas... atsake operatorius.
---------- toliau seip pakalbejom.
<><><><><><><><><><><><><><>
-Laba diena sako degalines operatorė, žinau kad jus darote akcija, ar uzsuksite pas mus?
- Sakau kad gal but ne, nes ***** degalines tinklas ne pati esme, neskriausime jusu degalines (konkreti degaline)
- Panele sako: o kodel? (liudnu tonu) - Atvaziuokit pas mus, aplamai cia viska susprogdinti reikia - tai buvo pasakyta pacios degalines darbuotojos.
<><><><><><><><><><><>
-Laba diena, iki kada jusu akcija vyks?
-Pasakiau laika....
-velnias .... nespesiu prisijungti prie jusu - pasake vel degalines darbuotojas....
<><><><><><><<<><
Kita puse yra ta, kad 2008m darytoje akcijoje zurnalistai, mes ir visi kiti klauseme darbuotoju draugiskai - ar nepyksta ant musu akcijos - nei vienas neapsake kad pyksta, o sake priesingai - kad linksma, gera darbo diena, gera linksma nuotika ir absoliuciai jokiu nepatogumu...
Tad gerbiamieji - kalbekime uz save, o ne kitus.