Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vairuotojų protesto akcija  (Skaityta 143961 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Vairuotojų protesto akcija
« Atsakymas #825: 2010 Balandžio 27, 22:16:15 »
palauk, palauk - o kas atsakinėja žiniasklaidai? Mes? ar Bajoras? vadas turi buti, bent idėjinis. Jei jo nera - tai š..gaunasi. Kol kas mato tik tave. Jei nespėji - duok kitam, surask. geriau tada nepradėti. Kol kas tik tavo nuomonė kad idėju nėra. Kažkaip kiti siulo ir yra vertingu. O prieš trys dienas sakyti žiniasklaidai kad nežinom - brėdas ir juokas. Kam tada reikėjo skelbti kad pakartotinis po dvėju savaičiu?
Ko tyli kiti audistai? kiti klubai? gal niekas netyki sekmė?
Tiesa sakant aš galvojau kad Bajoras yra mūsų idėjinis vadas, kuris parašo -ir tiap bus. bet...
o aš tikiu sekmė, sunku bet įmanoma. Daug ko reikia mokitis lietuviu tautai - steikoti, teisingai maitintis, sveikai gyventi ir t.t.

pasinaudok google - rasai mano kontaktus, randa ir jie, o google super moka naudotis. As nei vieno zurnalisto neieskojau - jie patys moka surasti.
As neesu tas su veliava sioje akcijoje, o kalbeti gali bet kuris.
Manau ne laikas cia pradeti aiskintis, nes tikrai turiu ka pasakyti. Bet pasikartosiu - jei manote kad as cia vienas turiu imtis mastyti ir daryti akcija - klystat. Jei darom - tai kartu.
O ka man sakyti reikejo ziniasklaidai - blefuoti?

Gal kas gali sukonkretizuoti galimus akciju pobudzius? Gal bent likus kelioms dienoms kas nors pasiims padeti, o ne ir toliau lauks kol uz mus visus kas nors viska padarys?