Bajorai, blin davai kaip vadas apsispresk, taip negalima kaip vyksta dabar - liko pora dienu ir niekas nieko nežino....taip nedaroma, bus pravalas. Pvz dėl tavo neapsisprendimo (taip taip nes žmonės minčiu daug surašė bet problema kad viršininkas neapsisprendė) aš neplanuoju dalyvauti, savaitgalis jau užimtas, nes tokius dalykus reikia prieš savaitė minimum nuspresti. Jei tau sunku sakyk - gali man permesti, ar savo klubėčiams.
Ir straipsniai jau prasidėjo - bus akcija bet niekas nežino kaip ir kokia...nonsensas. Dėl tokio nežinojimo negaliu nieko paskyti laikrasčiams, o jie nespės atspausdinti. Nespėji - paskirstyk darbus kitiems
AS DAR KARTA SAKAU: NESPEJU, NESPEJU ir dar karta NESPEJU.
As neesu apsiemes ar isipareigojes vykdyti, organizuoti ir kitaip koordinuoti sia akcija, as esu dalyvis. Kartoju: DALYVIS.
Yra ~20 auto klubu, tukstanciai forumieciu, simtai realiu auto vadylu ir dalyviu. Kodel cia i mane ziurit lyg esu jums isipareigojes.
Pries dvi savaites prasiau minciu, ideju. Ju nera - taip ir pasakyta zurnalistams, kad nera tikslaus plano.
Turit minciu akcijos formai? Idemiai klausau ir as jusu ir mes visi jusu klausom.
As ne darbu vykdytojas kad juos skirstyciau, as ne organizatorius. Jei darom - darom kartu. Tai jau esu sakes ne karta. Pasikartosiu - arba kartu, arba nera reikalo ko testi.