Citata iš: exstoras 2010 Balandžio 27, 20:27:38 Citata iš: spydas 2010 Balandžio 27, 20:22:47 Citata iš: psychadelic 2010 Balandžio 27, 17:40:37 o tos dujos išvis yra kaip atlieka perdirbant naftą, tai dar ir iš to pelnosi pamenu dar kai mažas buvau, tai degino dujas dieną naktį kaip nereikalingą daiktą. O dabar apmokestino iki 2lt su centais Nepyk, psycho, bet čia tai briedas deja tai ne briedas o tikra tiesa kaskada dujos nieko vertos buvo nes tai esa atliekos o atliekas zinome visi kur deti tais laikais benzas po 4 kap kainavo ir neišnaudojus "normų" būdavo į griovius pilamas. Tai įsivaizduok požiūrį į dujas.
Citata iš: spydas 2010 Balandžio 27, 20:22:47 Citata iš: psychadelic 2010 Balandžio 27, 17:40:37 o tos dujos išvis yra kaip atlieka perdirbant naftą, tai dar ir iš to pelnosi pamenu dar kai mažas buvau, tai degino dujas dieną naktį kaip nereikalingą daiktą. O dabar apmokestino iki 2lt su centais Nepyk, psycho, bet čia tai briedas deja tai ne briedas o tikra tiesa kaskada dujos nieko vertos buvo nes tai esa atliekos o atliekas zinome visi kur deti
Citata iš: psychadelic 2010 Balandžio 27, 17:40:37 o tos dujos išvis yra kaip atlieka perdirbant naftą, tai dar ir iš to pelnosi pamenu dar kai mažas buvau, tai degino dujas dieną naktį kaip nereikalingą daiktą. O dabar apmokestino iki 2lt su centais Nepyk, psycho, bet čia tai briedas
o tos dujos išvis yra kaip atlieka perdirbant naftą, tai dar ir iš to pelnosi pamenu dar kai mažas buvau, tai degino dujas dieną naktį kaip nereikalingą daiktą. O dabar apmokestino iki 2lt su centais